Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Hvala vam puno na brzom odgovoru!Izgleda da sam dobro zagazio u vampirizam,posto obican potion ne deluje!

Jel postoji sansa da se pronadje izgubljeni saputnik? Ostavio sam ga negde da ceka, ali ne mogu da ga pronadjem i nakon ucitavanja 15-ak poslednjih sejvova? Probao sam da prespavam 24 sata u nadi da ce se vratiti, ali jok.

edit: Nasao sam ga. :)

Poslednja izmena:
Ja sam tako isto izgubio Lidiju, pokusavao da je pronadjem ali uzalud. Na kraju, kad sam kupio kucu, imam sta i da vidim. Lidija me ceka :d

Nijedan konji nije neunistiv, ako si mislio na "Frost"-a, meni je i on poginuo.
Shadowmere je mislim neunistiv

ako ne zelis da ti konj udju u bitku sa zmajem, odjasi malo dalje od bitke, sjasi sa konja, pa se vrati do bitke pesaka

Ako nasumicno istrazujem i cistim lokacije od protivnika, moze li se desiti da ubijem nekog bitnog lika za kvest pa da posle ne mogu da ga resim ili da se zabaguje? Cesto tako ubijem nekog "unique" protivnika, kao sad Naris the Wicked-a na primer...

I ima li nekih brzih konja od onog sto kupis za 1000g? Ovaj je beskoristan skroz.

Poslednja izmena:
E, aj sad pomoć u vezi shoutsa.
Očistio sam 90% sporednih questova i bacio se na main.
Imam 20 shoutsa, i prvi zmaj koga smo zveknuli kod Whiteruna mi je omogućio samo Unrelenting Force.
Kako funkcioniše sve ovo, svaki zmaj omogućava poseban shout? Ili mi da jedan nasumičan?

Koliko sam skonato Shouts ucis i novim recima poboljsavas recima sa zidova na kojima su ispisane, a otklucavas ih dusama zmajeva, pod uslovom da ih imas dovoljno.

u thiefs guild ne mogu da udjem to je neki bug definitvno instalirao sam sound i sad cujel lika iza vrata kaze mi da nece da otvori... e sad imam pitanje za quest u riftenu promises to keep odradio sam 2 zahteva da ukradem papire za frosta i pare (stash) ostalo je da "listen louis lethrush offer" e sad mapa me navodi na krcmu ali kada udjem unutra strelica samo stoji u krcmi a tog lika nigde nema ? :D neka ideja ?

Stevanix MOLIM TE koristi proklete spoiler tagove!

*** nisam ni počeo da radim questove za thief's guild, a zbog tebe znam celu priču skoro :S

Probajte ovo, odgledajte predstavu! :d

Jel se u svim gradovima radnje otvaraju u 12? U whiterunu koliko videh radnje su zakljucane pre 12, a mislim da su u cyrodillu radile od 9, nordovi lenjivci :)

kolko baguje resio sam problem , stiklirao mi je da sam ukrao papire za frosta i ako nisam to je bio problem :D

^ Molim te nauci da koristis spoiler tagove, mozda je tebi to bezazleno ali nekome kome se ova igra svidja i igra je polako mozes stvarno da pokvaris uzitak tako sto ces mu otkriti dalji tok neke od radnji ;)

Da li se jos nekome desava u "Shroud hearth barrow" tamnici, kod onih vrata, da igra izbaca svaki put na desktop? :confused:

Da li se jos nekome desava u "Shroud hearth barrow" tamnici, kod onih vrata, da igra izbaca svaki put na desktop? :confused:
Probaj sa isključivanjem auto-save-a, meni su do sada 4-5 kreša bila upravo kada igra pokuša da autosejvuje.

Ili, smanji detalje, uđi, snimi, vrati detalje i nastavi igranje.

Probaj sa isključivanjem auto-save-a, meni su do sada 4-5 kreša bila upravo kada igra pokuša da autosejvuje.

Ili, smanji detalje, uđi, snimi, vrati detalje i nastavi igranje.

Prosao sam nekako kroz vrata a da me ne izbaci u Win, brze bolje sam snimio poziciju i evo sljaka nekako... Mada nesto mi se cudno desava, sa vremena na vrijeme se pojavljuje kao onaj efekat kada zaranjas u vodu i cuje se bas zvuk vode ono "buc", ali sve to traje milisekundu i samo se javlja u tamnicama. Trip neki...

say hello to my little friend :-devil-:
TESV2011-11-20.jpg

...slucajno nasao spell knjigu kod maga u manastiru :p... 120sec. Ima i storm i ice atronache.

Poslednja izmena:
U kom manastiru bree kazuj odma :)

...onaj manastir iznad winterholda... tamo sam dobio i glavne odaje na vrhu dvorca:smoke:

@ Uruk Izgledate kao da ste posli na Halloween :)

Nisam bas najzodovoljniji kako su odradili destruction skill, a njega sam uvek najvise voleo i forsirao. Pokupovao sam sve novice i apprentice spellove (fire,shock,ice) u whiterunu, ali sam mislio da ce moci da se "leveluju" nekako, a ovako samo imam odredjen (pritom ne veliki) broj spellova za svaki level (po 1 za novice, po 2 za apprentice,adept,expert i po 1 za master, videh na skyrim wiki). To znacajno umanjuje raznovrsnost destruction magija.
Sto se tice izgleda, stvarno su lepo uradili i one touch magije i boltove. Rune ne znam kako funkcionisu? Probao sam jednu da postavim ispod svog atronacha , nista se nije desilo, jel treba da explodira ili?

I jos nesto, ako neko gruva destruction moze li da mi kaze, da li se destruction brze leveluje ako koristim adept spellove u odnosu na novice/apprentice ili je svejedno?

edit: inace master conjuration spelovi zvuce skroz sehi, kao npr ovaj Reanimate a dead body permanently to fight for you. Only works on people and target must be level 40 or below. ,)

Poslednja izmena:
...lud je dremora, samo ga pustim u pecinu, a ja ne moram nista da radim, samo razgledam okolo ...

I jos nesto, ako neko gruva destruction moze li da mi kaze, da li se destruction brze leveluje ako koristim adept spellove u odnosu na novice/apprentice ili je svejedno?

...ja najcesce koristim firebolt, sa obe ruke, trosi malo mane a lupa impakte. Nagurao sam do 81-82 .

Poslednja izmena:
jel dremora expert spell? I kako ti traje 120 sec?

...expert, kao i storm atronach. Valjda 120 zbog ulozenih perkova. Svi mi traju 120 sec.

kod nekog maga u pecini sam nasao recept za pravljenje spelova na atronach forge. Znam da ima jedan takav forge u manastiru, ali nisam uspeo da napravim nista osim atronacha koji me napada. Verovatno cu dalje kroz igru dobiti malo bolja uputsva pa i napravim neki spell ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno