Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

I dok su vesti o DA2 svakim danom sve lošije, to su vesti o Witcher 2 sve bolje. Pa tako i ova

:Klanjanje

Vest i nije neka, jer da bi neko uspeo da predje igru na toj tezini, a da ne pogine, morace da je predje bar 2 puta i da pri tom dobro memorise sta se gde nalazi. A da je takva opcija postojala u baldurs gate i jos nekim starijim naslovima, ja ih licno nikad ne bih ni igrao. Bolje postaviti sebi cilj da zavrsis fakultet sa svim desetkama, nego se muciti sa tim achievement-om. Jos ako za prelazenje igre bude potrebno igrati 40+ sati, to ce biti ravno samoubistvu.

Malo atmosfere iz krčme

[YOUTUBE]278u_ExZuMU[/YOUTUBE]

Moj omiljeni način za sticanje love u RPG igrama: kockanje! :)

Hhaah ja sam pare uvek zarađivao marljivim ispunjavanjem ugovora dakle onim čime Witcher i treba da se bavi,lov , lov i opet lov na razne spodobe... A vidim ovde ima i kockara ;)
A kafanu sam ipak voleo... pa i da dam na pevaljku ponekad i na pivo. Ova nova kafana iz drugog dela deluje obećavajuće ;)

Ma kakvi questovi DICE poker zakon, jednom sam osvojio na njem 12 000 orena.:D

Ne razumem poentu kockanja u igri koja se bavi životom jednog witchera... Al ajd ima tu i neke ženske,romance... valjda sve to ide jedno uz drugo ;)

Od svega po malo nikome ne škodi a pogotovo Witcher-u :)

sex, droga, alkohol, kocka, iseci creepa,... elfice, zene, princeze, boginje, sex,... droga, kocka, alkohol, iseci sve zivo, ...sex, droga, alkohol...
Witchers' way :guitar:

Poslednja izmena:
Hm sad ima logike kad tako stavimo stvari ;)

sex, droga, alkohol, kocka, iseci creepa,... elfice, zene, princeze, boginje, sex,... droga, kocka, alkohol, iseci sve zivo, ...sex, droga, alkohol...
Witchers' way :guitar:

Geralt je neuporedivo dublja i kompleksnija licnost od toga. Ipak treba procitati knjige, pa onda donositi zakljucke... ;)

Vuce ne moras odma da branis witchere i geralta. Uruk je samo izneo lepshiju stranu njegovog zivota . :)

Ovde na forumu svako ima neku igru - ne diraj mi "moju" igru inace pucam!!! :)

Geralt je neuporedivo dublja i kompleksnija licnost od toga. Ipak treba procitati knjige, pa onda donositi zakljucke... ;)

...to sam napisao kakav sam ja witcher:p:d... max toxicity:p... greota bi bila ne probati sve one drogetine koje buckam.

Spremio sam i The Last Wish i Blood of Elves.. ali nikako da uvatim malo vremena ... :mad:

Poslednja izmena:
Где се могу наћи књиге о Witcher-у? Ако има на енглеском било би боље.

The Witcher: The Last Wish (by Andrej Sapkowski) ??? Poslacu ti na PM.

Па кренуо бих од почетка, а како видим први је Blood of the elves :)

Blood of Elves je prvi roman dok su ostale objavljene knjige pre njega kolekcije kratkih priča o Witcher-u tj. Geralt-u.
Neki redosled čitanja bi trebao da bude sledeći:
1) Sword of Destiny - izdato kod nas
2) The Last Wish - izdato kod nas
3) Blood of Elves - za sada postoji samo engleska verzija.
Ovo se odnosi na izdate kjnige. Inače preporučljivo je čitati našu verziju tj. direktan prevod sa poljskog jer su nam jezici dosta sličniji.

hvala alex!

Ocigledno ne znas o cemu pricas, valjda je glavni fazon pricati o "losim konzolaskim portovima". :wall:

"PC version and PC players are CD Projekt's target, the console versions will probably be released later. "

Skrivena-poruka-CD-Projekt-tima.jpg

Samo zbog ovoga ću da kupim original. Sad kad svi forsiraju konzole i odbacuju PC igre kao da su kužne, oni rade suprotno. I to treba podržati.

E, da i mi dozivimo jednom da konzolasi kukaju kako je igra los pc port...
Jedva cekam da izadje igra, samo da je lepo ispeglaju. Prvi deo je imao dosta problema,
pogotovo s optimizacijom, ali s obzirom da sad imaju svoj engine, nadam se da ce sve biti ok.

Da napravim malu digresiju, a da ne vadim iz bunara topic za prvi deo... Problem sa prvim Witcherom je sledeci... Instalirao sam sedmicu, zatim i Witchera, ali kad uvucem save fajlove koje sa XP instalacije Witchera, igra nece da se pokrene. Da li neko zna kako da nateram Witchera da radi na sedmici, a da pritom uvucem stare save fajlove sa XP-a?

Dal znate gde ce biti da se kupi retail verzija u Beogradu? Ili mozda collectors edition? Ne bih da kupujem ovu digitalnu kad su u pitanju igre koje upravo izlaze.

Ja jos nisam odigrao prvi deo, prvi save games datiraju iz 2009-te :D Valjda sam stigao do pola :D

Pa bice u Gamesu, complandu sigurno, mada ko zna koja cifra ce biti.

U gamesu uvek oderu. Uzas. Igre koje oni imaju uglavnom se mogu naci duplo jeftinije negde drugde.

[YOUTUBE]dbrWu_sQF1Y[/YOUTUBE]
...na sredini klipa kaze da ce se moci ubaciti sejvovi iz prvog dela i da ce uticati na pricu u drugom delu...
Ja sam ostavio zive strigu princezu Adu i Vinsenta vukodlaka... nisam nista zbrzao... uff nadam se da cu uspeti da ubacim sejvove

sry ako je klip vec bio.

Poslednja izmena:
Evo malo screen-ova.

7.jpg

8.jpg

4.jpg

3.jpg

1.jpg

Auuuuuuu ja tek sad video ove screenove. jes dobro izgleda. biće ovo lepo ko ima novu grafiku imaće da uživa na max setings...

Super je.

Nazad
Vrh Dno