Šta je novo?

The Witcher 3

Nije to bas neki argument.. Zasto trenutni ultra ne bi bio medium sa oni podesavanjma iz 2013?

Mislim planirali su igru od 40gb ionako... A i ocigledno su imali modele cim su terali onih 35min...

Ne moze to tako - downgrade je skoro sigurno odradjen zato sto nVidia nema neki gamechanging hw da ponudi
(a to verovatno nema ni radeon)..

I takodje - ako su oni mogli da igraju, zasto ne bi mogao i neko sa bas jakom masinom?

Mada je na kraju skroz nebitno, samo sad osecam nepoverenje prema njima...

Nemojte me pogresno shvatiti, ja igru svakako necu igrati (imam DX10 kartu), samo volim korektne poslodavce..

Poslednja izmena:
Samo volim da dodjem u topic i trolnem malo, 'nako reda radi :)

Igra i pored iritantnog kretanja lika i besmisleno glupog AI-a (nezavisno od tezine) kida :) Quest-ovi su sjajni, nema stupidnih i poavljajucih side misija, okolis je fenomenalan i voice acting je na nivou!

Ja popricah sa Baronom nakon sto sam mu locirao cerku i predao joj on lutku ali nisam dobio nikakv novi quest :(

Ja sam otiso video se sa onim ribarom sto je pomogao cerki i majci da pobegnu od barona, ispricao se sa njim i odmah ze vratio nazad kod barona tu sam pricao snjim imao flashback nazad na siri kad se trka s njim za konja i onda me vratio nazad i pitao me za zenu gde je reko mu geralt da je jos nije naso da radi na tome i da trazi vesticu i odatle sam otiso u obliznje selo popricao sa jednim starcem koje me uputio do vestice.

Okoliš? Trčao ja kroz neku šumu pred zalazak sunca, crveni zraci sunca se probijaju kroz granje drveća koje se polako njiše na povetarcu. U daljini se pojavio crni oblak, i vidi se kako nadolazi, kako valja, sve je bliže i bliže. Vetar dobio na snazi, huči, pomera grane i lišće, počela kiša da pada... sve to vreme sam imao nelagodni osećaj da treba da zatvorim prozor i isključim računar da ga ne drmne grom :d. Bez obzira što je malo šarenija, sa ovakvim dinamičkim sistemom vremenskih prilika okoliš je (u nedostatku bolje reči) fantastičan!

I takodje - ako su oni mogli da igraju, zasto ne bi mogao i neko sa bas jakom masinom?

Nije baš da su igrali igru, jedno je ceo open world a drugo mali delić sveta koji su imali pre dve godine. Sa druge strane onaj animirani gif mi je nešto seckao opasno :)

Upravo to što si rekao, Nvidia ni AMD nemaju hardver za onu grafiku, to je jedini razlog zašto je nismo dobili u ovom trenutku.
CDPR su ispali seronje što to javno nisu rekli pre izlaska pa da ljudi mogu da traže refund. Mada je bilo jasno i pre izlaska šta dobijamo jer je bilo skorijih gejmplej videa? Refund je bio važeći do samog izlaska.

Već smo pričali o tome, lično ne mislim da treba oni da izbacuju "Crysis", jer njima engine nije primarni proizvod kao Cryteku (koji je propao finansijski btw) i ne vidim razlog da rade igru koju 99% ljudi neće moći da igra :/ i time guraju sebe u bankrot/otpuštanja.

Ja ne mogu da se ljutim na njih jer sam siguran da nisu bezobrazno bogati već samo na surovom tržištu zapošljavaju puno talentovanih ljudi, prave dobre igre, guraju drm free fazon a grafika mi je bila prelepa i u originalnom gothicu pa kako ne bi bila ova, hiljadu puta lepša? :d

Update 1.03 prosao, instalirao AMD 15.5 beta...lepo radi.

odakle ti 15.5 :)

Nije baš otvorena... pre je ovakva:

... otvori mi mapu i vrati me nazad.
"You have reached the end of the world. Turn back."
Upravo se i meni desilo, a ima mape ihahaj
u okolini nekog ogromnog drveta na vrhu planine, ne vidim način kako mu prići. A i topografija nije upošte tačna :D
. Krajnje bezobrazno, nisu je morali crtati kada ne moze dalje. Dakle svet je mnogo manji nego što izgleda.

Hocemo li više staviti tačku na ovu raspravu o grafici i obećanjima CDPR-a?

Obećali su jedno, isporučili drugo. Lagali do samog kraja i izgubili sav kredibilitet. Nije problem u grafici već u lažima. End of story.

Krajnje bezobrazno, nisu je morali crtati kada ne moze dalje. Dakle svet je mnogo manji nego što izgleda.

Samo još jedna laž i mazanje očiju. Secam se tačno onog developera kada je rekao: "Videte onu planinu tamo? Možete tamo da odete. Možete da odete i posetite sve što vidite u daljini"

BTW pričino super detalj da piše vezija igre na kojoj je snimljen save game na thumbnail-u.

Poslednja izmena:
konacno se moze igrati sa 1.03 bez snimanja na svakom metru :)

"You have reached the end of the world. Turn back."
Upravo se i meni desilo, a ima mape ihahaj.
Još ja uzeo da klikćem po toj mapi, pet puta sam isprobavao, reko možda je kao u onim starijim igrama pa će ona linijica kao da putuje...

Poslednja izmena:
Jedno bezvezno pitanje... Kako se prave napici ili dobija hrana za zalečivanje? Ostao sam skroz bez hrane dok sam istraživao pećinu sa vešticom i borio se sa Nithral-om.

Jedno bezvezno pitanje... Kako se prave napici ili dobija hrana za zalečivanje? Ostao sam skroz bez hrane dok sam istraživao pećinu sa vešticom i borio se sa Nithral-om.
Za napitke sam video tamo u meniju pod alhemija, a za hranu ne znam... ako im je bio uzor gotik verovatno moraš da odereš neku životinju i ispečeš batak.

Swallow potion moras prvo da napravis. Posle toga ce ti se napuniti zalihe svaki put kada meditiras ako imas jakog alkohola u inventaru. Hrana od zivotinja lootovanje raznih mesta.

Hvala, ljudi. Pogledaću kako se pravi taj napitak. :)

Hocemo li više staviti tačku na ovu raspravu o grafici i obećanjima CDPR-a?

Obećali su jedno, isporučili drugo. Lagali do samog kraja i izgubili sav kredibilitet. Nije problem u grafici već u lažima. End of story.

Samo još jedna laž i mazanje očiju. Secam se tačno onog developera kada je rekao: "Videte onu planinu tamo? Možete tamo da odete. Možete da odete i posetite sve što vidite u daljini"

BTW pričino super detalj da piše vezija igre na kojoj je snimljen save game na thumbnail-u.

Mislim da ovaj kolaz postova sa CDPR foruma najbolje govori,

c4FFTQj.jpg

I stvarno necemo vise :d

Prilozi

• c4FFTQj.jpg
    c4FFTQj.jpg
    108.2 KB · Pregleda: 109
prvi deo je posle nekog vremena imao svoju deluxe ili kako se vec zvala edicija sa malo boljom grafikom. Kontam da ovu sto su imali pre downgrade ne bi smeli na isti nacin izbaciti jer bi bila moguca samo za pc.

Svi vi koji tvrdite da ćete i naredne igre CDPR-a kupovati, dokažite nam to kupovinom Season Passa za Witcher 3 (2 ekspanzije) :d

Inače, ne mogu da se otmem utisku na šta bi sve ovo ličilo da smo u vreme izlaska Fallouta, Deus Exa, Baldura, Quakea imali YouTube i potrebu da se igra agresivno reklamira gejmplej futidžom™. Za svaku od tih igara nisam verovao šta je sve bilo u planu pa je do kraja izbačeno, i koji su sve kompromisi morali da se načine. I nijedna od njih nije izašla na konzolama. Samo što eto nije bilo ogorčenih gejmera da im otvoreno saspu u lice da su teški prevaranti...

Nije to bas neki argument.. Zasto trenutni ultra ne bi bio medium sa oni podesavanjma iz 2013?

Mislim planirali su igru od 40gb ionako... A i ocigledno su imali modele cim su terali onih 35min...

Ne moze to tako - downgrade je skoro sigurno odradjen zato sto nVidia nema neki gamechanging hw da ponudi
(a to verovatno nema ni radeon)..

Mada je na kraju skroz nebitno, samo sad osecam nepoverenje prema njima...

Nemojte me pogresno shvatiti, ja igru svakako necu igrati (imam DX10 kartu), samo volim korektne poslodavce..

Najpametniji i najobjektivniji post na tu temu, bukvalno isto sto i ja mislim, posebno boldovan deo.
+100

Imam osjecaj da su vas autori povrijedili i da cete ovu noc provesti uz alkohol i tuzne pjesme.

Dok cu ja da igram, hehe.

Samo volim da dodjem u topic i trolnem malo, 'nako reda radi :)

Igra i pored iritantnog kretanja lika i besmisleno glupog AI-a (nezavisno od tezine) kida :) Quest-ovi su sjajni, nema stupidnih i poavljajucih side misija, okolis je fenomenalan i voice acting je na nivou!

AI je daleko bolji od onog u GTA 5, a tamo ti nije smetao!?

Muzzy is on the road again ;)

Imam osjecaj da su vas autori povrijedili i da cete ovu noc provesti uz alkohol i tuzne pjesme.

Dok cu ja da igram, hehe.

Slagali, ne povredili. Alkohol ne konzumiram, tuzne pesme su mi smesne :D od mene a i mnogih drugih para nece videti, pa vidi ko je koga vise zaebao.

A ko je to razočaran? Nekolicina najglasnijih dežurnih trolova sa graphic whore foruma poput guru3d u čega se polako i ovaj pretvara i niko više, ja sigurno nisam razočaran, već sam oduševljen. A to je i mišljenje većine ;)

us.jpg

Poslednja izmena:
Pre ce biti da su atmosferičari prave whore :D padaju na lepe pričice mangupa, još im bude slatko što ih slažu i prevare :p pravi ste mazzo
*** mislim stvarno...ne treba više od 2 moždane ćelije da se ukapira da je stvar u laganju a ne u grafici, ali neki izgleda nemaju ni toliko...

Uvrsticu i sebe u krug ljudi koje je ova igra odusevila. Malopre sam igrao oko 4 sata, za to vreme sam resio samo 3 quest-a, ostatak vremena sam proveo razgledajuci mapu koja je predivna i prosto te tera da je otkrivas. Odusevljenje kada sam ubio prvog werewolf-a iz 15og pokusaja (posto igram na najtezem nivou tezine) je bilo neprocenljivo. :D

..ne treba više od 2 moždane ćelije da se ukapira da je stvar u laganju a ne u grafici, ali neki izgleda nemaju ni toliko...

Niti se osećam prevarenim, niti su me slagali. Dobio sam daleko više od onoga što sam očekivao da ću dobiti, od priče, kvestova, imerzivnosti, atmosfere, gejmpleja, pa na dalje, što se tiče grafike (doduše meni lično bi bila dovoljna i ona iz TW1), ona je donekle na nivou od onog prvog ingame snimka u realnom vremenu od 35 minuta i to mi je dovoljno, sa bilo čim glamuroznijim ne bi se ni izborila ova single GTX970, kada dođe vreme sigurno će biti i EE verzija kao što je to bio slučaj sa TW1 i TW2, verovatno u vreme kada budem prelazio na Pascal, pa će to biti izgovor da se TW3 obrine još jedared, kao što sam i prethodna dva obrtao minimum po 3x.

Sve je to lepo,ali ne dodaj atribute drugima koji ne misle kao ti. Niste ti i tvoji istomisljenici HC niti neki reper, tako da bi trebali da iskulirate druge koji ne misle kao vi.Ako vi nemate svest da su vas slagali, sta da se radi. Da niko ne prelazi lako preko lazi, igra bi bila jos bolja (iako je odlicna) jer bi morali da je naprave onako kako su i rekli.

Vrh Dno