arheolog1981
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poena
- 395
Borba je tek prica za sebe, prvi klik i navali...
Protivnici, su skloni samoubistvu, bezobzirno nalecu na mac kojim mlataras.
Povećaj nivo težine
Borba je tek prica za sebe, prvi klik i navali...
Protivnici, su skloni samoubistvu, bezobzirno nalecu na mac kojim mlataras.
zakucao sam na quest family matterskoliko sam googlao treba da odradim neki side quest swamp witch quest jel zna neko gde se uzima ovaj quest vec 2 sata jurim okolo bez solucije za ovotreba da nadjem baronovu zenu
Povećaj nivo težine![]()
Ma kakav crossbow i bombe? dotukao sam ga metlom...:d
Grifinu samo blizu uz krilo i kreces se prema repu i punis ga tako u krug.
Neki neprijatelji regenerišu zdravlje tako da moraš biti agresivniji i nakon nekih 12 sati odigranih imao sam baš zeznutih bitaka.
Ima li ko zelju da luta i istrazuje okolo? ja ovde imam samo zelju da
se drzim puta, svaka misija pocinje predvece par koraka i neko ugasi svetlo.
Gledas samo da se docepas cilja, nema onog osecaja kao skyrim-u prostora
koji te vuce da lutas i da vidis sta je iza sledeceg brda.
Jednostavno lepa slika ali sa previse detalja, nema utisak prostranstva.
To je ono sto najvise nedostaje ovoj igri a i razlog tolike popularnosti skyrim-a.
Pazi skyrim...
Sta to imas da "istrazujes" u skyrim-u? Jedne te iste pecine i rusevine, jedne te iste neprijatelje i verovatno najdosadnije borbe sa zmajevima ikad uradjene u nekoj igri. Naravno govorim o vanila skyrim-u. Da ne govorim o glavnoj prici koja u najboljem slucaju 10 sati dugacka i pritom povrsna.
I cuj nema utisak prostranstva..
Ako ti se ne luta ti nemoj da lutas i gotovo. Imas one mrvice na mini-mapi i prati ih. Niko ovde ne moze da ti kaze kako ces ti da igras igru.
Sta ima da pazim? Skyrim nego sta!
Kada prvi put zaigras ti znas da su sve pecine iste i svi protivnici?
Mozete da pljujete po njemu, ali to ne menja to da je Skyrim najbolja igra ikad.
A i ovde je palo tesko prepisivanje od Skyrim-a.
Ili nadjes info u Beastiary, pogledas na sta je ranjiv.. napravis tu bombu, ili oil, forsiras odredjeni sign..
Ne čitam bestiary, ne volim kad me neko vodi za ruku dok igramNajverovatnije jer igram samo Dark Souls igre pa sam stvorio naviku
![]()
Sta ima da pazim? Skyrim nego sta!
Kada prvi put zaigras ti znas da su sve pecine iste i svi protivnici?
Mozete da pljujete po njemu, ali to ne menja to da je Skyrim najbolja igra ikad.
A i ovde je palo tesko prepisivanje od Skyrim-a.
Pa nisam presao ni 20m a vec sam naleteo na standing stone.
Sta je Grifinu nego pandam zmaju?
Vukovi koji te cekaju uz stazu?
Itd..itd..
Narucio sam knjigu po kojoj je radjena serija. Interesuje me obuhvata li radnja u knjizi i treci dio price iz igre ili ima odstupanja?
Aha, nisam se ni informisao oko toga. Sad mi palo napamet pa rekoh narucicu.Witcher ima 8 knjiga sveukupno(http://forum.benchmark.rs/showthread.php?268927-The-Witcher-3&p=4063352&viewfull=1#post4063352). Radnja igara je smeštena posle dešavanja u knjigama. Prvi deo nastavlja priču posle 5 godina od kraja poslednje knjige.
Idi popricaj sa Baronom o porodici opet onda ce da te posalje da nadjes vesticu u obliznjem selu
ne kapiram sto brisete linkove i pitanja za taj patch,kad je oficijelni od igre?evo cesljam pravilnik,ne vidim gde se kosi to sa pravilima,nema veze to sa piraterijom.
Nista nisu obrisali...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari