Da sam na njihovom mestu, ja bih krenuo da radim na Ultimate ES, ali bih sve spojio (Morrowind, Cyrodiil i Skyrim). E to bi bilo ludilo.
Jel neko probao nove ATI drivere? U release notes nema ni S od Skyrima. Hm interesantno 🙁 pogotovo za ljude koji imaju crossfire
Ja nisam primetio da je iko imao takav problem. Si probao kompletnu reinstalaciju igre? I jesi sve fajlove iz peca ubacio u instalacioni folder?
Bas neka ne koristi AA jer je zahtevniji mnogo i senke su jako zahtevne pa ne moraju na ultra da stoje. Ja sam AA sasvim iskljucio i ukljucio FXAA koji daje slican rezultat a ne utice na pad performansi.Nemoj koristiti FXAA, AA radi ok.
Nisam ih ni cut-ovao ni kopirao nego sam ih ja konj obrisao,a kako ni sam ne znam!Eno ih u Recycle Bin-u!To se samo meni moze desiti!Sad sam ih kopirao u 10 primeraka!
Ja nisam ni tak'o main quest. Od maina jedino što sam uradio je da sam se javio onom kovaču u prvom gradu i to je to. Trenutno sam lvl12, i nEsam vid'o ni jednog sebe (zmaja) 🙂 . Da li moram da "poguram" malo main quest da bih imao random susrete sa zmajevima, ili jednostavno nemam sreće. Otkrio sam veći deo mape, pa sada uglavnom radim fast travel, pretpostavljam da i to ima veze.
Inace, sto se price tice, cini mi se ( a moze samo da mi se cini, posto sam tek zavirio u whiterun i trazim pokoji side q) da whiterun pripada legiji? Tj da su neki gradovi pod vodjstvom legije a neki pod pobunjenicima? Videh neku maketu-mapu na spratu u onoj dragon palati u whiterunu i tu sam usput pokupio knjigu koja mi je citanjem dala novi objective red sword, medjutim na mapi ga nema ubelezenog , samo me baci na deo mape gde se otprilike nalazi, sad ko zna gde je i sta je to...
Whiterun je u pocetku neutralan ali ako se pridruzis Stormcloacks-ima u nekom momentu ce doci do bitke za Whiterun u kojoj ce sa jedne strane biti vojska pobunjenika a sa druge Whiterun armija i legija koju je Jarl pozvao u pomoc. Zavrsice se pobedom Stormcloacks-a naravno 🙂 ali ti ne savetujem da radis to dok ne uradis apsolutno sve kvestove u Whiterunu.
Ja nisam ni tak'o main quest. Od maina jedino što sam uradio je da sam se javio onom kovaču u prvom gradu i to je to. Trenutno sam lvl12, i nEsam vid'o ni jednog sebe (zmaja) 🙂 . Da li moram da "poguram" malo main quest da bih imao random susrete sa zmajevima, ili jednostavno nemam sreće. Otkrio sam veći deo mape, pa sada uglavnom radim fast travel, pretpostavljam da i to ima veze.
Sta cu kad sam komunjara, tako da se opredeljivanje za stranu za sada pece na tihoj vatri, dok makar ne izadju neki opisi opcija i tezine odluka.
Inače, jeste li primetili koliko Whiterun liči na LoTR grad Rohan, čak im je i motiv na grbu sličan - Konj. 🙂
Poređenje:
![]()
Moraš da odradiš main qvest u Whiterunu da bi počeli da se pojavljuju zmajevi.
COH kod mene trenutno na pauzi zbog Skyrima. 🙂
Nakon sto je proslo desetak dana u igri i kad sam izgubio svaku nadu da cu je ponovo videti, skrhan od bola i bolesti zakacene od divljeg medjeda, slucajno usetah u Marin hram da primim blagoslov i izlecenje. Kad eto ti odjednom moje odbegle zenetine. Pola opreme je pogubila ko zna gde, ostao joj samo Icy Scimitar koji sam joj iskovao. Gde se vucarala i ko zna s kim, boga pitaj. Birajte pazljivo koga cete da vencavate. 😀
dogurao sam do master destruction moci , igra je mocna jedino mi zao sto mi je ona riba poginula :0 jadna zgazio je trol kad sam radio shout questove :0 Jel zna neko koji saut treba da otkljucam da bo pricao sa staresinom onih monaha tj sa onim 5tim koji nedostaje , jer mi je onaj rekao da cu moci da pricam sa njim kad mi glas bude spreman a ja kontam da treba odredjeni shout dausavrsim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari