Zna li ko , kako , posle razgovora sa zatvorenicima da nadjem
nekog silvermen-a , gde se dalje ide?
Je li neko prešao ovaj deo ubi me načisto gde treba da se ide?
Ja sam izasao iz te rupe poubijao neke vojnike i gde sad?Ta prostorija je prepuna nekih kutija na kojima moze da se skace ali nema vajde.
Jeeee... Pa sta si ocekivao da ces da je igras do smrti? Tolika je razmazenost naseg naroda da cak pored tolike piraterije i igre koje su dzabe im nisu interesantne ako ne traju i ne izgledaju kako mi hocemo. Bolje da nije igra ni ozdravila pa bi onda samo dahtao na nju kad je vidis u izlogu imajuci zelju da je probas i vidis sta nam to novi cika Riddick donosi.
Butcher Bay je bio odlican za ono vreme.
@ ZoxG79
Nije ti bas toliko slaba masina da ti secka na low, nije nesto u redu sigurno...
jel ovo jako zahtevno ili je kod mene neki problem sto se tice drivera mozda? ma na low ne moze ni da mrda tek jedva koristim 9.3 ati drajvere. mada bih pre rekao da mi masina slaba:wall:![]()
Tacno tako. Ja prvi deo odigrah do kraja tek pre par meseci... i odlicna je igra, definitivno.I dan danas....retko dobra igra u tom žanru...
Sta treba da se radi kada posle pogodka raketom padnete na onu planetu u vodu,pa kroz onaj tunel i na kraju ne mogu nikako da izadjem iz njega,skacem na one cevi ko lud ali ne vredi?
Ako se dobro secam to je deo gde Drone ubija civila sa druge strane vrata? E pa bash tu kod vrata s' leve strane se popnesh na zid ("E").
Pa malo se i razlikuje mesto odigravanj igre![]()
Zaglavim se bezze..
Nadjem vent tool, pobijem dronove, otvorim ventilation hatch, popnem se i udjem sagnut u tunel i na kraju kratkog tunela ispravim se i skacem ali ne mogu da se popnem gore i izadjem van, nije tako visoko ali VIN se jednostavno ne dohvata ivice.
A ne mogu ni dronove dovuci da se podignem preko njihovog tela..
Zaglavim se bezze..
Nadjem vent tool, pobijem dronove, otvorim ventilation hatch, popnem se i udjem sagnut u tunel i na kraju kratkog tunela ispravim se i skacem ali ne mogu da se popnem gore i izadjem van, nije tako visoko ali VIN se jednostavno ne dohvata ivice.
A ne mogu ni dronove dovuci da se podignem preko njihovog tela..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari