Šta je novo?

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

More,kakva je igra?
Dve strane samo o driverima.:)

Poslednja izmena:
Ja sam sad stavio 185.81 ! I frejmrejt se popravio dosta imam oko 10FPS vise sa SSAO upaljenim na high i ostalim na max u 1680x1050 ! Sad mi ne pada ispod 30 skoro nikada a uvek je oko 30-40FPS. to je odlicno, znaci svi koji imaju nVidia karte nek skinu te najnovije beta drajvere ako hoce dosta bolje performanse.

Jel postoji ver. i za xp, posto na nvidia sajtu ih nema za xp...?

Po meni igra je odlicna. Evo vuce me da igram ko manijak. Mislim da sam blizu kraja. Igra nosi duh predhodnika definitivno. Prica standardna, bezis sa placenickog broda "dark athena" i blablabla...Grafika - solidna, optimizacija - solidna, igrivost - odlicna!!:)

hmm meni danas posle updata AVire non stop iskace prozor da je dvm.dll trojan i to cak kad neigram igru.. vec povremeno kad da nesto pokusava da pristupi fajlu i Avira blokira..

Da napomenem taj fajl je tezak 55MB i "patch" ga je izmenio... a zbog velicine nije moguc upload ne neki od online virus skenera...

False alarm... šta tačno prijavljuje? Ako je Trojan/Heur ili tako nešto, to je heuristika, ništa alarmantno.

Definitivno 185.81 popravljaju performanse osetno

Apsolutno!

Nego, ako neko ne podnosi tearing, V-Sync (mozhe i triple buffering na On) forsirati iz drivera. U igri staviti na Off. Znatno su bolje performanse kad se forsira iz drivera, slicha pricha bila je i za Dead Space. :)

Igra je interesantna.Instalacija jednostavna , AV ne pokazuje nikakav problem.
Najzad da pocnem da je igram (oduzi se lecenje:p).Klizi bez i malo seckanja.Mada sam ocekivao da grafika izgleda bolje. Ne kazem da je losa, ali sam ocekivao da bude "drugacija"..
Fps 35-40 sa AA 8x i sve na max osim AO koji je off, color 16 bit. Koristim catalyst 9.3.
Jos da igra ima bench pa da krene ono moj je veci... (FPS):D

Sta je fora sa onim kolorom na 16 bit-a? Ne vidim neku razliku u odnosu na 8 bit a i uz to radi bolje na 8 bit.

pa dinamic shadow ubije performanse za 50%... ovako mi klizi na 100fps bez toga.. :)
a 185.81 testirano dizu performanse gotovo 100% sa 55-> 100fps-a bez dinamic shadow-a

Je li neko prešao ovaj deo ubi me načisto gde treba da se ide?

Prilozi

• 180.jpg
    180.jpg
    24.1 KB · Pregleda: 170
Nope nego sam je smanjio, btw shvatih šta je u pitanju treba da se pritisne taster E, ne mogu da verujem .....

Fikro samo udji u vent iznad te kutije...

tako sto pridjes kutuji nemoj da skaces...i on ce se sam popeti na kutiju, kao kad pridjes onom lederu....

hmm meni danas posle updata AVire non stop iskace prozor da je dvm.dll trojan i to cak kad neigram igru.. vec povremeno kad da nesto pokusava da pristupi fajlu i Avira blokira..

Da napomenem taj fajl je tezak 55MB i "patch" ga je izmenio... a zbog velicine nije moguc upload ne neki od online virus skenera...

I meni se to desava, ali ignorisem to jer islim da nije virus vec tako prijavljuje samo...

Uf tek sad videh da je igra krekovana. Nego kakve su performanse na 8800GT/9800GT? Imam 22", a razmishljam se da krenem sa OC-om. E da i da li igra ima sve efekte pod XP-om ili one koji su rezervisani za DirectX 10 samo pod Vistom?

Kod mene extra radi na 1920 bez AA i AO, sve ostalo na high. Framerate se krece izmedju 45-70.

@Solesoslav
Nemaš potrebe za OC-om. Kod mene na sličnoj konfiguraciji radi na max detaljma bez AO u 1680x1050 2xAA u granicama od 35-60 FPS. Inače svi efekti su tu tako da nije ništa posebno ostavljeno za Vistu.

Meni bre igra ne fercera?! Stalno mi izbacuje prilikom starta nekakav budjavi crush report! Piiii bre.... :S:

Vidim ja da cu morati da sacekam neki malo pismeniji lekic. Od ovog, bogami slaba vajda... :smoke:

Bash je kratka neshto igra.. Pih ni 2 dana je nisam igrao. Tolko chekanja a ovako malo zadovoljstva.. :S:

@Solesoslav
Nemaš potrebe za OC-om. Kod mene na sličnoj konfiguraciji radi na max detaljma bez AO u 1680x1050 2xAA u granicama od 35-60 FPS. Inače svi efekti su tu tako da nije ništa posebno ostavljeno za Vistu.
Said the man with a Shader Clock of 1750...

Toliko Hype-a i samo 2 dana ... ma necu ni da je skidam ... jedino mozda zbog exbob-a

Poslednja izmena:
Toliko Hype-a i samo 2 dana ... ma necu ni da je skidam ... jedino mozda zbog exbob-a

Jeeee... Pa sta si ocekivao da ces da je igras do smrti? Tolika je razmazenost naseg naroda da cak pored tolike piraterije i igre koje su dzabe im nisu interesantne ako ne traju i ne izgledaju kako mi hocemo. Bolje da nije igra ni ozdravila pa bi onda samo dahtao na nju kad je vidis u izlogu imajuci zelju da je probas i vidis sta nam to novi cika Riddick donosi.

Hahahah znam sve al nekako mi je zanimljiviji bio butcher bay, secam se da sam bash bio odushevljen atmosferom i prichom, triput sam ga odigrao, i duze je trajao chini mi se..
A u dark atheni iako izgleda vizuelno mnogo bolje sve vreme sam imao utisak vec vidjenog i nekako sam je mnogo lakshe i brze preshao. I shto je najgore od svega ne igra mi se josh jednom.. :)
U svakom sluchaju pored toliko loshih igrica ova je josh i super, ali shteta shto nema vishe ovakvih igara vec smo osudjeni da chekamo neshto mesecima a onda kad izadje imamo samo kratko zadovoljstvo od 2 dana. :)
Choveche pa kolko sam voleo ridika i samo chekao taj krek, znachi svaki dan sam gledao shta se deshava na tom forumu od samog pochetka teme, da bi je sada presho tako brzo.. Pa misim kolko god mi bili razmazeni NIJE FER! :d :p

ja nisam igao burcher bay, tako da ce mi ova igra sa oba dela biti bas dugacka :)

Jel jos neko ima "problem" sa grafikom? Kad kazem grafikom mislim na uzasne texture, kao da je sve na low podeseno...

Igraj multi player

Nazad
Vrh Dno