Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

pod tag stavise samo onaj code posle watch?v=
[ youtube ] fCrhDamN82k [ /youtube ]

Hvala puno. Kako kaže Tarzan: " izvinjavam se, ja mnogo biti glup " :D

Sta napravi covek... :)

[YOUTUBE]Z83wzJwrBK0[/YOUTUBE]

^ VRX!
--------------
Nego :S Napala me dva zmaja odjednom xD ubijem ja njih kad ono samo jednom uzmem dusu a drugom nista ostao ceo od krvi i mesa :d

za ATI-jeve korisnike: sa poslednjim beta driverima igra radi znatno bolje.

^
Svaka cast na ovom korisnom tweak-u!:wave:

Kako srediti bug sa OVIM likom? Kupio sam kuću, ali nisam odmah kupio nameštaj, i sad nemam opciju u razgovoru da kupim.

I ja sam imao sličan problem, dođi malo kasnije i imaćeš ponuđenu opciju za dogradnju kuće...

Da zavisi u koje doba dana dođeš, oni imaju kao svoje "radno vreme". Probaj recimo da pričaš sa onom curom iz kovačnice tokom noći. Nećeš imati opciju da trguješ sa njom. (gle čuda, ona mu je ćerka :) mora da je neka porodična zavera :p ).

Ma znam da imaju svoje radno vreme, ali ovaj sad ili spava ili je napolju tamo gde vežbaju stražari. A trebaolo bi da dođe pored kralja.

E da to se i meni desilo, samo ne sa njim već sa nekim drugim likom. Možda zavisi i od dana, imaju oni neki svoj "raspored". Probaj da sačekaš malo (par sati ili dan)

Zavrsavam napredovanje u thieves guildu i Lidija nece da ulazi u sve rusevine/pecine sa mnom. Je li to normalno s obzirom da vec idem sa dvoje ljudi za taj zavrsni kvest (Blindsighted) ili je bag?

Poslednja izmena:
lol, kako se niko nije setio scene iz 300 na kraju... i was spartan warrior, then i took some arrowS in my knees qnd body:D....and then i die...

Prilozi

• iusedtobethewhitedevil.jpg
    iusedtobethewhitedevil.jpg
    73.5 KB · Pregleda: 95
  • Screen shot 2011-12-06 at 4.25.34 AM.png
    Screen shot 2011-12-06 at 4.25.34 AM.png
    440.7 KB · Pregleda: 100
  • sFlUp.jpg
    sFlUp.jpg
    37.5 KB · Pregleda: 89
^^ to je nesto slicno kao sto su radili jos onomad za God of War 2 :d

[YOUTUBE]h_AJmVWF2LI[/YOUTUBE]

Inace je ovo meni jedan od jacih soundtrackova iz igara.,, Iako "opevavaju" Mulana , Willis-a , etc... :p

Poslednja izmena:
Hah, ludilu sa strelama nema kraja :d

p61Xc.jpg

Uskoro novi patch

Update 1.3 Notes (all platforms unless specified)

* General stability improvements
* Optimize performance for Core 2 Duo CPUs (PC)
* Fixed Radiant Story incorrectly filling certain roles
* Fixed magic resistances not calculating properly
* Fixed issue with placing books on bookshelves inside player purchased homes
* Fixed dragon animation issues with saving and loading
* Fixed Y-look input to scale correctly with framerate

We’re also planning on rolling out support for 4-Gigabyte Tuning (Large Address Aware) next week for our PC users. Stay tuned!

Poslednja izmena:
Zavrsavam napredovanje u thieves guildu i Lidija nece da ulazi u sve rusevine/pecine sa mnom. Je li to normalno s obzirom da vec idem sa dvoje ljudi za taj zavrsni kvest (Blindsighted) ili je bag?

Pa ne znam da li je to bug ili je to normalno, ali upravo to se i meni desilo juče, a pošto se borila sa razbojnicima ispred te neke pećine pomislio sam da su je ubili. Kad ono, sutradan, odem svojoj kući i naravno, eto nje tamo ponizno čeka na komandu. :)

Ne znam koliko je pametno isntalirati patch da ne bude kao sa prethodnim, jedno popravi a drugo s**** . Jel probao neko vec ?

Meni radi fino, doduse steam mi odradio auto update pa nisam mnogo ni birao. :D

Jedno pitanje: gde se u Skyrim folderu čuvaju snimljene pozicije i kako mogu da ih sačuvam od gubitka, ako mi se, ne daj bože, Windows skrši i opet moram da reinstaliram sistem ?

edit: ne treba pomoć, našao sam. Lokacija snimljenih pozicija nalazi se na ovom mestu:

C:\Users\(Username)\Documents\My Games\Skyrim\Saves

Poslednja izmena:
My Documents/My Games/Skyrim

Poslednja izmena:
Krenuo kvestove sa onim vukodlacima i Lidija me napustila kad mi se za pocetni kvest pridruzio neki lik. Sad ne mogu nigde da je nadjem, a kuci se ne vraca... k*cka. Gde da je trazim?

Jedno pitanje: gde se u Skyrim folderu čuvaju snimljene pozicije i kako mogu da ih sačuvam od gubitka, ako mi se, ne daj bože, Windows skrši i opet moram da reinstaliram sistem ?
Nije u tom folderu nego u My Documents / My Games / Skyrim / Saves

Hmmm, pa izgleda da je nisi oženio, koliko sam shvatio vremenom ti se ukaže prilika da oženiš bilo Lidiju bilo neku drugu, koju dobiješ automatski kao ispomoć kad kupiš kuću u nekom gradu.

Meni je Lidija druga pratilja, prva iz grada Sollitude je poginula kada ju je jedan džin ubio. Tako da ne znam odgovor na pitanje gde da je nađeš, možda treba da se odradi ta ceremonija venčanja, ne znam.

Koliko moze da se ima pratioca/pratilja odjednom ?

OK, moracu da ucitam poziciju od pre 2 sata pa sve ponovo. Ovog puta cu je prethodno ja otkaciti pa nek ide kuci. Ako je ne budem zatekao tamo po zavrsetku ovog dosadnog kvesta vise ne uzimam pratioce.

Sta te kosta da ti se nadje pri ruci ?

Ne znam po kojoj logici su radili lvlovanje follower-a. Procitao sam da oni dobiju lvl koji ti imas kada prvi put udjes u tu zonu gde je on/a. Malo je retardirano to ... Onda Lidija ispadne najslabija od svih :(

Meni se ne cini tako...A opet, zar mora da bude jednako ili priblizno jaka kao i mi? Tipa da iz dva udarca satre zmaja...:) Gde je zabava u tome da se lencari u ladovini dok ona i kuche biju bitke:p

Vrh Dno