Šta je novo?

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Ja sam probao demo na ps3 i deluje kao smeće. Ni blizu kao prvi deo, no videćemo.

Kažu da još ne šljaka kako treba..

Navodno novi DRM dozvoljava samo tri instalacije - http://ve3d.ign.com/articles/news/46050/3-Installs-for-Riddick-And-Youre-Out

da2r.jpg

Prilozi

• da1f.jpg
    da1f.jpg
    94.2 KB · Pregleda: 102
  • da0.jpg
    da0.jpg
    173.8 KB · Pregleda: 111
  • da3j.jpg
    da3j.jpg
    119.9 KB · Pregleda: 129
Da... Opšte negodovanje gde god postoji diskusija o igri.

E nego shta kazu ljudi za MP?

koliko sam vide oveoma slicko kvejku glupost

Cekajte malo, kako je moguce da igra moze samo 3 puta da se instalira, kakav je to vid zastite uopste kad i posle reinstalacije sistema ostaje ovo ogranicenje.

Pa to je moderno u poslednje vreme, nego koliko sam ja shvatio to nije legalno, jer mi placamo za celu igru, a ne samo da je iznajmimo.

Cini mi se da sam citao da ce zabraniti takav oblik zastite, nema smisla stvarno...

Ako je to tacno za instalaciju, da samo 3 puta sme/moze, definitivno zasluzuju da im niko ne kupi nijedan original ;) . Sto rece Solesoslav igra se kupuje, a ne iznajmljuje. Ko da 40-50evra za igru valjda zasluzuje/ima pravo da je instalira i 50 puta ako hoce..

Ovi na RLSLog -u nisu normalni koja potera za lekom, umesali se sad i rusi , zakuvalo se .... a nista za sad od igranja...

Ali zato je pojeftinila sa $49.99 na $46.99 :d

Jel istina da je i mass effect imao ovu vrstu zastite koja omugucuje da se samo 3 puta instalira igra?

Oni koji kupe original će kroz par meseci dobiti (kroz patch, naravno) razbijenu zaštitu, tako da...(makar praksa tako pokazuje). Ta mera je tu samo da se demorališe piraterija u prvi mah.

Da se razumemo, ni meni se takva zaštita ne dopada. Međutim, želim da ukažem i na drugu stranu toga, odnosno da malo relaksiram ljude od automatskog odbrambenog stava i ukažem da to možda i nije tako strašno u praksi kao kada se teoretski nabrajaju najgore varijante :) Sve to prvenstveno zato da ne bi te reakcije uticale na stav o samoj igri tj. kvalitetu iste, što je donekle neminovno.

ja sam blizu kraja sa download-om, znaci i dalje se ceka na "dodatni deo"

kakva je igrica???KOJA JE ZAHTJEVNOST??????????molim odgovor

Ma ovo necemo skoro igrati, sudeci po komentarima na forumima.... Skinuo je odma i sad ,,,,,, pu.iona..

Poslednja izmena:
Koliko vidim slicno ce da bude kao i sa Alone in the dark, jer je i za nju kao i za Riddick-a izdavac Atari.

kruze "price" da underground scena odlaze par nedelja lekic zbog respecta prema atariju :)

Nazad
Vrh Dno