.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
Test Drive Unlimited Beta (1600x1200, 4xAA, Forced 16xAF, High Details, HDR On)
Test Drive Unlimited Beta (1600x1200, 4xAA, Forced 16xAF, High Details, HDR On)
sta popravili su engine ? izbacili vam patch ? :zgran: uuu kako sad fino izgledapretpostavljam da radi ocajno, posto si reko da si imao 25-40 fps bez AA (dok nije moglo)
Koja ce trebati graficka za ovakvu grafiku, hoce li 7900GS biti dovoljan?!
Eh... nisam ga ukljucio ima 15 dana... tuzno...
Jel to znaci da treba opet da skidam 3.5 giga?
From: [email protected] Save Address Block Sender This Is Spam
To: [email protected]
CC:
Subject: TDU Open Beta Test: Uninstall Issue
Date: Sat, 3 Feb 2007 15:03:00 -0500
Show Full Headers Back To [INBOX]
Greeting TDU Beta Testers,
This email is to inform you of a bug in the Test Drive Unlimited
uninstaller from the Open Beta Test. If you plan on uninstalling
Test Drive Unlimited, please be sure to back-up (or move) any "loose"
personal files you may have stored in the c:\ root directory on your
computer.
There is an issue where the uninstaller may attempt to remove files
in the c:\ root directory that are NOT in a folder or are NOT
protected by windows.
- Files that are in folders on c:\ are NOT affected by this bug.
- Files that are protected by your windows operating system are
also not affected.
Please be sure to take extra special care when uninstalling TDU.
If you have any questions at all regarding this issue, or would like
more instructions on how to back-up your files, please email
[email protected]
This bug is of course fixed in the retail version of TDU.
I'd also like to remind everyone that the Open Beta Test for Test
Drive Unlimited will be ending tomorrow 2/4/07. Thanks again for all
your help in the beta test for Test Drive Unlimited and we look
forward to seeing you on the road in the future!
Best,
Beta Test Administrator
Jel izasao TDU?
Zna se .... Jos nije![]()
Kako kada je UK release date bio 16.2.2007
Mislis onako isprano, bez jakih "letnjih" boja?uf, pa skontali su valjda da moraju da poprave par stvari u igri pre izlaska, prvo skalarnost engine-a ako je ikako moguce, meni igra identicno radi sa hdr on i off, sa i bez motion blura je mala razlika, a drugih opcija ni nema, u 10x7 i 12x10 razlika 3-4fps, sto je na sve ukupnom proseku od 30-tak fps i dalje malo...spustanjem nivoa detalja se spusta i rendering distance i blago receno : kad nije na full detaljima igra je uzas, objekti koji se ispred tebe stalno pojavljuju menjaju u par ciklusa, izgleda kao da neko pravi put i okolinu dok ja vozim, veoma iritirajuce, pogotovo kad nagazis F50 i obilazis i na 30m od tebe se stvori vozilo...Mislim da treba da razdvoje rendering distance od ostatka detalja, cak mislim da FULL nije dovoljan onakav kakav je bio u demou jer i tu ima renderovanja. Za one sa slabijim sistemima jednostavno nema opcija koje ce spustanjem/gasenjem podici igru na igriv nivo... Iako bi mnogi rekli sad da je i moja masina (CPU) slaba, ipak na svetu ima mnogo ljudi sa jos gorim konfama koji bi igrali igru... Meni, sa mojom masinom, demo je bio jedva igriv, 25fps 60% vremena, 30fps retko...preko 30fps tek u sumama i tako nekom krajoliku....Definitivno nisam bio zadovoljan...
PS. Imam jednu graficku/dizajnersku zamerku na igru, i kad je sunce u jeku imam osecaj kao da ce kisa, nekako nemam onaj filing ko u FarCry-u recimo, mnogo svetla, jarke boje itd, nekako mi je atmosfera (kad je bas do jaja suncano vreme) kao recimo kod nas zimi kad je vedro i udara sunce...
Da u tropskom pojasu sunce ti je prakticno iznad glave, a kod nas nikada ne bude vise od 70 setak stepeni visine (21 jun), a to je kod njih samo u decembru i junu, dakle retko...pa da, tako nekako, nije bas isprano, ali mi deluje kao "mestimicno-oblacno" kad bi trebalo da je brutalno-havaji-suncano B) Najjednostavnije receno: sunce je kao da sam na skijanju, a ne na havajima ili gde se vec odigrava radnja igre. Sobzirom da sam licno bio na Karibima, a i na skroz drugoj strani (tajland) znam kako to "suncano vreme" izgledaIzgleda poput NFS MW ili jos bolje FarCry atmosfera
uf, pa skontali su valjda da moraju da poprave par stvari u igri pre izlaska, prvo skalarnost engine-a ako je ikako moguce, meni igra identicno radi sa hdr on i off, sa i bez motion blura je mala razlika, a drugih opcija ni nema, u 10x7 i 12x10 razlika 3-4fps, sto je na sve ukupnom proseku od 30-tak fps i dalje malo...spustanjem nivoa detalja se spusta i rendering distance i blago receno : kad nije na full detaljima igra je uzas, objekti koji se ispred tebe stalno pojavljuju menjaju u par ciklusa, izgleda kao da neko pravi put i okolinu dok ja vozim, veoma iritirajuce, pogotovo kad nagazis F50 i obilazis i na 30m od tebe se stvori vozilo...Mislim da treba da razdvoje rendering distance od ostatka detalja, cak mislim da FULL nije dovoljan onakav kakav je bio u demou jer i tu ima renderovanja. Za one sa slabijim sistemima jednostavno nema opcija koje ce spustanjem/gasenjem podici igru na igriv nivo... Iako bi mnogi rekli sad da je i moja masina (CPU) slaba, ipak na svetu ima mnogo ljudi sa jos gorim konfama koji bi igrali igru... Meni, sa mojom masinom, demo je bio jedva igriv, 25fps 60% vremena, 30fps retko...preko 30fps tek u sumama i tako nekom krajoliku....Definitivno nisam bio zadovoljan...
PS. Imam jednu graficku/dizajnersku zamerku na igru, i kad je sunce u jeku imam osecaj kao da ce kisa, nekako nemam onaj filing ko u FarCry-u recimo, mnogo svetla, jarke boje itd, nekako mi je atmosfera (kad je bas do jaja suncano vreme) kao recimo kod nas zimi kad je vedro i udara sunce...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari