Ve®sus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 380
Da li je ovo samo SP ili MP?
Mislim da je spomenuto da je eventualno co-op najveci oblik MP, nece biti nista nalik na Day Z nazalost. Fokusirano je na SP inace.
Da li je ovo samo SP ili MP?
Da se ne lazemo zid je tu nosilac radnje sve ostalo su sporedne stvari :d Pa bre kako da se ne uhvatim za njega kad provedes "mesece" rintajuci ko konj praveci ZIDCINU da bi ti doso onaj jedan ringispil i porusio ga ko kulu od karata. A oni mali skakavci ga prelete... Ono jeste impresivno i sve to al' nekako beskorisno :d
Ja sam Myst davno probao, ali mi je bila dosta komplikovana i spora, pa nikad nisam daleko dogurao... probacu ponovo...Borrowing Myst's most audacious trick, there will be an ending, but it will be up to players to puzzle out how to even begin pursuing it. There will be no set missions, so players will have to simply go out and explore the world.
... ne bi bilo lose da naprave vise razlicitih resenja zavisno od nacina resavanja te zagonetke.... There's another goal in The Forest - even if it's not rewarded with a leaderboards spot or credits roll - and that is to explore the landscape. "You might see a landmark off to the distance that you can't necessarily get to yet. You'll have to build up a certain number of skills and equipment to actually get to some parts of the world
Ja sam mislio da ce interesovanje biti vece, s obzirom kako je tema krenula![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari