Da sam na njihovom mestu, ja bih krenuo da radim na Ultimate ES, ali bih sve spojio (Morrowind, Cyrodiil i Skyrim). E to bi bilo ludilo.
Jel neko probao nove ATI drivere? U release notes nema ni S od Skyrima. Hm interesantnopogotovo za ljude koji imaju crossfire
Ja nisam primetio da je iko imao takav problem. Si probao kompletnu reinstalaciju igre? I jesi sve fajlove iz peca ubacio u instalacioni folder?
Bas neka ne koristi AA jer je zahtevniji mnogo i senke su jako zahtevne pa ne moraju na ultra da stoje. Ja sam AA sasvim iskljucio i ukljucio FXAA koji daje slican rezultat a ne utice na pad performansi.Nemoj koristiti FXAA, AA radi ok.
Nisam ih ni cut-ovao ni kopirao nego sam ih ja konj obrisao,a kako ni sam ne znam!Eno ih u Recycle Bin-u!To se samo meni moze desiti!Sad sam ih kopirao u 10 primeraka!
Ja nisam ni tak'o main quest. Od maina jedino što sam uradio je da sam se javio onom kovaču u prvom gradu i to je to. Trenutno sam lvl12, i nEsam vid'o ni jednog sebe (zmaja). Da li moram da "poguram" malo main quest da bih imao random susrete sa zmajevima, ili jednostavno nemam sreće. Otkrio sam veći deo mape, pa sada uglavnom radim fast travel, pretpostavljam da i to ima veze.
Inace, sto se price tice, cini mi se ( a moze samo da mi se cini, posto sam tek zavirio u whiterun i trazim pokoji side q) da whiterun pripada legiji? Tj da su neki gradovi pod vodjstvom legije a neki pod pobunjenicima? Videh neku maketu-mapu na spratu u onoj dragon palati u whiterunu i tu sam usput pokupio knjigu koja mi je citanjem dala novi objective red sword, medjutim na mapi ga nema ubelezenog , samo me baci na deo mape gde se otprilike nalazi, sad ko zna gde je i sta je to...
Whiterun je u pocetku neutralan ali ako se pridruzis Stormcloacks-ima u nekom momentu ce doci do bitke za Whiterun u kojoj ce sa jedne strane biti vojska pobunjenika a sa druge Whiterun armija i legija koju je Jarl pozvao u pomoc. Zavrsice se pobedom Stormcloacks-a naravnoali ti ne savetujem da radis to dok ne uradis apsolutno sve kvestove u Whiterunu.
Ja nisam ni tak'o main quest. Od maina jedino što sam uradio je da sam se javio onom kovaču u prvom gradu i to je to. Trenutno sam lvl12, i nEsam vid'o ni jednog sebe (zmaja). Da li moram da "poguram" malo main quest da bih imao random susrete sa zmajevima, ili jednostavno nemam sreće. Otkrio sam veći deo mape, pa sada uglavnom radim fast travel, pretpostavljam da i to ima veze.
Sta cu kad sam komunjara, tako da se opredeljivanje za stranu za sada pece na tihoj vatri, dok makar ne izadju neki opisi opcija i tezine odluka.
Inače, jeste li primetili koliko Whiterun liči na LoTR grad Rohan, čak im je i motiv na grbu sličan - Konj.
Poređenje:
![]()
Moraš da odradiš main qvest u Whiterunu da bi počeli da se pojavljuju zmajevi.
COH kod mene trenutno na pauzi zbog Skyrima.![]()
Nakon sto je proslo desetak dana u igri i kad sam izgubio svaku nadu da cu je ponovo videti, skrhan od bola i bolesti zakacene od divljeg medjeda, slucajno usetah u Marin hram da primim blagoslov i izlecenje. Kad eto ti odjednom moje odbegle zenetine. Pola opreme je pogubila ko zna gde, ostao joj samo Icy Scimitar koji sam joj iskovao. Gde se vucarala i ko zna s kim, boga pitaj. Birajte pazljivo koga cete da vencavate.![]()
dogurao sam do master destruction moci , igra je mocna jedino mi zao sto mi je ona riba poginula :0 jadna zgazio je trol kad sam radio shout questove :0 Jel zna neko koji saut treba da otkljucam da bo pricao sa staresinom onih monaha tj sa onim 5tim koji nedostaje , jer mi je onaj rekao da cu moci da pricam sa njim kad mi glas bude spreman a ja kontam da treba odredjeni shout dausavrsim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari