Ja ne mogu da skontam u ovoj igri vizuelnu razliku sa ambient occlusion i bez... Chini mi se da izgleda isto samo shto prepolovi fps... :/ Chak ne kontam ni ono podeshavanje za boje 8/16bit, i to mi isto izgleda, a igra poleti na 8bit... :/
Pređi na Catalyst 9.4![]()
Meni na masini iz potpisa sve na max i taj AO valjda, 4xAA u 1680x1050, ide oko 30-40FPS, a pada i na 20 u zahtevnijim delovima, a ide i na 50-60 ponekad... Igra nije losa vredna je skidanja...
Kod mene ako je uključen AO, automatski ne mogu imati uključen AA.
kada stratujem igru na play ekran pocrni i u pozadinis se cuje igra...ima zvuk ali nema slike? Ima li neko ideju. Koristim catalyst 8.12. Verzija igre je "izleceni GOW".
Ja ne mogu da skontam u ovoj igri vizuelnu razliku sa ambient occlusion i bez... Chini mi se da izgleda isto samo shto prepolovi fps... :/ Chak ne kontam ni ono podeshavanje za boje 8/16bit, i to mi isto izgleda, a igra poleti na 8bit... :/
BTW, ovaj feature bese "nVIDIA exclusive" only?
P.S. Se samo meni cini, ili ovaj novi Riddick nekako ima cartoon-ish look&feel?
(Dizelova ruka, npr.)
Ah, well... more fps for me! :smoke:Nista za tebe![]()
Malo izgleda na fotkama, majku mu...Meni ne deluje tako, mozda screen-ovi malo prevare, tokom igre definitivno nije takav osecaj.
Jes' nesto veca, istina... :dA occlusion se vise oseti kada se igra nego kada se gleda screen, kod mene je na medium "sweet spot" za njega
Evo dva shot-a, prvi off, drugi na high ambient occlusion. Nesto je veca razlika u odnosu na L4D![]()
U igrama zatvorenog tipa SSAO i nije toliko bitan.
Predji na pravu stranu![]()
Jel probao neko one jucherashnje nvidia beta drajvere 185.68?
Kao optimizovani su za ridika posebno a kao tek kod ostalih igara pishe da daju boost od 10-40%.. Malo za ne poverovati al bash cu sada da vidim.
A taj AO tek sad vidim sa shotova da ima malo razlike, al stvarno chemu to kad se tako mizerno razlikuje, plus je bolesno zahtevno i ne podrzava AA koji je mnogo potrebniji od pojachanih senki u vec dovoljno mrachnoj igri.. Tupe ga s tim samo tako.. Bolje da su napravili ultrahigh texture..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari