Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

Starcraft 2 (PC)

@nano.tube: Potpuno nebitno. Witcher 2 nije pc ekskluziva. Svaka čast što ga rade primarno za pc, ali nije.

Poslednja izmena:
Treba kupiti StarCraft 2 uinat konzolasima :) da ispostujemo proizvodjace zbog kojih pc gaming ne umire ... mislim na ove mladje narastaje

Heavy Rain (PS3)
Uncharted (PS3)
Gran Turismo (PS3)
Project Gotham Racing (Xbox 360)
Halo (Xbox 360)...

Skoro sve igre su od studija koje su vlasništvu platform holdera (Sony/MS) ili im je plaćeno (Quantic Dream) da ekskluzivna prava. Mislim da bi trebalo da je jasno zašto PC nema ekvivalent toga.

Poslednja izmena:
Još malo novih screen-ova. Naravno izledaju fenomenalno.

febwitcher201.png

febwitcher202.png

febwitcher203.png

febwitcher204.png

febwitcher205.png

P.S. Slike su u rezoluciji 1920x1080 ali se na forumu ne prikazuju u punoj veličini
U punoj veličini se vide ako se ide na replay mog posta :trust:

Poslednja izmena:
Slike su boles'. Koliko je dobar artwork, neverovatno.

Odlično sklopljen gameplay trailer. 10 min. savršenstva

[YOUTUBE]AEUazuUBZ4Y[/YOUTUBE]

Eh, sta reci?

Nego kontam kakvu grafu za ovo nabaviti?

Pa neki geForce 570 na primjer za full detalje, HD rez. i komotno igranje u nekih 60fps - mozda :p

Poslednja izmena:
koliko ce procesorski biti zahtevna?

Zadnja informacija o minimalnoj konfiguraciji je izronila jos pocetkom decembra... mozda se i promeni do tada.
* Dual Core 2.2 GHz Processor
* 1 GB RAM (Windows XP), 2 GB RAM (Vista/Windows 7)
* GeForce 8800 512 MB (Similar ATI Minimum)

Ja predpostavljam da ce GTX 460/560 biti na mestu za maksimalni uzitak.

[YOUTUBE]hiPfY7jLPXY&feature[/YOUTUBE]

Minimum Requirements:

Processor: Core 2Duo 2.2 GHz or dual core AMD 2.5 GHz
RAM: 1GB Win XP/ 2GB Vista/7
Graphics: GeForce 8800 512MB or Radeon (HD3850 512 MB)
HDD Space: 16 GB

Recommended Requirements:

Processor: Quad Core Intel or AMD
RAM: 3GB Win XP/ 4GB Vista/7
Graphics: GeForce 260 1GB or (HD4850 1GB)
HDD Space: 16 GB

png skrinovi od 13mb! :D

Btw, igra izgleda odlicno, narocito modeli likova.

nUfnQ.jpg

Zašto je harverski zatevnije od Krize? Zat iz not posible! Što se tiče veličine mape... khm... DA2 anyone? Veličina mape na papiru ne mora da ima mnogo veze sa stvarnom ukupnom veličinom game worlda.
I opet, zašto je hardverski zahtevnije od Krize!

Kako znas da je zahtjevniji?

Ako je dovoljan gtx260, mora biti i 8800 serija.

Cek, polako da izadje, pa tek onda da pricamo o zahtevnosti. Znam samo da ovaj minimum i recommended odavno ne gledam jer je teska prevara... tj. kod vecine konzolitis igara, sto ova nije. :D

au zlo kolika je mapa! jedva cekam

S obzirom kako izgleda, uopste nije zahtevan.

Uffff kakva mapa, dođe mi da otrčim na steam i pazarim preorder :)

Ogromna mapa, ovo ce se dugo igrati... A i one high res slike izgledaju odlicno, jedva cekam!

Uffff kakva mapa, dođe mi da otrčim na steam i pazarim preorder :)

Ja necu na steam,ali sam overio preorder na GOG.com za 44.99$ sto dodje negde oko 3150 RSD,dok je na steamu oko 44 eura!Mislim da se necu pokajati!

Bolje je što si uzeo na GOG, u tom slučaju si siguran da cela suma ide firmi koja je pravila igru.

Što se tiče mape, veličina je impozantna kada se uporedi sa prethodnikom. Naravno ostaje pitanje proporcija game worlda. Oblivion je po Bethesdi samo malo manji od Morrowinda kada se pogleda mapa i broj kvadratni kilometara. Problem je u tome što se kvadratnih kilometar u Oblivionu i Morrowindu znatno razlikuje pa je stvarni odnos takav da je Morrowind nekoliko puta veći od Obliviona.

Iskreno bio bih prezadovoljan i sa tri puta većim svetom od onog koji je imao prvi The Witcher. Ukoliko se stvarno ispostavi da je svet veći i do 60x (odokativnom metodom određeno) bojim da takvu igru nikada ne bih završio s obzirom da volim da zavirim u svaku rupu na koju naiđem :)

Igra ce biti perverzna , samo da bude potpuno zavrsena a ne kao vecina danasnjih koje se izbace pa tek onda krpe i optimizuju :d

***, da su igre umetnost, mogao bi uvek da očekuješ zaokružen proizvod:-devil-: Eh da da ....a slažem se - voleo bih da je moja mala perverzna bar upola k'o ova igra:d

Poslednja izmena:
Vrh Dno