Utisci su se slegli. Pa resih da svoj sud podelim sa Vama :d Iz perspektive okorelog RPG-ovca koji zali za onim nekim starim danima, mogu da kazem da sve manje verujem da ce se vratiti. Daleko od toga da mi imamo lose igre danas, ali njima fali nesto ono sto je bar kod mene budilo onaj ocesaj bockanja u stomaku

Elem SKYRIM je dobra igra, ne odlicna ali dobra na moju veliku zalost zato sto sam ja ocekivao nesto sto ce doci kao nagrada nama PC igracima za sve ove godine vernosti. Ali ne Bethesda i ostali i dalje tretiraju PC kao zadnju rupu na svirali iako te iste igre prave na tim istim PC-evima. Nadam se da ce sa novom generacijom konzola boljke iz Oblivion-a nestati posto svi znamo da je Creation engine isti onaj sto je tero Zaborav pre nekoliko godina ma sta momci iz Bethesda-e pricali. Hocu da kazem da se nadam da ce jos vise zagrejati stolicu devojke i momci iz Bethesda-e za tamo neki TES VI koga ce 1000% biti, gladni su oni para vise nego sto mislite

Svima nama je jasno da se pare vrte oko konzola, ali red je da malo tih para odvoje i za PC zato sto ce im se dvostruko vratiti. I dalje stojim iza toga da je SKYRIM dobra igra, ali ja sam jednostavno ocekivao vise. Verujem da je igracima koji su manje provrteli igara od mene SKYRIM fenomenalan kao sto je meni nekad bio Zaborav. Nemojte me odma napadati kako nije vako nako samo pisem svoje misljenje

Utociste vidim u jednom zanru koji takodje volim, a to je RTS i najnovija vest iz tog domena Command and Conquer: Generals 2 koji je PC ONLY igra, mada neki znaju da se isto pricalo za Crysis 1, a desilo se to sto se desilo...ali necu idem of topik :d