Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

...bas me zanima kako su uspeli da ga uvate i utamniche... pijanog u nekoj kafani? ...garant je opet zaboravio da zbucka potove za brzu detoksikaciju:D

Auuuuuuu ja tek sad video ove screenove. jes dobro izgleda. biće ovo lepo ko ima novu grafiku imaće da uživa na max setings...

ma nece biti neko divljanje od zahtevnosti, ali sa 4850 neces moci na max da je igras sigurno...za neki medium nemoj da brines...

ma nece biti neko divljanje od zahtevnosti, ali sa 4850 neces moci na max da je igras sigurno...za neki medium nemoj da brines...

Cvrc... ja sam zbog prvog dela i kupio nov comp sa tovom grafikom i vredelo je videti witcher EE na max... Sad nebi baš nešto da kupujem novu grafičku samo zbog ovr igre... uglavnom videćemo kako će da radi novi endžin to jedva čekam

ja sam prvi deo prelazio na 4870 i 4890 i radilo je u rezoluciji mog monitora odlicno.

Sa ovom 460 kapiram da ce da klizi na max ali videcemo...

http://www.gameblog.fr/blogs/redac/p_26537_deballage-du-presskit-the-witcher-2 :)

38455.jpg

Super izgleda.

Prilozi

• the-witcher-2_rdgxe.jpg
    the-witcher-2_rdgxe.jpg
    151.2 KB · Pregleda: 104
  • the-witcher-2_smhft.jpg
    the-witcher-2_smhft.jpg
    181.7 KB · Pregleda: 93
  • the-witcher-2_heub1.jpg
    the-witcher-2_heub1.jpg
    172.4 KB · Pregleda: 84
  • the-witcher-2_7baps.jpg
    the-witcher-2_7baps.jpg
    362.8 KB · Pregleda: 92
  • ME0001367810_2.jpg
    ME0001367810_2.jpg
    823.1 KB · Pregleda: 90
.....

Prilozi

• ME0001367807_2.jpg
    ME0001367807_2.jpg
    640.2 KB · Pregleda: 94
  • ME0001367801_2.jpg
    ME0001367801_2.jpg
    698 KB · Pregleda: 82
  • ME0001367797_2.jpg
    ME0001367797_2.jpg
    981.9 KB · Pregleda: 95
Sada bas gledam gameplay videa i nesto me muci da ovo na nekoj HD rezoluciji nece na max bez nekog GTX 470 minimum, izgleda suvise dobro ,ma previse.
Jel su izasle neke zahtevnosti osim da za grafiku treba 'minimum' 8800GT a 2gb RAMA i neki dual core noviji.

aaa super igra jedva cekam maj ako je ne pomere za kasnije

jos jedan video

To je mator video ako se ne varam.

Muci me nekoliko stavki u W2 a to su fiksirana kamera, nedostatak grupnog stila i interfejs dizajniran za gejmped.

Ne mora da znaci da ce tako ostati do izlaska igre ali se plasim da ce ostati.

Otkud sad ovo da izlazi i na PS3/X360, tako stoji na gamespot-u. Zar nije bila exlusiva za PC?

I jeste exlusiva za PC, mada postoje kao mogucnosti da naprave i za konzole ali to jos nije ni u najavi...

Bilo je u startu najavljeno da ce ici na konzole (sa drugacijom verzijom igre od one za PC), ali ***, u medjuvremenu kriza udarila pa su verzije za konzole otisle u zamrzivac...a mi na kraju dobismo maaaalko cudnu PC verziju:p

Ekskluziva za pc, samo što će izaći i za konzole :d

izaci ce posle godinu ili vise

Pa, nije baš ekskluziva. SC2, npr, jeste. Uostalom, nebitno...

^ Prosecan konzolni user ti je inace "besan" za ovakvim naslovima... :d

I to što kažeš :)

Sa svakim novim screen-om koji se pojavi igra izgleda sve bolje ili se meni samo čini. Uostalom pogledajte i sami:

Witcher-2-Assassin-of-kings-6.jpg

Witcher-2-Assassin-of-kings-9.jpg

Witcher-2-Assassin-of-kings-8.jpg

Witcher-2-Assassin-of-kings-7.jpg

Witcher-2-Assassin-of-kings-4.jpg

Evo i 2 preview-a.

Preview 1

Preview 2

"Nakon uspeha" je ključna reč. Kad su izašle, nije bilo planova za konzolne verzije, ili se samo nije znalo za njih. Al ajde, neka bude da će ovo da bude pc ekskluziva nekih godinu dana.

"Nakon uspeha" je ključna reč. Kad su izašle, nije bilo planova za konzolne verzije, ili se samo nije znalo za njih. Al ajde, neka bude da će ovo da bude pc ekskluziva nekih godinu dana.

pa ne razumem sta ces vise od toga, sto su developeri pre koliko vec vremena rekli da su odustali od konzolne varijante za sada... dakle radi se i razvija se prvo za pc, kada stignu odradice port

sc2 spominjes? da moze da se igra na konzolama napravili bi ga i za njih... u danasnje vreme praviti ekskluzivne igre samo za jednu platformu je nerelno, profit profit profit... bitno je da dobijes na svojoj omiljenoj plaformi igru koja je dizajnirana za nju, a to se sve redje vidja

sc2 spominjes? da moze da se igra na konzolama napravili bi ga i za njih...
Zašto ne bi mogao? Warcraft2 je mogao na ps, ne udobno kao za pc, ali sam gledao ljude koji igraju i nije mi izgledalo kao da se muče. Plus, pretpostavljam da ima miševa i za xbox i za ps3.

edit: I to da li si ti ili ja zadovoljan time što rade prvo za pc, pa onda za konzole, ne čini igru ekskluzivnom za pc. Potraži značenje te reči.

Poslednja izmena:

Znači, ti hoćeš da kažeš da te igre nisu dizanjnirane sa PC-em na umu? Sve su portovane radi dodatnog cash-ina. Skoro sve su drastično različite od PC verzije. Pogledaj kako izgleda Quake Arena Arcade na 360 (dat fov/speed lol), i prateći tvoju logiku Q3 je konzolna igra.

Postoji velika razlika između: 1) igre dizajnirane za jednu platformu i kasnije urađene za drugu 2) igre građene oko najmanjeg zajedničkog sadržoaca od početka, najveći problem su kontrole, interfejs i level dizajn koji zavisi od RAM-a. Deus Ex je 1), Invisible War je 2). Posto još i vrlo retki slučajevi multiplatform razvoja gde su PC SKU i konzolni SKU razvijeni paralelno i PC verzija ne pati od pomenutih problema.

To ne bi bio nikakav problem da nemaš različite input uređaje i okruženja u kojima se koriste. A to što postoji m&t za konzole (postoji samo za PS3 btw), ili sada motion control koji može da vrši point funckiju ne znači ništa, jer će u toku razvoja da "rula" najmanji zajednički sadržalac, tj. developeri moraju da se oslone na ono što imaju svi i dolazi zajedno sa konzolom, a to je gamepad, i odatle počinju svi problemi...

Poslednja izmena:
...u danasnje vreme praviti ekskluzivne igre samo za jednu platformu je nerelno, profit profit profit...

Heavy Rain (PS3)
Uncharted (PS3)
Gran Turismo (PS3)
Project Gotham Racing (Xbox 360)
Halo (Xbox 360)...

Ovo su samo igre koje su mi prve pale na pamet kao ekskluzive za jednu platformu...

Nazad
Vrh Dno