Shadowmere je mislim neunistivNijedan konji nije neunistiv, ako si mislio na "Frost"-a, meni je i on poginuo.
Skyrim je zemlja Nordova tu su konji veliki i tromi (oni za vucu)I ima li nekih brzih konja od onog sto kupis za 1000g? Ovaj je beskoristan skroz.
Negde se otvaraju i od 8.Jel se u svim gradovima radnje otvaraju u 12? U whiterunu koliko videh radnje su zakljucane pre 12, a mislim da su u cyrodillu radile od 9, nordovi lenjivci![]()
Probajte ovo, odgledajte predstavu! :d
Probaj sa isključivanjem auto-save-a, meni su do sada 4-5 kreša bila upravo kada igra pokuša da autosejvuje.Da li se jos nekome desava u "Shroud hearth barrow" tamnici, kod onih vrata, da igra izbaca svaki put na desktop?![]()
Probaj sa isključivanjem auto-save-a, meni su do sada 4-5 kreša bila upravo kada igra pokuša da autosejvuje.
Ili, smanji detalje, uđi, snimi, vrati detalje i nastavi igranje.
I jos nesto, ako neko gruva destruction moze li da mi kaze, da li se destruction brze leveluje ako koristim adept spellove u odnosu na novice/apprentice ili je svejedno?
jel dremora expert spell? I kako ti traje 120 sec?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari