Evo za Vlada Kovaca sejv, imas 4 automobila, 2 tjunovana pa uzivaj!
Cekaj hoces reci da ne igramo sa "lekicem", nego da mountujemo "slicicu", ali na gcw, nema te "slicice"?Ali ja vec imam TDU 1.66A, sa lekicem, sta da mu kazem sada ispljuni lekic? Napisi ti meni na pm.
Elem, meni su grafički problemi nestali sa patchom i novim EXE-om, tako da je onda svejedno. Then again, I like my games properly fixed![]()
Naravno, to stoji, ali samo zato što ove grupe traljavo odrade posaoI ja volim da su mi igre fixed, ali sam primetio da u poslednje vreme, nekoliko igara radi bolje sa slikom, nego sa lekom!
Tek sam pre neki dan instalirao TDU pa imam par pitanja za vas..
Kada sam pazario kucu i prvi auto, GPS me navodi na neku trku cim izadjem iz gajbe, dodjem tamo i kaze "no players available" ili tako nesto, a u offline modu sam? :trust: Sta treba da uradim?
Drugo, ako imaju neki patchevi i neka dobra "resenja" da ne trazim ceo thread, bilo bi lepo ako bi neko mogao da baci neki link![]()
I da, ako neko igra preko volana, mogao bi da mi kaze kako da podesim one opcije tamo, ne snalazim se najbolje u ovim arkadama.. u pocetku je bilo ocajno kretanje, pa sam nesto cackao i sad je bolje, ali bi voleo da znam koja su najidealnija podesavanja za volan..
Pogledaj odavde http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=117596&page=26 i naredne 2 strane i trebalo bi da reshish problem sa prvom trkom, svodi se na pravi exe bez patcha prelazak prve trke i onda pachovanje, shto se volana tiche tu ne mogu da pomognem jer nemam volan![]()
Ok, hvaladobio sam i preko PM-a odgovor pa cu probati sve to kad dodjem kuci..
Samo jos jedno pitanje, posto ja to verovatno necu ni igrati radi prelazenja igrice, nego cisto malo da se vozikam (to sam burazeru instalirao koji takodje nema nameru da prelazi igru) pa me zanima da li je odma dostupno celo ostrvo, odnosno nisu zakljucani neki delovi/putevi, ne moram da je prelazim kako bi otvorio celo ostrvo? Takodje cujem da su ovo celi Havaji reprodukovani skroz verno, tacno li je to?
![]()
Zna li neko kako da podesim joystick (palicu) na joypad-u da bude analogna. Znaci kada je malo pomerim u stranu da se tockovi malo okrenu a ne kad je pipnem tockovi se okrenu 90 stepeni?
Pa imas u opcijama da namestas "steering sensitivity" i jos neko cudo. Podesi kako ti odgovara.
@ivan555
Hvala ti ivane,stvarno si mi pomogao.Igra radi izvanredno posle brsanja onog fajla.Jeeee,sad sam happy. :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari