Šta je novo?

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Zna li ko , kako , posle razgovora sa zatvorenicima da nadjem
nekog silvermen-a , gde se dalje ide?

obi_van-e ja to onom djoletu ne tebi

Ja sam izasao iz te rupe poubijao neke vojnike i gde sad?Ta prostorija je prepuna nekih kutija na kojima moze da se skace ali nema vajde.

Ne treba da izadjes nego udjes u tu rupu, ides da pricas sa zatvorenicima i radis neke nove zadatke na drugim mestima, sve ti pise kad stisnes Tab, vidis objectives...

Ja umesto da krenem sa igranjem Dark Athene počnem remasterizovan Butcher Bay da vidim šta su odradili tj doradili i zaboravih na Dark Athenu.

Ubacili su nove forice prilikom borbi,preradili likove i dijaloge tako da ga igram baš u slast,a Athena nek sačeka malo :)
A grafički - mračnija je atmosfera,nije koloritna kao nekad, sami modeli likova su drastično izmenjeni i bolji...

Poslednja izmena:
Skroz sam zaboravio Butcher Bay... Mada je to mozda i dobro poshto se sada svaki put prisecam i uzivam u ovoj igri ponovo :)

Jeeee... Pa sta si ocekivao da ces da je igras do smrti? Tolika je razmazenost naseg naroda da cak pored tolike piraterije i igre koje su dzabe im nisu interesantne ako ne traju i ne izgledaju kako mi hocemo. Bolje da nije igra ni ozdravila pa bi onda samo dahtao na nju kad je vidis u izlogu imajuci zelju da je probas i vidis sta nam to novi cika Riddick donosi.

Ne dahcem na igre ... dahcem na neke druge stvari ;) recimo covek moze Witchera da degustira mesecima pored svojih obicnih aktivnosti ... i butchers bay je bila kratka igra ali je pored ostalih naslova dosla kao osvezenje ... sama ridick film storija je odlicna tako da ovde film gura igru i daje joj smek, da nije ridicka kao lika igra bi bila nize osrednja ...

Ako samaranje likova po zatvoru moze nekog da uzbudi onda se ja ne bih uzbudio zbog razmazenosti nego zbog prirode karaktera igraca ;)

Poslednja izmena:
jel ovo jako zahtevno ili je kod mene neki problem sto se tice drivera mozda? ma na low ne moze ni da mrda tek jedva koristim 9.3 ati drajvere. mada bih pre rekao da mi masina slaba:wall::mad:

Poslednja izmena:
e bas mi je drago sto ima i butcher bay (cini mi se u novom enginu?) taman cu sad da ga prelazim, posto ranije nisam :) probao na kratko i pokreti likova itd su korektni, jedino mi grafika nije nista spec... al dobro, ako je igra dobra to i nije toliko bitno :)

JA igram i ekstra je Dark Athena, zanimljiva igra...

@ ZoxG79

Nije ti bas toliko slaba masina da ti secka na low, nije nesto u redu sigurno...

A je l` Escape from butcher bay isto sto i prva igra? Ono kada ga uvode u zatvor i prvo je u celiji itd? Malo sam poceo i nicega se ne secam, da li bolje igrati odmah Assault on Dark Athena?

jel ovo jako zahtevno ili je kod mene neki problem sto se tice drivera mozda? ma na low ne moze ni da mrda tek jedva koristim 9.3 ati drajvere. mada bih pre rekao da mi masina slaba:wall::mad:

Igra ne radi na x19xx grafickim karticama... Isti problem imam, 1 frejm u 3 sekunde :mad:

@Nenad22
Da,to je ista igra.Ako si vec presao Butcher Bay,odmah cepaj Assault.

Sta treba da se radi kada posle pogodka raketom padnete na onu planetu u vodu,pa kroz onaj tunel i na kraju ne mogu nikako da izadjem iz njega,skacem na one cevi ko lud ali ne vredi?

Kakav je MP?

Sta treba da se radi kada posle pogodka raketom padnete na onu planetu u vodu,pa kroz onaj tunel i na kraju ne mogu nikako da izadjem iz njega,skacem na one cevi ko lud ali ne vredi?

Ako se dobro secam to je deo gde Drone ubija civila sa druge strane vrata? E pa bash tu kod vrata s' leve strane se popnesh na zid ("E").

Posle remastered verzije Butcher Baya počeo sam juče i ja da pikam Dark Athenu.
Što se tiče mog skromnog mišljenja ovo je samo prosečna igra koju naravno vredi igrati i dođe mu isto kao što je F.E.A.R. 2 za prvi deo F.E.A.R.
Nema ni š od šmeka koji je imao Butcher Bay...na žalost.

P.S. Što se tiče same grafike nemam nikakvih zamerki bez obzira što je stari engine.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Zaglavim se bezze..

Nadjem vent tool, pobijem dronove, otvorim ventilation hatch, popnem se i udjem sagnut u tunel i na kraju kratkog tunela ispravim se i skacem ali ne mogu da se popnem gore i izadjem van, nije tako visoko ali VIN se jednostavno ne dohvata ivice.

A ne mogu ni dronove dovuci da se podignem preko njihovog tela..

Zaglavim se bezze..

Nadjem vent tool, pobijem dronove, otvorim ventilation hatch, popnem se i udjem sagnut u tunel i na kraju kratkog tunela ispravim se i skacem ali ne mogu da se popnem gore i izadjem van, nije tako visoko ali VIN se jednostavno ne dohvata ivice.

Ne znam tačno gde se nalaziš ali da li u blizini vidiš neko staklo. Ako je to slučaj dovuci drona do njega i pucaj.

Zaglavim se bezze..

Pa postavi skrin. Po opisu (mi) je tesko protumaciti.

Ma to staklo sam presao, kasnije je ovo, kad nadjes vent tool i otvoris hatch pomocu njega, udjes u vent tunel i na kraju kratkog tunela ne mogu se popeti dalje.

Vrh Dno