Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

u tom filmu ces da naucis drevni shout, odlicno odradjen quest ja sam se odusevio. Sta je fora sa spojlerima? Inace ovaj riften je ludnica od grada mislim da u njemu ima vise lopova i kriminala nego u drugim gradovima zajedno pocev od strazara na kapiji koji trazi 300golda za taksu xd

Pitanjce... U Oblivion-u je postojala mogucnost sa kojim god NPC-om da razgovaras, imala je opcija kao (chit-chat), te je bilo moguce uticati na to kakav stav svaki odredjeni npc ima prema vama pa koliko mozes podici i spustiti cene ... itd.

Jel u Skyrim-u mozemo poboljsavaci cene kupo-prodaje samo povecavanjem lvl-a Speak-a (ili ti Speech-a)

Upravo tako, samo investicijom perkova u speech tree-ju se poboljsavaju trgovacke sposobnosti i odnosi sa merchantima.

u tom filmu ces da naucis drevni shout, odlicno odradjen quest ja sam se odusevio. Sta je fora sa spojlerima? Inace ovaj riften je ludnica od grada mislim da u njemu ima vise lopova i kriminala nego u drugim gradovima zajedno pocev od strazara na kapiji koji trazi 300golda za taksu xd

Naravno kad je ispod grada Thief's Guild :)

Fora sa spojlerima je da nisu svi igrači na istom nivou i nisu prešli iste stvari pa se tako sakrivaju neke stvari kako se ne bi pokvario ugođaj ljudima koji još nisu stigli do tog dela igre....

Bilo šta vezano za priču ili neku zanimljivost molim da se stavi u spojler jer ima nas koji sporije napredujemo :)

Već drugi put spoiluješ :S Ja recimo nisam znao da je thief's guild tu!

Poslednja izmena:
Ja sam konja dobio kao quest reward, i to mislim da je najbolji u igri (ako postoji "gradacija" kao što je postojala u oblivionu). 17. sam lvl, i rokn'o sam 2 zmaja do sada. Nosim one krljušti i kosti, a nemam pojma šta ću sa njima. Kontam da će služiti kasnije za neki fensi armor, pa neću da prodajem, ali opet nemam gde da ih turim, non stop moram da izbacujem stvari kako bih mogao da idem uopšte. Prosto se obradujem kada vidim trgovca, i taman hoću da mu uvalim svo smeće koje imam, prc! On nema para. :d

hebeš takve trgovce

Pa kupi kuću što pre, bukvalno je neophodna kao skladište, za 5k zlata ne treba baš mnogo vremena da se skupi.

Ma mislim da imam 5k zlata. Ću da kupim :)

Da li mora da se opremi kuća da bih je koristio kao skladište ili ne?

Ja se preopteretio zmajevim kostima. A vala i dao sam i ovoj mojoj ribi sto me prati da mi ih nosi. :D Gde to da cuvam ako jos nisam kupio kucu? Ili u pocetku sve to da prodajem a kad zatreba za pravljenje oklopa onda da krenem da skupljam?

Ko nema para da kupi kucu, moze da steka stvari i u onim buricima kod kovacnice u Whiterunu ;)

ja sam sve bacao na ulaz u whiterun :D Znaci brdo stvari,od metala,knjiga,kostiju,oruzja... :D Sve ono kad bih pokupio imao bi 10 tona :D Nego,za onaj gore spojler,bio je bag jer se nista nije desavalo,tek posle 5-6 reload-a,krenulo je i naucih shout ;)

ja sam se zezno zesce prosuo 5 tona itema kod monaha i to one stapove magicne prejake sto sam uzeo dragon lordovima i sad ih nema zlo

Ko nema para za kucu, moze da ode u manastir i dobije sobu za DZ;)

Mislim da ne, ja sam tako cuvao stvari dok nisam skupio pare za kucu. Nisam jedini koji je tako radio, e sad, ako si bas toliki baksuz pa da ti nestanu stvari...

Ja cuvam gomilu stvari u svojoj sobi u manastiru, mada mi je sumljiv jedan lik, cesto ga zateknem da sedi u mojoj sobi bas pored burica sa stvarima... Moracu kucu da kupim, i ovako ne znam sta sa parama. Ako neko moze da mi predlozi gde ima dobrih kuca...

sobu za dz imate u manastiru u copminions kuci u akademiji za magiju u napustenim farmama i logorima,jel neko zavrsio manastirski quest meni se cini da je beskonacan a reci ima milion posto valjda na kraju upoznajes 5tog monaha?

:d

E zamislite da neko "sa strane" čita ovu temu. Pomislio bi da se bavimo nekretninama a ne igricom :D

Valjda ću večeras imati prilike da malo više igram (5ak je :D) nakon što se vratim iz grada. Ionako ne planiram rano da ustajem sutra.

Ja jedino "slicno " ovome sto sam igrao je diablo 1..
nemate pojma koje je mucenje da skapiram kako da igram ovo uopste xD
:D

kapiran naravno , nego mi nije jasno ja sam otkrio jedno 10 reci i sve su novi shoutovi ni jedan mi ne poboljsava prethodne xD

Ja sinoc nasao svoj prvi koji mi je upgrade-ovao jedan od shout-ova :)

Inace, sto se tice tih "viska" stvari sto nosakate, ja sam to drzao u Companions domu :)
Nakon sto zavrsite "main" questline za Companions i postanete Harbringer, mozete otici u njegovu staru sobu (u podrumu, skroz na kraju desno) i nekada sto je pisalo "Owned/Steal" sada ne pise nista, tj. valjda je vase :)
Tu sam ja ostavljao stvari, u orman,nocni stolcic i one fioke :d

E sad, kao postoji mogucnost da stvari koje ostavljate na random mestima nestanu posle nekog vremena. Ja sam ovde stvari drzao od, cini mi se, lvl 17-18 a sad sam lvl 28. Kad sam ubio treceg zmaja sam poceo da trpam tu, i nisu nestale. Valjda se ta soba racuna kao vasa jer ste vi novi Harbringer.

Poslednja izmena:
dzabe ti da otkrivas i reci koje ce ti nadograditi postojeci shout kad ti treba zmajeva dusa za svaki shout i nadogradnju tako da to ide sporo jer se ne srece zmaj cesto. a ako igrate questove od monaha onda ce te sretati zmaja svaki 3 4 quest

Ja jedino "slicno " ovome sto sam igrao je diablo 1..
nemate pojma koje je mucenje da skapiram kako da igram ovo uopste xD
:D

Osim što su obe igre smeštene u fantazijski svet i što se skuplja oprema i budže statistike ja ne vidim nikakve sličnosti sa Diablom. Nadam se da se snalaziš, nije Skyrim komplikovan ali opet, prvi put igraš Elder Scrolls :)

Nešto se šuška da će biti DX11 peča za igru.

Mene najviše zanima CS kakav će biti i da li će dozvoljavati da se širi veličina mape, ako to bude moglo možda se neko malo ozbiljnije uhvati projekta Tamriel Rebuilt.

dzabe ti da otkrivas i reci koje ce ti nadograditi postojeci shout kad ti treba zmajeva dusa za svaki shout i nadogradnju tako da to ide sporo jer se ne srece zmaj cesto. a ako igrate questove od monaha onda ce te sretati zmaja svaki 3 4 quest

Sta pricas to covece , ja imam 8 shout-ova i 4 zmajeve duse VISKA ! xD a 19 sam lvl...
Zmajevi su na svakom koraku :)

pa to je neizbalansiranost u igrici sto je mozda i originalnost sto niko od nas nece imati isto iskustvo van questova ti imas 4 duse viska ja prosecno nailazim na zmajeve a neko iz ove teme jedva sretne zmaja, zato ja pricam iz mog iskustva da van questova srecem prosecno ali ne dovoljno za 4 duse viska a javljaju se ljudi u temi koji se zale da ne nailaze na zmajeve

Poslednja izmena:
upravo sam u roku od 15-20 minuta ubio 2 komada ...
pa ne znam stvarno ... ja nailazim na zmajeve imam golda koliko mi volje ... jedino sto sporo nabijam lvl-e

Sta pricas to covece , ja imam 8 shout-ova i 4 zmajeve duse VISKA ! xD a 19 sam lvl...
Zmajevi su na svakom koraku :)

i ja imam jedno 8-9 shout-a a ubio sam preko 10-11 zmajeva, ne znam kako imas viska? neke shout-e mozes i 3 puta da unapredis, mozda nisi video...lvl sam 27

pa vidis a ja imam 9-10 shouta ali mi fali zmajeva , od toga 3 skorz upgradovana sa sve 3 reci, tako je napravljena igra da van questa nece biti isto svakom igracu , ako recimo ja idem iz whiteruna peske i sretne me lopov koji mi trazi sve golde da mu dam ili da me ubije ne znaci da ces i ti sresti lopova da ides istip putem

Poslednja izmena:
Kažu u opisu igre da posle nekog vremena makljanje sa zmajevima postaje repetativno i sve manje i manje zanimljivo. Vi, koji ste ih ubili gomilu, da li imate taj utisak?

Dali je nekom poginuo konj u borbi?Moj je izgleda besmrtan ili je to neki bug!

LOL!
Bezglavi(ćni) jahač!

Prilozi

• ScreenShot3.jpg
    ScreenShot3.jpg
    364.5 KB · Pregleda: 144
Nazad
Vrh Dno