Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Napravio, mac i stit sam nasao. Za pravljenje treba i daedric heart a to sam jedva nasao.

Sto se tice Daedric heart-ova:

Kome trebaju Daedric heart-ovi, ima da se kupi kod jednog dark elfa u mage college-u. Ja ga obicno nadjem u onom desnom delu, gde su sobe. Komad kosta oko 1000, restockuje se na dva dana kao i sve radnje.

Još...

Babette, The Dark Brotherhood sanctuary, prodaje po jedan komad. Takođe, tokom Mehrunes Dagon i Azura DQ mogu se pronaći kao corpse loot.

cho`ek je Legolas, za sve nas :d

Vucem strelu u levoj podlaktici vec tri dana! Naravno, ne utice na baratanje oruzjem, ali iritira; postoji li neki nacin da uklonim ovaj bug?

otvori konzolu, otkucaj "sexchange" ,bez navodnika, i onda jos jednom da se vratis na staro. Tako se najefikasnije skidaju te strele, ja sam setao kao jez nacickan sa 4 strele.

Behold !
FsS7n.jpg

jYyOC.jpg

HDcBC.jpg
Licis mi na Saurona :D

...imam jedan problem, pa mozda neko zna resenje za ovaj glich:
...desava se kada kombinujem arch mage odelo i morokei masku...

TESV-1.jpg

Opet obilazim sve kuće, vrećice sa zlatom su se opet pojavile. :banana:

Nažalost, nisam propratio koliko je vremena prošlo.

Nisi jedini vec je potvrđen glitch, ima tona klipova na YT, mada mislim da nema jos fix.

I odlican je ovaj perk Block slowmotion, sad sam sredio nekog jakog bandita koji je imao DH mac, kad je radio Power Blow some se pomerim u stranu i udarac.

Poslednja izmena:
i ja sam ubio tog smaraca u dragonsearchu :D

Ovo nije igra,ovo je droga,upropastice mi zivot!:D

Neleteh na ovaj screen. Izgleda da je montaža, mada informacija još nije proverena da li je neko odradio ovakav UI. U svakom slučaju korak napred.

GKuzW.jpg

lol juce sam radio mali quest neki farmer mi razio da optuzim nekog lutka cicera cuvarima da je razbojnik da bi ga uhapsili da ne bi smarao vise njega i sad evo ga cicero doneo majku u brotherhood i ja sad treba da roknem famrera hahahahhaahaah

e SPOILER ajde lakse malo :p

Poslednja izmena:
pitanje dosao sam do misije kad treba da ubijem sina od onog maru i sad ja ga ubijem i sledeci zahtev je da podmetnem pismo o zaveri kod njega evo vec 10 minuta pokusavam da ga podmetnem ali ne znam kako ?

Ah, konacno malo vremena za igranje :) Lvl 11 sam i poprilicno se mucim na master tezini. Mucim se toliko da ne mogu da ubijem obicnog crnog medveda u nekom greenspring hollow-u u blizini whiteruna i onih banditskih kampova, iskoci medonja i otrese me :/

edit: ubio sam ga jer je glup, sprintao sam do reke, on za mnom, reka ga ponese, a ja iskocim na obalu i przim ga vatrom :D

Poslednja izmena:
Najveca zamerka igri su dwemer rusevine...
Tamo ima toliko metala za topljenje da to nije normalno a ja ne mogu da odolim da ne pokupim sve - hoarding najgore moguce vrste :D. Svaki put se iznerviram kad vidim nekoliko solid dwemer metala na gomili a meni pun inventar. Malopre sam zavrsio jednu ogromnu rusevinu u kojoj je bilo odvrata kolicina metala, donosio sam ga u vise tura pred izlaz, pa se sa 1500 kila tereta spustao niz liticu, pa me jos napadne zmaj dok sam vukljao sve to do najblize zgrade markirane na mapi... Sve u svemu isplativa ekspedicija, 280 dwemer poluga pretopljenih iz celog tovara uz samo dva vracanja do rusevina.

Poslednja izmena:
@mLaki, svaka ti cast kad mozes, ja u ovoj igri uzivan u prici, questovima, predelima itd...ne bi mogao topim tone dwarven metala budzim smiting i pravim armore, svaka vama cast kad imate takav unutrasnji mir u glavi pa imate strpljenja za takve stvari...

@mLaki
Tako i ja radim!Jednostavno moram da pokupim sve i da skroz ocistim lokaciju,ne mogu da nastavim dalje ako to nisam uradio!To je jace od mene!:D

koji ste cigani,da ima sahte na ulici i njih bi pokupili :D

Treba mi mala pomoc. Dungeon "dustman's cairn" , severozapadno od whiterun-a. Udjoh unutra, pobih ona 3 draugra, medjutim dalje ne moze, prolaz je blokiran nekim ogromnim stenama , i cini mi se kao da treba naci u prostoriji nesto cime ce se to aktivirati da mogu dalje da prodjem. A siguran sam da mora dalje jer dungeon nije cleared. Ako ga je neko ocistio, nek stavi u spoiler gde sam zapeo :) Fajla

Taj dandžn je quest related. Koji je quest u pitanju, to nemam pojma.

Mhm, verovatno mi zato ne da da idem dalje dok ne zapocnem quest, ok onda, hvala na informaciji, nije ni bitno koji je quest, doci ce na red kad tad :)

Treba mi mala pomoc. Dungeon "dustman's cairn" , severozapadno od whiterun-a. Udjoh unutra, pobih ona 3 draugra, medjutim dalje ne moze, prolaz je blokiran nekim ogromnim stenama , i cini mi se kao da treba naci u prostoriji nesto cime ce se to aktivirati da mogu dalje da prodjem. A siguran sam da mora dalje jer dungeon nije cleared. Ako ga je neko ocistio, nek stavi u spoiler gde sam zapeo :) Fajla

Vezana je za quest kod Companions
Trail quest gde ides sa jednim Companion-ionom da kao dokazes da si lojalan i da pokupis neki fragment neke sekere, plus ima interesantna demonstracija zveri ;)
Quest se uzima tu u Whiterunu brzo se stize do questa.

Sad sam bas naleteo na neku lokaciju ustvari fort na samom severu mape, gde je seckanje bas primetno, ovako ga nema u diviljini i po gradovima ali ovde kad prolazim kroz koridore ume bas ono da radi slideshow, a fps mi je uvek oko 35-40 tako sam podesio.
Nadam se da ce to srediti nekako u patchu, ali sumnjam.

Ufff koji screenovi kako samo nadju tako EPIC momente.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno