Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Evo za Vlada Kovaca sejv, imas 4 automobila, 2 tjunovana pa uzivaj!

Prilozi

• savegame.rar
    17 KB · Pregleda: 47
Ziv bio Kovacu!
Javi kako shljaka, ja imam i patch instaliran?

Poslednja izmena:
Potencijalno resenje za performanse!!!

Meni je sve probleme za graficke bagove dala nova "slicica" sa gcw (postovana je sad u decembru, cini mi se)!!! Pusti se preko dtools-a, yasu-e;) i ljudi neverovatna promena u grafici!!! Znaci tamne teksture, neravnomerne senke, sve kao rukom odneseno! Cak i boje izgledaju zivlje, a i drvece lepse, sa vise shadera! Radi testa, vratim lekic (probao sve koji postoje) i problemi se vrate! Znaci, pravac gcw, pa probajte!

p.s. Bez problema sa slicicom radi snimljen tdu sa 1.66 patchom, znaci i prva trka bez problema, nema potrebe za cimanjem sa razlicitim lekovima, snimite tdu, patch i vozi misko;)

Poslednja izmena:
Cekaj hoces reci da ne igramo sa "lekicem", nego da mountujemo "slicicu", ali na gcw, nema te "slicice"? :) Ali ja vec imam TDU 1.66A, sa lekicem, sta da mu kazem sada ispljuni lekic? Napisi ti meni na pm.

Poslednja izmena:
Joj nube, nazivaš se hardkor PC igračem a ne znaš elementarne stvari za narodsko igranje :)

Elem, meni su grafički problemi nestali sa patchom i novim EXE-om, tako da je onda svejedno. Then again, I like my games properly fixed :)

Ja sa igrom nisam nikakvih problema imao ni sa 1.44-45 verzijom ni sa 1.66 patchom; jedino sto se zanlo desiti kada ulazim u igru da slika pocne da blica i sve se uspori pa moram spustiti igru na desktop pa vratiti se ponovo i to se rjesi-sve ostalo je funksionisalo u najboljem redu. Inace, igra je brutalna, bolje simulacije voznje nema, NFS serijal je totalno nerealan sto se tice ponsanja kola, bar za moj pojam.:D

@Flight - hvala druze, i ti takodje, bar 100 godina!;) :wave:

@Vlado_Kovac, hvala toliko je dovoljno! :)

@vodoo_, ne znam zasto bi to meni rekao, ali se nadam da nisi meni, pa cak i u sali. :)

Cekaj hoces reci da ne igramo sa "lekicem", nego da mountujemo "slicicu", ali na gcw, nema te "slicice"? :) Ali ja vec imam TDU 1.66A, sa lekicem, sta da mu kazem sada ispljuni lekic? Napisi ti meni na pm.

Sad mu kazi "sad cu da ti vratim original *.exe fajl, posto uvek pre nego sto ti dam lek, ja bekapujem originalne fajlove" :d:wave:

Elem, meni su grafički problemi nestali sa patchom i novim EXE-om, tako da je onda svejedno. Then again, I like my games properly fixed :)

I ja volim da su mi igre fixed, ali sam primetio da u poslednje vreme, nekoliko igara radi bolje sa slikom, nego sa lekom! Rekoh sebi, aj da probam i tdu, i ispostavi se tacno! Jedina mana, sto se zbog zastite, igra ne startuje odmah, nego secu rom zastita mota oko 3 sekunde onaj kursor u obliku cd-a, pa tek onda udje u igru. Ali dobro...znate kako kazu, ne brze od zivota;)

Poslednja izmena:
@voodoo_, da u trenutku nisam ga razumeo sta je mislio sa gcw, kao recimo i da je napisao gbw, ali ako ti tvrdis da ne znam, onda se slazem, ne znam ja nista o tome, zadovoljan?

@Zeko, hehe, voleo bih to da mu kazem, ali ja ne bekapujem exe :D , to je mene i brinulo sto cu morati ponovo da instaliram igru nije drugo.

I ja volim da su mi igre fixed, ali sam primetio da u poslednje vreme, nekoliko igara radi bolje sa slikom, nego sa lekom!
Naravno, to stoji, ali samo zato što ove grupe traljavo odrade posao :) srećom, vrlo brzo se pojavi neki proper EXE i problem rešen :)

Trenutno ima dva modela koja treba da prevezem ali traže mnogo skupa kola. Kako da dodjem do nekih drugih trka posto su mi samo ove dve ostale, a ne bi da vozim još triput trku od sat vremena da bi zaradio kola. Možda se ni tad ne bi pojavile nove trke.

Poslednja izmena:
Tek sam pre neki dan instalirao TDU pa imam par pitanja za vas..
Kada sam pazario kucu i prvi auto, GPS me navodi na neku trku cim izadjem iz gajbe, dodjem tamo i kaze "no players available" ili tako nesto, a u offline modu sam? :trust: Sta treba da uradim?
Drugo, ako imaju neki patchevi i neka dobra "resenja" da ne trazim ceo thread, bilo bi lepo ako bi neko mogao da baci neki link :)
I da, ako neko igra preko volana, mogao bi da mi kaze kako da podesim one opcije tamo, ne snalazim se najbolje u ovim arkadama.. u pocetku je bilo ocajno kretanje, pa sam nesto cackao i sad je bolje, ali bi voleo da znam koja su najidealnija podesavanja za volan..

Tek sam pre neki dan instalirao TDU pa imam par pitanja za vas..
Kada sam pazario kucu i prvi auto, GPS me navodi na neku trku cim izadjem iz gajbe, dodjem tamo i kaze "no players available" ili tako nesto, a u offline modu sam? :trust: Sta treba da uradim?
Drugo, ako imaju neki patchevi i neka dobra "resenja" da ne trazim ceo thread, bilo bi lepo ako bi neko mogao da baci neki link :)
I da, ako neko igra preko volana, mogao bi da mi kaze kako da podesim one opcije tamo, ne snalazim se najbolje u ovim arkadama.. u pocetku je bilo ocajno kretanje, pa sam nesto cackao i sad je bolje, ali bi voleo da znam koja su najidealnija podesavanja za volan..

Pogledaj odavde http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=117596&page=26 i naredne 2 strane i trebalo bi da reshish problem sa prvom trkom, svodi se na pravi exe bez patcha prelazak prve trke i onda pachovanje, shto se volana tiche tu ne mogu da pomognem jer nemam volan :D

Poslednja izmena:
Pogledaj odavde http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=117596&page=26 i naredne 2 strane i trebalo bi da reshish problem sa prvom trkom, svodi se na pravi exe bez patcha prelazak prve trke i onda pachovanje, shto se volana tiche tu ne mogu da pomognem jer nemam volan :D

Ok, hvala :) dobio sam i preko PM-a odgovor pa cu probati sve to kad dodjem kuci..

Samo jos jedno pitanje, posto ja to verovatno necu ni igrati radi prelazenja igrice, nego cisto malo da se vozikam (to sam burazeru instalirao koji takodje nema nameru da prelazi igru :) ) pa me zanima da li je odma dostupno celo ostrvo, odnosno nisu zakljucani neki delovi/putevi, ne moram da je prelazim kako bi otvorio celo ostrvo? Takodje cujem da su ovo celi Havaji reprodukovani skroz verno, tacno li je to? :)

Ok, hvala :) dobio sam i preko PM-a odgovor pa cu probati sve to kad dodjem kuci..

Samo jos jedno pitanje, posto ja to verovatno necu ni igrati radi prelazenja igrice, nego cisto malo da se vozikam (to sam burazeru instalirao koji takodje nema nameru da prelazi igru :) ) pa me zanima da li je odma dostupno celo ostrvo, odnosno nisu zakljucani neki delovi/putevi, ne moram da je prelazim kako bi otvorio celo ostrvo? Takodje cujem da su ovo celi Havaji reprodukovani skroz verno, tacno li je to? :)

Hm jedino shto znam da se naknadno otljuchava je ono malo ostrvo, a ovo veliko je koliko pamtim celo otkljuchano, a shto se vernosti tiche *** nisam bio na Havajima :p

Ja sam ljudi toliko poludeo zbog ove igre.Skoro sam uzeo 7900 gs i kao sad resio da probam igru.Instaliram kao i svaki put do sada ali ovaj put je haos,haos,haooos. :mad: Menjao sam i drivere i razne "lekice" ali nista.Elem,kad krenem ka prvoj trci,dobro radi prvi kilometar otprilike a posle prelazi u najvece seckanje ikad.Ne moze da se vozi,10 metra krene lepo,posle tako smesno secka da ja ne mogu da vam opisem. :d Cuveno pitanje: Sta da radim? :wall:

obavezno instaliraj 1.66 patch. bez njega jako lose radi igra, puna je bagova i hoce da unisti sejv pa onda moras sve ispocetka da igras. obavezno 1.66!

Instalirao sam patch,isto se ponasa igra.Pre ove karte sam imao 7600 gs,igra je radila bolje.Do karte nije sigurni jer ostale igre odlicno rade.Koristim forceware 169.44.Vec sam je 3 puta igrao i uvek je "lepo" radila.I sad sam ponovio isti postupak kao i ranije ali bez uspeha.

Zna li neko kako da podesim joystick (palicu) na joypad-u da bude analogna. Znaci kada je malo pomerim u stranu da se tockovi malo okrenu a ne kad je pipnem tockovi se okrenu 90 stepeni?

@ivan555

Hvala ti ivane,stvarno si mi pomogao.Igra radi izvanredno posle brsanja onog fajla.Jeeee,sad sam happy. :wave:

Zna li neko kako da podesim joystick (palicu) na joypad-u da bude analogna. Znaci kada je malo pomerim u stranu da se tockovi malo okrenu a ne kad je pipnem tockovi se okrenu 90 stepeni?

Pa imas u opcijama da namestas "steering sensitivity" i jos neko cudo. Podesi kako ti odgovara.

Jeli, a sto su motori tako ocajno odradjeni (preosetljivi na skretanje)!

u kom smislu ? Ako vozis na tastaturi onda vidim u cemu je problem...ali posto imas rumbble pad 2 onda ne vidim u cemu je problem ? :) Samo podesi sens.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno