Svaki put kad vidim ove screenove ili video samo se smeskam i ne mogu da poverujem that it's real! Da cu stvarno igrati ovako nesto.
mjok...
pogledaj onaj clanak gore sto sam postovao iz PCgamera, igra ne izgleda tako kako je reklamiraju.
Premda posto je jos uvek u nekoj beta fazi ima smisla dana PC izgleda priblizno tako.
Drugo nema tu neke ogromne promene u odnosu na Dvojku (vidi moje SS), osvetljenje je doduse mnogo bolje tu nema sta.
Ovo ce u stvari biti vise ispolirana Dvojka sto se tice grafike
Sve izgleda puno bolje. Jos treba uzeti u obzir da je W3 open world.
Pogledajte prilog 143717
Samo uporedite starog i novog Geralta. Doduse ovaj novi je stari![]()
To je shot iz engina. Pogledaj kosu.
Pa isti engine bese u pitanju
Pa i za Dvojku je trejler radjen u Engine-u , pa sta?
Sta bih dao da imam vasu poverljivost, ali bez zezanja...
Ovo je kontam Geralt kakvim su ga svi zamisljali citajuci.Pogledajte prilog 143724
Evo shotka iz gameplay videa. I ovako zamucena izgleda puno bolje od W2 verzije. To je to.
Kompleksnija geometrija i mapping tehnike, bolje osvjetljenje.
a meni je za nijansu prestar,tj sad me strah da nece da pozivi jos dugo,a ne bi im oprostio ni da ga koknu,ni da nas vracaju sad posle tri dela nekad kad je bio junosa i ostale gluposti.
Geralt je star izmedju 60 i 90 godina. Dok Vesemir recimo ima 300 godina. Ima jos fore kolko oce. Ne zna se tacan zivotni vek vestaca zato sto su svi umrli vesci ustvari poginuli u borbi.
A i njegovom starackom izgledu doprinosi brada.
Nije ni to.
A sem toga on je već poginuo, oživeo je u prvoj igri
Mada ga sada i Sapkovski oživljava u knjigama možda, ne sećam se dal piše prikvel ili nastavak.
Grafika deluje bolje nego u Witcher 2 ali je samo ispoliranija.
Kad ubacis texturnee modove u Dvojku isto ovo dobijas sto se tice okoline...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari