Auuuuuuu ja tek sad video ove screenove. jes dobro izgleda. biće ovo lepo ko ima novu grafiku imaće da uživa na max setings...
ma nece biti neko divljanje od zahtevnosti, ali sa 4850 neces moci na max da je igras sigurno...za neki medium nemoj da brines...
Pa, nije baš ekskluziva. SC2, npr, jeste. Uostalom, nebitno...
"Nakon uspeha" je ključna reč. Kad su izašle, nije bilo planova za konzolne verzije, ili se samo nije znalo za njih. Al ajde, neka bude da će ovo da bude pc ekskluziva nekih godinu dana.
Zašto ne bi mogao? Warcraft2 je mogao na ps, ne udobno kao za pc, ali sam gledao ljude koji igraju i nije mi izgledalo kao da se muče. Plus, pretpostavljam da ima miševa i za xbox i za ps3.sc2 spominjes? da moze da se igra na konzolama napravili bi ga i za njih...
"Nakon uspeha" je ključna reč. Kad su izašle, nije bilo planova za konzolne verzije, ili se samo nije znalo za njih. Al ajde, neka bude da će ovo da bude pc ekskluziva nekih godinu dana.
...u danasnje vreme praviti ekskluzivne igre samo za jednu platformu je nerelno, profit profit profit...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari