Napravio, mac i stit sam nasao. Za pravljenje treba i daedric heart a to sam jedva nasao.
Jel su napala jos nekog dva zmaja odjednom?![]()
Headshot
Headshot
Vucem strelu u levoj podlaktici vec tri dana! Naravno, ne utice na baratanje oruzjem, ali iritira; postoji li neki nacin da uklonim ovaj bug?
Licis mi na SauronaBehold !
![]()
![]()
![]()
lol juce sam radio mali quest neki farmer mi razio da optuzim nekog lutka cicera cuvarima da je razbojnik da bi ga uhapsili da ne bi smarao vise njega i sad evo ga cicero doneo majku u brotherhood i ja sad treba da roknem famrera hahahahhaahaah
Napravio, mac i stit sam nasao. Za pravljenje treba i daedric heart a to sam jedva nasao.
Treba mi mala pomoc. Dungeon "dustman's cairn" , severozapadno od whiterun-a. Udjoh unutra, pobih ona 3 draugra, medjutim dalje ne moze, prolaz je blokiran nekim ogromnim stenama , i cini mi se kao da treba naci u prostoriji nesto cime ce se to aktivirati da mogu dalje da prodjem. A siguran sam da mora dalje jer dungeon nije cleared. Ako ga je neko ocistio, nek stavi u spoiler gde sam zapeoFajla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari