Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Resio problem... 100% resava stvar...

Skinite odavde patch nekog mike_sushija. Predjite prvu trku i onda patchujte na 1.66 i to je to... Sve radi kao sat!

Konacno sam instalirao tu igru (high, aa, hdr :-devil-: ), grafika je odlicna, svidja mi se i upravljivost automobila kao i sami automobili. :type:
Pored ovoga NFS mi vise nece padati na pamet da ga igram. :d

Onda lomi CD, mislim da je ovo zadnja sansa!

Koji je pass za rar? : )

Edit: probah mike_sushi i prodje :D
Coola,hwala za info, sad instaliram,pa jawljam kako se ponasha,ako me pusti da udjem u prvu trku,poshto na proshloj mashini nije htelo:S:

Poslednja izmena:
Pustio u trku,za sad radi swe okej : )

Vec imam problem sa igrom. :S: Ne mogu da vozim prvu trku, kliknem na start, ali nista se ne desava, instalirao sam onaj patch i nista nije pomoglo, da li postoji jos neki patch ?

Evo zad cu ja da zamolim nekoga, ako moze da napravi profil sa imenom nesha, da kupi onu prvu kucu i da mi kupi srebrnog saturna sa crnim enterijerom i da mi poshalje sejv sa predjenom prvom trkom. cheers
:wave:

Evo zad cu ja da zamolim nekoga, ako moze da napravi profil sa imenom nesha, da kupi onu prvu kucu i da mi kupi srebrnog saturna sa crnim enterijerom i da mi poshalje sejv sa predjenom prvom trkom. cheers
:wave:

I ja bi da zamolim nekoga za isto to :d , samo sto meni nije bitno koji auto i kuca... :D Samo ocu da je igram... :-devil-:

Kupite original pa nece biti problema.
I prestanite da pricate o crackovanju i patchovanju igre inace slede banovi.

I original se isto ponasha.
Igra je jednostavno loshe "portovana",a likowe iz Edena/Atari-ja, briga shto je neko kupio igru da mu stoji na polici.

@Srdjan011, tacno tako, a lepo su mogli da postanu ozbiljna konkurencija NFS-EA, ovako su sami sebe zeznuli i nas koji imamo zelju da igramo tu igru.

***. Ja tih problema nemam niti sam imao. Sve i da je savrsena igra, Atari je propao. Trenutna vrednost jedva 15 miliona sa tendencijom opadanja. Uskoro ce ih povuci sa berze, a ko ce ih preuzeti i da li ce ih uopste neko preuzeti - ko zna...vreme ce pokazati.

znaci, igra se nije dobro prodala? steta, bas je dobra :)

Pa-pa Atari i najbolje licence za najbolje igre, sada ako ih sve otkupi (te licence), Bethesda, imacemo sem Fallout Obliviona, i Test Drive Oblivion, i Jade Empire Oblivion i tako dalje...

@Chinaski:

mislim da nije do toga

@Flight:

mislish Drive to Oblivion :D

Hahaha, dobra ideja, evo da te dopunim " Drive To Oblivion Unlimited"! :D

ili Elder Scrolls: Driving Unlimited :d

I original se isto ponasha.
Igra je jednostavno loshe "portovana",a likowe iz Edena/Atari-ja, briga shto je neko kupio igru da mu stoji na polici.

Secam se kada sam uzeo Dragonshard sav pun entuzijazma - igra je bila ok ali trebalo je jos puno, puno peglanja... Kad se samo setim mene i jos brdo ljudi na Atarijevom forumu koji smo kukali za zakrpom dobrih 6 meseci...pa i kada su je izbacili igra nije u potpunosti sredjena (mogu misliti kako je bilo onima koji su igru platili u pravoj ceni)! Jos tada su ljudi kukali na Atari i njihove igre, pricali upravo to o cemu ti sada pricas...

Poslednja izmena:
Nego, jel da se trudim da kupujem TDU sa kompom iz "Moja mašina", a da radi na 1024x768 med detalji?

Jel ti taj 7300 sa DDR2 ili DDR3 memarom?

Evo shta readme kaze :D

=======================================================================

1. System Requirements

=======================================================================

OS (Operating System): Windows 2000/XP/Vista

CPU (Processor): Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+

GPU (Video Cards): ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM. Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended

SPU (Sound Cards): DirectX 9.0-compatible Sound Card

System Memory (RAM): 512 MB (1 GB recommended)

HDD free space(Hard Disk): 8 GB

DVD drive: 8x minimum

DirectX: DirectX 9.0C (included)

Multiplayer: Internet (TCP/IP) play supported 128 Kbps DSL/Cable Broadband Internet connection required for online play

Input: Keyboard, Mouse

IV. Supported Video cards

As is noted in the minimum requirements not all video cards have hardware vertex and pixel shader 2.0 support even though they have the required video memory available. Here is a non-exhaustive list of video cards that we have tested and are supported:

ATI Radeon 9800 Pro and XT

ATI Radeon X300 series

ATI Radeon X600 series

ATI Radeon X700 series

ATI Radeon X800 series

ATI Radeon X1300 series

ATI Radeon X1600 series

ATI Radeon X1800 series

ATI Radeon X1900 series

Nvidia GeForce 6600

Nvidia GeForce 6800

Nvidia GeForce 7300

Nvidia GeForce 7600

Nvidia GeForce 7800

Nvidia GeForce 7900

Nvidia GeForce 8800

Tvoja konfiguracija je ipak neshto iznad minimuma, pa mislim da bi mogao da ochekujesh medium setovanja u 1024.

Konkretno meni na mojoj konfiguraciji u 1280x800 radi sa MAX detaljima, HDR-om i 2xAA.

Poslednja izmena:
Radi na 7300GT provereno, tj. ja odigrao igru odavno na LEADTEK 7300GT DDR3 i bez HDR-a radi OK, sad se nesecam bas dal na HIGH ili MEDIUM detaljima. Moze da se lepo nasteluje, ali ce mozda CPU da pravi probleme!

Poslednja izmena:
Pa poshto je minimum SocketA Athlon 2800+, mislim da je Socket754 Sempron64 2800+ ipak jachi.
Ako je moj CeleronD u kombinaciji sa HD2600XT i Biostar P4M900-M4 plochom bacao 15-20fps u 1024 na MAX, mislim da ce Sempron uspeti to da izgura jer je za onog Celerona izmislio procesor.

Poslednja izmena:
@activated1

Grafa ima ddr2, ali sudeci po read me-u ako je 6600gt minimum, trebalo bi da radi:banana: Sutra cu da je stavim na listu za kupovinu:type:

Sempron je na socketu 754, nforce 3.

@djwibe

To je dobra vest, mada kao sto rekoh moj 7300gt ima ddr2...

Inace, od podesenja su mi vazne texture (da ne budu isprane, znaci najmanje na med i naravno broj poligona -za hdr i slicne lampione ne marim nesto u trkama:d

@activated1

Grafa ima ddr2, ali sudeci po read me-u ako je 6600gt minimum, trebalo bi da radi:banana: Sutra cu da je stavim na listu za kupovinu:type:

Sempron je na socketu 754, nforce 3.

@djwibe

To je dobra vest, mada kao sto rekoh moj 7300gt ima ddr2...

Inace, od podesenja su mi vazne texture (da ne budu isprane, znaci najmanje na med i naravno broj poligona -za hdr i slicne lampione ne marim nesto u trkama:d

Ako zelis OK texture obavezno je onda bar 8x AF, probaj, videces koliko je put lepsi.:wave:

Vrh Dno