Šta je novo?

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Ides verovatno na neku pogresnu stranu, kod tih tunela uvek ima izlaz ili skocis (na e) na neki visi deo, ili imaju merdevine ili da se izadje samo...

Inace ja sam presao, igra nije duga uopste, ali dobra je, sad sam krenuo Butcher Bay da igram i odlican je sa poboljsanom grafikom.

Aaaa. Riddik mi je dobio belo slepilo. Da nije to neka zashtita. Ne radi mi i ni lean. Ono da se lepi za zidove sa V.

Jel samo meni losija grafika nego u Butcher Bay-u? Ne znam sta da podesim da bi izgledalo kako treba...ovako kako jeste je uzasno lose :S:

Poslednja izmena:
Ljudi jedno pitanjce... Kako da ubijem onog prokletog robota koji me juri kroz neki hodnik? Pucam u njega ali nista...:mad:

Butcher Bay ti je stara igra sa poboljsanom grafikom, i grafika je slicna kao u Dark Athena samo stavi sve na max sa SSAO...

Evo poredjenje stare igre iz 2004 i ove u "novom" engine-u:

http://www.pcgameshardware.com/aid,...ay-Old-and-new-engine-in-comparison/Practice/

i jos jedno:

http://ve3d.ign.com/videos/44706/PC...cape-From-Butcher-Bay-2004-vs-2009-Comparison

...sve je to super, ali kod mene je sve na max (mislim...nema bas nesto puno opcija, jedino ako sam prevideo neke...) i opet gore nego stari riddick...

Ljudi jedno pitanjce... Kako da ubijem onog prokletog robota koji me juri kroz neki hodnik? Pucam u njega ali nista...:mad:

Moras da ga namamis da te juri u neku prostoriju gde imaju na podu neka vrata koja se otvaraju na dugme i kad on stane na to stisnes i padne dole...

@ Obi_van

Ako ti je sve na max grafika bi trebala da bude skoro ista kao u Dark Athena, nema sanse da je gora od starog Riddick-a...

Poslednja izmena:
Ubi li neko onog shupka sa pesnicama. Chim su ga hranili u tom zatvoru. :D Imam 4 kocke i nema teorije da mu nalemam tur nikako.

Da li to igrate uz pomoc patch-a 1.01+ ... = 65MB? Raspakovano 87.5MB+vca.bin...itd? Potpisano od strane Tamnog...?

I dan danas....retko dobra igra u tom žanru...

istina! retko dobar spoj pucacine/sunjalice sa odlicnom grafikom i zvukom. osim toga prica u igri je lepo ispricana a i tako je je**** kuuul biti ridik i slusati te njegove dovitiljive dosetke izrecene tim grubim glasom. hehe fjurians are kul

Ko se jos bori posteno? Ja sam ga izuo sa par hitaca iz sacme.

Ima caka. Prebih ovog nekrofiličara ja samo tako. Malo je teže ali ide nekako.
Ako mu je za utehu zaginuo sam 10-tak puta pa se izgleda izduvao. :D

Pazi se na helt ako padne, odmah se zavlačiš u mrak i nadoknađuješ energiju. Naravno važi samo ako nisi izgubio celu kockicu.
Problem je što pesnice nemaju nišan pa oće često riddick da omaši iz kontre.

Igra je odlična ali često može da se zapne za put. Srećom ima i tubovanih valktrua.

Upravo sam ubio onaj Alpha drone. Sad idemo dalje al sutra tek. 3:30h je. Odavno se nisam ovako zagrizao.

U sobi gde ima puno dronova koje pobijem postoji jedan crveni taster koji blinka a ne mogu da ga aktiviram?Sta dalje?

Prilozi

• ridick 2.JPG
    ridick 2.JPG
    66 KB · Pregleda: 117
To je lift imas taj taster u sredini ne ovo crveno svetlo nego taster malo ispupcen, trebao bi da te spusti na neki najnizi nivo i izadjes iz njega... Na tom liftu je meni bio jedan drone i on ga uzme onako i koristi njegovu pusku i spustao me je do nekle i onda sam izasao...

Poslednja izmena:
Izgleda da je lift zaglavljen,ne mogu da ga pokrenem:mad:.

Prilozi

• ridick4.JPG
    ridick4.JPG
    58.9 KB · Pregleda: 61
U sobi gde ima puno dronova koje pobijem postoji jedan crveni taster koji blinka a ne mogu da ga aktiviram?Sta dalje?

Pokupi vent tool in aktiviraj lift na sredini. Prvo imash 2 drona sa leve strane a onda josh 2 il' 3 sa desne kad se spusti lift nisko.

Ja sam okrenuo igru ali imam utisak da sam izostavio neke side questove al' dobro.
Nije loše. U paketu dolazi i butcher bay koji može da se oproba u novom endžinu ali ima još igara koje treba igrati.

Izgleda da sam taj vent tool zaboravio?Gde se on nalazi?:d

Izgleda da sam taj vent tool zaboravio?Gde se on nalazi?:d

Ochigledno ne mislimo na isto mesto. Koji je to nivo kad ne znaš za vent tool?
Ako je to na skladište na početku gde patroliraju dronovi onda ne ideš liftom nego pređeš sobu desnom stranom i provučeš se nekako do vrata. Prođeš levo i aktiviraš kran pa ideš dole merdevinama pa preko krana i opet u donje skladište.

Aj okači neki prostorni shot a ne neke ćoškove. Okači 2-3 komada samo nemoj na forum koristi za to predviđene sajtove i ubaci link.

Poslednja izmena:
Izvini,moja greska.Sisao sam liftom skroz dole i sada se nalazim ispod kutija kao na slici

Kada se popnem uz kutije skroz gore i udjem u tunel pa gore uz stepenice na kraju malog tunela ima oruzje koje ne mogu da uzmem a ne mogu da izadjem jer su resetke zatvorene.Znam da treba da se vratim do Silvermana ali ne znam kuda?
Ivice hvala na pomoci.

Poslednja izmena:
Evo slike iz tunela kada se popenjem skroz gore preko kutija.Ovo sto se vidi ne mogu da uzmem a gore ne mogu da izadjem jer su resetke.Gde gresim?

Alo mogli bi malo spoileri da se udare, a imate i guide par postova nazad, ne moraju svi da znaju gde ste zaglavili.

Ma nije tesko put je samo jedan, mada ume da zbuni nekada, ja sam se vise gubio kad sam igrao sad Butcher Bay ponovo, Dark Athena samo ponekad nisam znao gde idem...

Snasao sam se,nekako uvek bude pred ocima a ne vidis ga odmah:wall:

Lele gledao sam neke video-e gde poredjuju grafiku iz Dark Athena verzije Butcher Baya, grafiku sa X-BOX Butcher Bay-a i grafiku iz PC Butcher Bay-a i jedino shto mogu da kazem jeste da me bole ochi od onolike kolichine zute boje, znachi to stvarno nije normalno. Bilo bi mi draze da nisu menjali engine, vec samo ubacili Dark Athena-u i Multi Player, jer bi tad se igra sigurno i krace proizvodila i koshtala bi manje, pa bi je moda i kupio, ali ovako, stvarno ne znam.

I dunno, sinoc poceo od Butcher's Bay-a, koliko sam uspeo da primetim, ocigledne novine su DoF koji je malko preteran, SSAO koji mi radi fino (igra pici na max setovanjima, bar na ovoj mojoj rezoluciji), a ono sto fali u odnosu na pre su mekane senke.Ostalo deluje isto.

Hahah ladno radi link sa sve bananom:D

Imam i ja problema sa robotom,ali je ovaj iz Butcher's Bay-a,neznam sta da radim sa njim,pucam kao lood ali dzabe!Ima neki lift i kada stisnem E nista se ne desava!Ako neko moze da mi pomogne sa ovim problemom!

Nazad
Vrh Dno