Izvinjavam se sto dizem temu iz mrtvih ali igra mi se SkyrimZakleo bih se da sam negde video mod koji je skup svih boljih modova, ali nigde ne mogu da ga nadjem. Da li neko zna kako se zove ili sam, mozda, pogresio?
I da li neko ima listu must have modova, planiram da ih loadujem sa BOSS-om?
EDIT: snasao sam se u medjuvremenu :O)
Stvarno mogao bi da nam kazes koji je to mod, ja resio konacno da je odigram, pa da je igram kako dolikuje jer me mrzi da instaliram stotinak modova, izgubicu interesovanje za igru![]()
Još nešto- ne trebaju vam modovi koji dodaju sadržaj,tipa armor,pa ni quest,toga u igri ionako ima u izobilju. Obratite pažnju posle malo igranja šta vam se ne svidja,šta bi ste promenili. Npr. smeta vam što na mapi ima gomila rudnika,a ne znate koji je ebony mine od njih,treba vam ebony. Uzmete nadjete i instalirate mod koji na mapi posle imena rudnika navede i rudu u njemu,ima 100kb. Na taj način namestite igru po vašem ukusu.
Kad je tacan/priblizan datum izlaska skywinda ovo na netu sve neka pametovanja, bez konkretnosti.
Kakav crni datum. NPCevi gologuzi, voiceoveri ni nesnimljeni kamalu postavljeni, prica nepostavljena. Nece to skoro.
I sta ovo treba da bude fensi? Ok trava izgleda lepo ali taj koji je to radio postavljanje trave tacnije gde ce da bude a gde nece da bude ocigledno da nema veze sa vezom jer gde se nekada nalazio neki puteljak on je smartass prekrio travom i kao sada mi treba da budemo ocarani.
Kakav crni datum. NPCevi gologuzi, voiceoveri ni nesnimljeni kamalu postavljeni, prica nepostavljena. Nece to skoro.
Very cool :
Like je uradio Skyrim map intro ala Game of Thrones intro:
https://www.youtube.com/watch?v=rfZFON_-ULA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari