Ako se malo bolje pogleda, vremenski kvestovi ili desavanja, koji nemaju okidac, su ista fora kao i odabir i opredeljenje za ulazak u gild ili klan... jer ako imam ponudjen put u 3-4 grada (3-4 gilda), dobijam kvestove vezane samo za taj grad i odluku da mi je bas to bila prva destinacija, a neka desavanja u drugom gradu cekaju drugi prelazak, posto sam ih propustio jer ne mogu da budem na dva mesta u isto vreme.
Ista stvar bi se desila da su ubacili 3-4 witcherske skole i zavisno od izbora za koju cu se opredeliti dobijam posebnu pricu vezanu za tu skolu, a ove druge cekaju neki drugi prelaz....
Ni ova varijanta nije losa i dobro je da postoji izbor, ali to su krupne odluke i ne mozes da pogresis sta god izaberes... nije to ona fora ako ne pazis metlas manastir ili cupas repu.
Pored ovih vecih racvanja potrebna su i ona mala kojih ima u interakciji sa okolinom, npc-ovima, spletkama, ubedjivanju zavisno od skilova, sitnim kvestovima i nacinu resavanja, uterivanju dugova, lopovskim i drifterskim vestinama. Ako se to ne ubaci opet ce napraviti plitku igru sa jednim vecim racvanjem, a ostalo spajas zmurecki kao olovkom one tackice na papiru.
skontao sam... za neke si bio obavesten da ce se desiti ili da se desilo, a neke si video tek u drugom prelasku.
Ista stvar bi se desila da su ubacili 3-4 witcherske skole i zavisno od izbora za koju cu se opredeliti dobijam posebnu pricu vezanu za tu skolu, a ove druge cekaju neki drugi prelaz....
Ni ova varijanta nije losa i dobro je da postoji izbor, ali to su krupne odluke i ne mozes da pogresis sta god izaberes... nije to ona fora ako ne pazis metlas manastir ili cupas repu.
Pored ovih vecih racvanja potrebna su i ona mala kojih ima u interakciji sa okolinom, npc-ovima, spletkama, ubedjivanju zavisno od skilova, sitnim kvestovima i nacinu resavanja, uterivanju dugova, lopovskim i drifterskim vestinama. Ako se to ne ubaci opet ce napraviti plitku igru sa jednim vecim racvanjem, a ostalo spajas zmurecki kao olovkom one tackice na papiru.
Za neke stvari saznaš, za neke ne. Za par stvari sam saznao tek godinama pošto sam završio igru prvi put![]()
skontao sam... za neke si bio obavesten da ce se desiti ili da se desilo, a neke si video tek u drugom prelasku.
Tesko se to moze porediti, jer u RTS-u ili RPG-RTS igri postavis odbranu, a ti mozes dalje da istrazujes sa svojim herojem i manjom jedinicom, a ovde ne mozes nista nego da se prepustis spletu dogadjaja ako nisi prisutan.To se zove game over, barem je nekada bilo tako dok je taj koncept postojao u igrama. U strategijama ako zveras unaokolo, AI ce doci i unistiti ti bazu. Jedino u ovim danas popularnim zanrovima sve stoji dok njegovo visocanstvo igrac se ne smisli da nesto uradi.
Poslednja izmena: