Šta je novo?

Test Drive Unlimited

sta popravili su engine ? izbacili vam patch ? :zgran: uuu kako sad fino izgleda :p pretpostavljam da radi ocajno, posto si reko da si imao 25-40 fps bez AA (dok nije moglo)

Nisu moji shotovi, vec je drugar nalupao par komada :S: . Nema tu sta da se popravlja, nvidia je kriva.

Cisto da se vidi kako moze da izgleda :)

Koja ce trebati graficka za ovakvu grafiku, hoce li 7900GS biti dovoljan?!

Evo malo vesti :)

Greetings TDU Beta Testers!

This email is to let you know that the Closed Beta test will be coming to an end on Monday January 15th. The TDU Servers will be taken offline in preparation for the Open Beta test, scheduled to launch very soon. We'd like to thank you for all of your hard work and participation so far, and look forward to seeing you in the Open Beta. :)

Important Note: If you are planning on participating in the Open Beta Test, keep in mind that you may need to re-download the entire game client once again. At this point with so any changes to the game, a patch would simply not be very possible from your current client. You may need to completely uninstall your current version of the Closed Beta to avoid any potential problems with the Open Beta Client.

Anyways, thanks once again for all your support! We hope to see you cruising Oahu in the Open Beta!

-The FilePlanet Team
The Atari Team

Treba da izadje negde sredinom februara, jedva cekam.

Eh... nisam ga ukljucio ima 15 dana... tuzno...
Jel to znaci da treba opet da skidam 3.5 giga?

aj pisite svoja imena koja koristite u beti... da znamo kada naletimo na nekoga odavde...

Evo, posle vise od deset sati, skinuh ponovo igru, meni nije trazio kljuc da upisem ponovo, mada sam ga dobio, pa je verovatno u registriju ostao zapisan entry!

Igra radi brze definitivno, ali bih rekao da je vegetacija malo smanjena??? Ili mi se to cini, ali su mi podesavanja na high, kao i ranije.
Jedino sto moras ponovo da pocinjes!

Kad izadje full igra, mislim da ce se svi smoriti kada im i po treci put poniste celokupni minuli rad!!!

Gledajte ovu bruku, sto sam dobio na mail od Atarija...

From: [email protected] Save Address Block Sender This Is Spam
To: [email protected]
CC:
Subject: TDU Open Beta Test: Uninstall Issue
Date: Sat, 3 Feb 2007 15:03:00 -0500

Show Full Headers Back To [INBOX]

Greeting TDU Beta Testers,

This email is to inform you of a bug in the Test Drive Unlimited
uninstaller from the Open Beta Test. If you plan on uninstalling
Test Drive Unlimited, please be sure to back-up (or move) any "loose"
personal files you may have stored in the c:\ root directory on your
computer.

There is an issue where the uninstaller may attempt to remove files
in the c:\ root directory that are NOT in a folder or are NOT
protected by windows.

- Files that are in folders on c:\ are NOT affected by this bug.

- Files that are protected by your windows operating system are
also not affected.

Please be sure to take extra special care when uninstalling TDU.

If you have any questions at all regarding this issue, or would like
more instructions on how to back-up your files, please email
[email protected]

This bug is of course fixed in the retail version of TDU.

I'd also like to remind everyone that the Open Beta Test for Test
Drive Unlimited will be ending tomorrow 2/4/07. Thanks again for all
your help in the beta test for Test Drive Unlimited and we look
forward to seeing you on the road in the future!

Best,
Beta Test Administrator

ma samo obrises rucno folder...repove u registriju je lako obrisati, a i nije obavezno...

Jel izasao TDU?

Poslednja izmena:
uf, pa skontali su valjda da moraju da poprave par stvari u igri pre izlaska, prvo skalarnost engine-a ako je ikako moguce, meni igra identicno radi sa hdr on i off, sa i bez motion blura je mala razlika, a drugih opcija ni nema, u 10x7 i 12x10 razlika 3-4fps, sto je na sve ukupnom proseku od 30-tak fps i dalje malo...spustanjem nivoa detalja se spusta i rendering distance i blago receno : kad nije na full detaljima igra je uzas, objekti koji se ispred tebe stalno pojavljuju menjaju u par ciklusa, izgleda kao da neko pravi put i okolinu dok ja vozim, veoma iritirajuce, pogotovo kad nagazis F50 i obilazis i na 30m od tebe se stvori vozilo...Mislim da treba da razdvoje rendering distance od ostatka detalja, cak mislim da FULL nije dovoljan onakav kakav je bio u demou jer i tu ima renderovanja. Za one sa slabijim sistemima jednostavno nema opcija koje ce spustanjem/gasenjem podici igru na igriv nivo... Iako bi mnogi rekli sad da je i moja masina (CPU) slaba, ipak na svetu ima mnogo ljudi sa jos gorim konfama koji bi igrali igru... Meni, sa mojom masinom, demo je bio jedva igriv, 25fps 60% vremena, 30fps retko...preko 30fps tek u sumama i tako nekom krajoliku....Definitivno nisam bio zadovoljan...

PS. Imam jednu graficku/dizajnersku zamerku na igru, i kad je sunce u jeku imam osecaj kao da ce kisa, nekako nemam onaj filing ko u FarCry-u recimo, mnogo svetla, jarke boje itd, nekako mi je atmosfera (kad je bas do jaja suncano vreme) kao recimo kod nas zimi kad je vedro i udara sunce...

Poslednja izmena:
uf, pa skontali su valjda da moraju da poprave par stvari u igri pre izlaska, prvo skalarnost engine-a ako je ikako moguce, meni igra identicno radi sa hdr on i off, sa i bez motion blura je mala razlika, a drugih opcija ni nema, u 10x7 i 12x10 razlika 3-4fps, sto je na sve ukupnom proseku od 30-tak fps i dalje malo...spustanjem nivoa detalja se spusta i rendering distance i blago receno : kad nije na full detaljima igra je uzas, objekti koji se ispred tebe stalno pojavljuju menjaju u par ciklusa, izgleda kao da neko pravi put i okolinu dok ja vozim, veoma iritirajuce, pogotovo kad nagazis F50 i obilazis i na 30m od tebe se stvori vozilo...Mislim da treba da razdvoje rendering distance od ostatka detalja, cak mislim da FULL nije dovoljan onakav kakav je bio u demou jer i tu ima renderovanja. Za one sa slabijim sistemima jednostavno nema opcija koje ce spustanjem/gasenjem podici igru na igriv nivo... Iako bi mnogi rekli sad da je i moja masina (CPU) slaba, ipak na svetu ima mnogo ljudi sa jos gorim konfama koji bi igrali igru... Meni, sa mojom masinom, demo je bio jedva igriv, 25fps 60% vremena, 30fps retko...preko 30fps tek u sumama i tako nekom krajoliku....Definitivno nisam bio zadovoljan...

PS. Imam jednu graficku/dizajnersku zamerku na igru, i kad je sunce u jeku imam osecaj kao da ce kisa, nekako nemam onaj filing ko u FarCry-u recimo, mnogo svetla, jarke boje itd, nekako mi je atmosfera (kad je bas do jaja suncano vreme) kao recimo kod nas zimi kad je vedro i udara sunce...
Mislis onako isprano, bez jakih "letnjih" boja?

pa da, tako nekako, nije bas isprano, ali mi deluje kao "mestimicno-oblacno" kad bi trebalo da je brutalno-havaji-suncano B) Najjednostavnije receno: sunce je kao da sam na skijanju, a ne na havajima ili gde se vec odigrava radnja igre. Sobzirom da sam licno bio na Karibima, a i na skroz drugoj strani (tajland) znam kako to "suncano vreme" izgleda :) Izgleda poput NFS MW ili jos bolje FarCry atmosfera

pa da, tako nekako, nije bas isprano, ali mi deluje kao "mestimicno-oblacno" kad bi trebalo da je brutalno-havaji-suncano B) Najjednostavnije receno: sunce je kao da sam na skijanju, a ne na havajima ili gde se vec odigrava radnja igre. Sobzirom da sam licno bio na Karibima, a i na skroz drugoj strani (tajland) znam kako to "suncano vreme" izgleda :) Izgleda poput NFS MW ili jos bolje FarCry atmosfera
Da u tropskom pojasu sunce ti je prakticno iznad glave, a kod nas nikada ne bude vise od 70 setak stepeni visine (21 jun), a to je kod njih samo u decembru i junu, dakle retko...

Nisu izgleda nista skontali ... Mirise mi na to da cemo vec sutra da se vozamo uzduz i popreko ;) Muahaha :D

Poslednja izmena:
Cini mi se da je nesto izaslo. Ja vec downloadujem nesto od svog omiljenog prodavca software-a :) Javicu kada zavrsim (kasno veceras)

jos nije kasno veceras :)

Nazad
Vrh Dno