Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

kako je ovo lepo,dodjes sa posla i ceka te dugo ocekivani Skyrim!!

Sad je ok , morao je dobar clean drivera da se uradi pa onda novi da se stavi, stavio sam 285.79 i novi patch, medjutim opet imam blage dropove u zatvorenom.

@bro82, jesi menjao skyrim.ini i skyrimpref.ini ?

Znaci prvo instaliram ovaj od 20 pa onda preko ovaj od 222?

Ili samo ovaj drugi?

@Ixinho
Nisam dirao nista,ali sam video taj tweak koji kao poboljsava grafiku i perfomanse!Dok god ide ovako lepo ne cackam nista!

Nasao sam u cemu je problem , cim sam stavio senke na high umesto na extreme , zakucalo mi se na 60, bio napolju bio unutra :) Cak sam stavio i aa na 8 i as na 16, zakucano i dalje na 60 :) Iz nekog razloga su senke pravile problem, a njih nikad ni ne primecujem :)

Nego, ljud, kako da sku(h)vam sebi healing potion? Bacih sve pare na ingredients, a koju god kombinaciju da izaberem, uvek nekako failujem na kraju...

Stavi wheat, provereno daje neki heal bonus. Meni je vecina radila i to cistim nabadanjem, najvise sto mi je failovalo je kada sam stavljao cvece.

Auh...prvo selo...rekoh, aj da odradim prvi sidequest (idi - donesi). A ono dungeonu nema kraja ***:d Ako je ostatak igre ovakav...
Preporuka da se igra na master tezini. Odlican izazov. Osim menija koji svima ide na zivce, sve je do yaya za sada....

Ja sam prvo igrao 10-ak sati samo da obidjem celu mapu heh. Kvestove osim obaveznog glavnog uvoda nisam ni pocinjao.
Inace uvek igram igre sa melee, ali je dual cast ovde mnogo dobar prosto vuce da se koristi vatra u obe ruke.

Ja sam sad tek otkrio da kada se pojede neki sastojak dobija se jedna od 4 odlike tog sastojka!Inace kada sam muckao napitke uvek dobijem nesto bezveze!:D

Како могу да видим лице свог лика, које сам тако детаљно правио?

A sto je igra ovako tiha? Pojacao sam ton do pola i dalje mi mnogo tiho.

E i ja imam isti problem

@ Nuclear:
U Morrowind-u i Oblivionu je bilo da ako ne diras kontrole na minut-dva, kamera ce sama poceti da rotra oko tvog lika.

Ako nije bilo :D

H4lRX.jpg

@ Nuclear:
U Morrowind-u i Oblivionu je bilo da ako ne diras kontrole na minut-dva, kamera ce sama poceti da rotra oko tvog lika.

Знам мада не треба ми то, треба ми неки close-up ако је могуће.

^^lol mislim da je to trebalo okaciti u dragon age temi. :D

@ Nuclear - Drzi F i cimaj misem :)

Ne znam da li se ponavljam, nisam našao na zadnjih par strana, ima li neko problem sa sejvom? Mogu sam quick save a ne mogu da uđem u redovni?

1. Go to 'Playback devices' in Windows. (right-click the Volume icon next to Window's clock.)
2. Select your default audio device and click the 'Properties' button.
3. Go into the 'Enhancements' tab and check "Loudness Equalization".
4. Press 'OK' and 'OK'.
;)

Pozdrav!

Postoje 2 rešenja

Prvo:
For those with the low volume problem:

Go to your documents and then \My Games\Skyrim there is a file called SkyrimPrefs.
Inside it, scroll down to the very bottom and you'll find 2 lines:
[AudioMenu]
fAudioMasterVolume=1.000
Just change that 1.000 to a higher value, according to your listening needs (personally, i use 4.000)

Drugo:
How do I fix some sound issues, such as hearing static during NPC dialogue?

1. Go to Start -> Control Panel -> Sound
2. In the Playback tab, right click on Speakers (or whatever has a green tick next to it), then click Properties
3. In the advanced tab on this new window, select 24 bit, 44100Hz (Studio Quality) in the drop down menu

1. Go to 'Playback devices' in Windows. (right-click the Volume icon next to Window's clock.)
4. Press 'OK' and 'OK'.
;)

Pozdrav!

Preduhitri me :) Upravo sam i ja nasao na jednom forumu, sad se cuje kako dolikuje :)

4. Press 'OK' and 'OK'.
;)

Pozdrav!

Hvala ortak.

Hehe, jos uvek tumara okolo :p

MtD29.jpg

Inace, cepanje drva FTW :D

Ja nikako da krenem da igram (dobro kreirao sam lika ali to se ne racuna). Jedan dan patch drugi dan patch, da li ce uopste izaci neki proper ili sl? Nebih da mi nesto kvari uzitak kad jednom krenem da igram. Kad se samo setim 200 sati Obliviona hehe slatke muke.

Jel postoji nacin da konja vezem za drvo :D ili tako nesto? Cim sidjem sa njega on zbrise lagano. :)

dobro si rekao zamalo da se za****m da ga kupim smorilo me pesacenje ....

Ima li neko sa C2D da igra? Jel radi fino ako imaš odgovarajući GPU?

Vrh Dno