Jel se neko od Vas zapitao zasto je Geralt tolki *ebac
Ja se razmišljam da odradim preorder na Steam-u, jer kako vidim još važi onaj popust od 17% i sa W1 i W2 na nalogu dobijam još popust.
A kad bude blizu izlaska igra kupujem bar jedan Collectors Edition, i vrlo verovatno jos jedan da ostane mint i jednom nabije kolekcionarsku vrednost. Nadam se da neće biti skuplji od jedno 100€ (do 120 mozda bi i dao).
Zbog napitaka što piju su sterilni pa neostavljaju potomke i ne prenose polne bolesti, a em plus što su fizički sposobni tj. privlačni ,)
Pogledao sam onaj klip od 1.6GB u močvari i meni ova igra već u ovoj fazi izgleda bar duplo bolje i naprednije od W2 a tek šta će biti u finalnoj verziji, jako se primećuje da su:
- Modeli detaljniji sa više poligona,
- Teksture veće rezolucije,
- Osvetljenje je bolje
- Animacija je prirodnija
- Fazika i interakcija okoline je mnogo većem nivou.
Ja bih ti preporucio da sacekas sa preorderom, niko nece da ti otme igru ima je dovoljno za sve.
CDPR ni posle 4 godine nije popravio sve (game breaking) bugove i ko zna sta nas ceka kad izadje medj narod...![]()
Daj dobar link svega ti, ne tumaci mi se taj path![]()
Game breaking bagovi?
Baš me zanima gde si ih našao.
Verovatno zato sto Sapkovski to nikad nije bio, pa je odlucio da od svog glavnog junaka napravi jednog. :d Kao i sto su Englezi bili uzasnuti cinjenicom da su im u konzervativnim, posleratnim 40-im i 50-im vecina spijuna bili gay, pa je bilo imperativno od Jana Fleminga da napravi junaka koji ce obarati zene sa nogu, i tako se rodio Dzejms Bond. :d
Sve sto je veci PPI ekrana sve je manje potreban AA, zamisli jedan 4k 24 inch monitor tu nije nikakv oblik AA potreban.
Bio je i red da mu se vrati sećanje :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari