Šta je novo?

The Witcher 3

CsrYrAc.jpg

MSV7sdB.jpg

LkenzJn.jpg

pvBExRx.jpg

Svaki put kad vidim ove screenove ili video samo se smeskam i ne mogu da poverujem that it's real! Da cu stvarno igrati ovako nesto.

Zar ozbiljno mislis da ce igra tako da izgleda???? Prerender

Poslednja izmena:
Svaki put kad vidim ove screenove ili video samo se smeskam i ne mogu da poverujem that it's real! Da cu stvarno igrati ovako nesto.

mjok...
pogledaj onaj clanak gore sto sam postovao iz PCgamera, igra ne izgleda tako kako je reklamiraju.
Premda posto je jos uvek u nekoj beta fazi ima smisla dana PC izgleda priblizno tako.
Drugo nema tu neke ogromne promene u odnosu na Dvojku (vidi moje SS), osvetljenje je doduse mnogo bolje tu nema sta.
Ovo ce u stvari biti vise ispolirana Dvojka sto se tice grafike

mjok...
pogledaj onaj clanak gore sto sam postovao iz PCgamera, igra ne izgleda tako kako je reklamiraju.
Premda posto je jos uvek u nekoj beta fazi ima smisla dana PC izgleda priblizno tako.
Drugo nema tu neke ogromne promene u odnosu na Dvojku (vidi moje SS), osvetljenje je doduse mnogo bolje tu nema sta.
Ovo ce u stvari biti vise ispolirana Dvojka sto se tice grafike

Mnogo bolje vizuelno izgleda od dvojke, mnogo zivlja priroda, likovi, da sad ne nabrajam. Mnogo bolje graficke tehnikalije igra posjeduje u odnosu na drugi dio, skok se vidi, PERIOD. I naravno ne zaboravi velicinu igre.

@pera

slusaj sta ti covek kaze, cim mu je avatar slika srecne porodice iz Undyinga, znaci da je OG, video je on te trikove i ranije :p nista novo, i za WD su to isto uradili - ovaj fazon:

https://www.youtube.com/watch?v=wOISheIuU4k

pustite na 1.33

samo ce razlika naravno biti manja u W3 slucaju, ali zna se da to svi rade. Sto ne snime frapsom ili nekim drugim alatom gameplay u trajanju od 10 sekundi i okace, kao da je to problem. Ne mora da bude neka kljucna scena, samo da moze da se uporedi kvalitet grafike sa drugim naslovima. Ali kad bi stvarno grafika bila kao na tim SSovima, to bi bilo fenomenalno, maltene revolucija u gamingu

Pa isti engine bese u pitanju, sto logicki dalje povlaci da ce liciti na dvojku samo ispoliranije. Bolje osvetljenje, vise poligona, texture za nijansu utegnutije i mozda po neki novi efekat i izmenjen kolorit. Ono sto mene plasi je distanca iscrtavanja, na TW2 u sustini distanca je bila zamaskirana, tj cinilo mi se da je nezavisna od onoga sto zaista jeste u daljini. To moze dosta da pojede resurse.

Sto se tice same igre i ovih gameplay snimaka, fino su uklopili krenes neki kvest, pa usput naletis na nesto 10 i odradis. Samo da nepreteraju sa tim. Tj da nebude skoro uvek sastavni deo kvestova nego da ima mogucnost da se to odradi i ako samo lutas po mapi.

Sve izgleda puno bolje. Jos treba uzeti u obzir da je W3 open world.

geralt1.jpg

Samo uporedite starog i novog Geralta. Doduse ovaj novi je stari :)

To je shot iz engina. Pogledaj kosu.

Pa i za Dvojku je trejler radjen u Engine-u , pa sta?
I tu imas napredne dlake i statijaznam

Poenta je da je besmisleno porediti sliku iz trejlera sa slikom iz igre, i to jos igre koja je starija nekoliko godina od samog trejlera...

Poslednja izmena:
Poredis sliku sa trejlera sa slikom iz same igre....

Geralt6.jpg

Evo shotka iz gameplay videa. I ovako zamucena izgleda puno bolje od W2 verzije. To je to.

Kompleksnija geometrija i mapping tehnike, bolje osvjetljenje.

Poslednja izmena:
Pa veći broj poligona znači lepšu grafiku sve i da je isti engine...

Naravno da će biti zahtevna igra i nije fer da se već sad pripremamo za pljuvanje samo zato što ćemo 2015. da probamo igru sa grafičkim karticama iz 2013... :)

Sta bih dao da imam vasu poverljivost, ali bez zezanja...

Ne, ja bih stvarno voleo da bude takva grafika, ali to sto bih eventualno verovao da ce takva biti (ili ubedjivao druge) nece nista promeniti. A desilo se milion puta da kace prerender scene i SSove kao final grafiku, pa znamo sta smo dobili (videti sta sam okacio kao primer za Watchdogs na prosloj strani). Niko se ne gadi da slaze kad je u pitanju ogroman novac. Zato, sto se mene tice, nikad preorder, da vidimo prvo sta i kako, pa onda eventualna kupovina.

Poslednja izmena:
grafika je manje bitna stavka kad je TW3 u pitanju, zabole me za next gen samo da macevanje bude kako treba...

Mene zabole i za mačevanje, ja sam se naložio najviše na priču, dvojka je bila fenomenalan nastavak knjiga, nadam se da trojka bude jednako dobro finale.

a meni je za nijansu prestar,tj sad me strah da nece da pozivi jos dugo,a ne bi im oprostio ni da ga koknu,ni da nas vracaju sad posle tri dela nekad kad je bio junosa i ostale gluposti.

a meni je za nijansu prestar,tj sad me strah da nece da pozivi jos dugo,a ne bi im oprostio ni da ga koknu,ni da nas vracaju sad posle tri dela nekad kad je bio junosa i ostale gluposti.

Geralt je star izmedju 60 i 90 godina. Dok Vesemir recimo ima 300 godina. Ima jos fore kolko oce. Ne zna se tacan zivotni vek vestaca zato sto su svi umrli vesci ustvari poginuli u borbi.
A i njegovom starackom izgledu doprinosi brada.

A sem toga on je već poginuo, oživeo je u prvoj igri :)
Mada ga sada i Sapkovski oživljava u knjigama možda, ne sećam se dal piše prikvel ili nastavak.

Geralt je star izmedju 60 i 90 godina. Dok Vesemir recimo ima 300 godina. Ima jos fore kolko oce. Ne zna se tacan zivotni vek vestaca zato sto su svi umrli vesci ustvari poginuli u borbi.
A i njegovom starackom izgledu doprinosi brada.

Developer kazu da ima 120 godina, ali dobro 30 banke manje-vise ;)

Nije bitno pomocu cega je pravljen poenta je da nema smisla sliku iz trejlera sa slikom iz igre.

Grafika deluje bolje nego u Witcher 2 ali je samo ispoliranija.
Kad ubacis texturnee modove u Dvojku isto ovo dobijas sto se tice okoline...

A sem toga on je već poginuo, oživeo je u prvoj igri :)
Mada ga sada i Sapkovski oživljava u knjigama možda, ne sećam se dal piše prikvel ili nastavak.

Napisao prequel. Izasao je u novembru. Kod nas izlazi ove godine, potvrdili su iz Carobne Knjige.

Tesko je imati argumentovanu diskusiju sa nekim ko ne vidi razliku izmedju CGI i in-engine trejlera.

Nazad
Vrh Dno