Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Da li je neko uspeo da pobegne do sada policijskoj poteri sa 3 znacke? Ovo je za sada i najteza stvar u igri, na prvi pogled :)

joj goranstaine mani se stamparije i tih stvari :) ostavi to za domen ljudi koji rade sa time :) Ako ti treba (ili jos nekom) mogu da izvadim A3 na digitalnoj jeftino pa se javite, ali mi je smor da vam saljem za BG, tako da samo NS :)

Mogu ja na ciradi 3x4 m ili fototapet da napravimo :D
Dodushe malo skuplje :-devil-:

Da li se jos nekom pojavila ovakva poruka prilikom startovanja igre ? Kako je se resiti i startovati igru ?

AppName: testdriveunlimited.exe AppVer: 1.1.45.1 ModName: testdriveunlimited.exe
ModVer: 1.1.45.1 Offset: 00034c84

Jel svi koristite YASU ili postoji jos neki aspirin ??? :d

Posto meni posle izlaska iz igre brise profile. Zapravo kad je ponovo startujem mogu da pocnem od pocetka :(

Da li je neko uspeo da pobegne do sada policijskoj poteri sa 3 znacke? Ovo je za sada i najteza stvar u igri, na prvi pogled :)

ovo i mene zanima,i mogu vec da kazem da je nemoguce jer se non stop pojavljuju novi i novi...I to malo smara jer te u principu sigurno hapse,samo najbolje odmah na pocetku da im stanesh ne bi li platio shto manju kaznu...:crash: :wall:

Jel svi koristite YASU ili postoji jos neki aspirin ??? :d

Posto meni posle izlaska iz igre brise profile. Zapravo kad je ponovo startujem mogu da pocnem od pocetka :(

Resio sam problem :)

Zapravo TDU ne moze da se snadje sa izmestenim folderom My Documents i pravi greske u snimanju. Ja dokumenta drzim na drugoj particiji linkovana na isti folder.

Resenje je ili My Documents vratiti na default lokaciju ili jednostavno kreirati novog usera i odatle igrati TDU. Ja sam napravio novog usera i normalno se igram.

Inace igra je pomalo bagovita, glupavi portovi sa konzola ce upropastiti pravi osecaj igranja na PC-u. Nije losa, za nas sa nVidia-ma (sem serije 8) mnogo lepse izgleda AA nego HDR bar u 1024x768, posto mi monitor na 1280x1024 izvlaci samo 60Hz a svoj vid volim :d

Moj My Documents je na totalno levoj lokaciji i TDU ne pravi problem. Zaista glup bug.
Btw, nasao sam privremeni lek za gubitak textura i objekata - ALT TAB :D Posle 5-6 tabovanja, radi ok :)

Btw, primetio sam da AA nema nikakav uticaj na grafiku kod mene - ukljucio ga ja u igri ili iz drajvera, svejedno, ali zato ima osetnog uticaja na moj framerate :D

sto je najbolje sa pandurima kad su sa 3 zvezdice, kad odes van puta i izadjes na neki drugi deo odmah se pojave, tako da je stajanje cim krene potera ipak najbezbolnije.

Kechap sistem na Unlimited nacin.

Ja sam primetio da, ako se zadje u sumu, posle odredjenog vremena prestanu da traze (ali ne uvek).

...ja sam na kraju primetio da je igra neoptimizovani krsh i da zahteva neki 8800GTX i x3d da bi radila kako treba....spustanje rezolucije na 800x600 je donelo 2fps vise nego sto je bilo u 1280x1024...Igracu je za godinu dana kad izadje jos 4 patch-a i kad budem imao jaci hardwer od c2d i 8800gtx, u suprotnom je skrnavljenje :)

Ja sam pre neki dan pobegao poteri od 3 zvezde. bezis im samo od blokada sa strane, znaci bez razbijanja blokada. furao sam i pocele su polako jedna po jedna zvezda da se gase.

Poslednja izmena:
...ja sam na kraju primetio da je igra neoptimizovani krsh i da zahteva neki 8800GTX i x3d da bi radila kako treba....spustanje rezolucije na 800x600 je donelo 2fps vise nego sto je bilo u 1280x1024...Igracu je za godinu dana kad izadje jos 4 patch-a i kad budem imao jaci hardwer od c2d i 8800gtx, u suprotnom je skrnavljenje :)
E ne znam....imam konfiguraciju iz potpisa....

1024x768 high detalji 6xAA 16xAF igra sjecka samo u animacijama ponekad i ponekad u toku igre.... (rezoluciju ne mogu da podignem jer je osvjezenje u 1280x1024 60Hz pff pa mi ochi izgore) :)

...ne znam. Imas jaci CPU, mozda je to. Ne znam ni koji ti je framerate. Ne secka meni igra, vec radi u ~30fps, da budem precizniji - u rasponu od 22-3 do 40fps. 40fps mi nije malo, ali 22 u gradu jeste. Kad odem van grada fps je ok...ali...Probacu ponovo kad stavim jaci CPU.

Koliki fps da ocekujem na mojoj konfiguraciji, sa nekim mid-high podesavanjima,u rez 1024????

Koliko je igra zahtevnija od NFS Most Wanted i NFS Carbon?

U kom je fazonu igra, jel vise arkadna simulacija kao NFS ili je prava simulacija???

Jel istina ovo sto pise u novom SK da je TDU graficki toliko superioran u odnosu na ostale voznje da je to otprilike isto sto je nekad "Far Cry" bio u odnosu na ostale pucacine??

ne znam sta kaze Sk ali igra je toliko dosadna i monotona da je pao uninstall, mislio sam da pored volana moze biti zabavna ali sam se zesce prevario, ne mogu da je uporedim sa nijednom igrom pa da kazem sta je bolje ali Midtown Madness je keva za ovo:D, nije da sam odustao odma, pazario sam par dobrih kola, par kuca itd.. a ono sto je za svaku pohvalu je zvuk, ostalo...

btw igram ovih dana Xpand Rally Extreme da sto pre zaboravim na TDU :D

kad je izasao Xpand extreme ?!?!? Igras demo ili nas lozis ?!

oces neki skreen da ti dam? :D ozbiljno igram, sto bi vas lozio

pogledaj pm

moze li TDU da se igra u lan-u (1na1)

moze li TDU da se igra u lan-u (1na1)

Da EXTREME je izasao, bar sam ga ja imao pre TDU doduse je italijanska verzija i cini mi se da Engleska jos nije izasla.

znam da nema veze sa ovom temom ali imas da skines english patch, pa modovi ako vam ovo smeta prebacite u novu temu eX R Extreme

When running Test Drive Unlimited PC, display problems and system crashes can occur on PCs with Nvidia graphics cards. This problem concerns all the Nvidia cards supported by the game, even where the latest drivers are installed. The cards don’t fully support the massive usage of ‘render targets’ necessary to run the game.

Possible symptoms are as follows:

* Corrupted display (corrupted or completely black textures, scrambled separation of 3D objects)
* Parts of the display blinking
* Slow running of the game / prolonged slowdowns
* Game crashes (in case of the game no longer launching the PC must be restarted)
* Sudden system restart

Activation of the graphics options MSAA (anti-aliasing) or HDR can increase the frequency of the problem.

The following actions can sometimes temporarily reduce the occurrence of problems:

* Change application with ALT+TAB then return to the game
* Change video mode (display frequency, resolution etc.)

Jel jos neko ima problema sa ovom igrom i Nvidia kartama?

MOZE LI da se igra u lanu.

Poslednja izmena:
When running Test Drive Unlimited PC, display problems and system crashes can occur on PCs with Nvidia graphics cards. This problem concerns all the Nvidia cards supported by the game, even where the latest drivers are installed. The cards don’t fully support the massive usage of ‘render targets’ necessary to run the game.

* Corrupted display (corrupted or completely black textures, scrambled separation of 3D objects)
* Game crashes (in case of the game no longer launching the PC must be restarted)
* Sudden system restart

Activation of the graphics options MSAA (anti-aliasing) or HDR can increase the frequency of the problem.

The following actions can sometimes temporarily reduce the occurrence of problems:

Pa ja na 2 strane ove teme kukam kako imam problem sa AA i HDR-om. Znao sam da je neko ****** u pitanju. I zasita, alt-tab pomaze. Doduse posle 3-4 puta.

* Sudden system restart

Ma strasno, ovi graficki bug-ovi (nisu to bugovi, igra je neigriva kad se to desi) ubijaju u pojam.
Medjutim, nasao sam nacin na koji se moze skloniti bug u toku igre ili kad god se pojavi. Prvo alt+tab, pa onda u riva tuneru reload display driver. Resava bug 100%, bar dok se sledeci put ne pojavi.

Inace, trenutno sam na granici da mi se igra ili jako svidi ili jako ne svidi :)
Odsustvo bilo kakve price moram da priznam da mi jako smeta, i nista me ne podstice da prelazim dalje.
Sve ostalo je prilicno super.

meni samo kad pokrenem se to desava da moram alt+tab i neki put je dovoljno jednom neki put mora nekoliko puta, posle u toku igre nemam problema.

Ja uvek pred pocetak igranja moram Alt+Tab da bi prestalo ono treperenje,a sad skoro je pocelo da me izbacuje iz igre,kad naletim brzo u jednu ulicu :) ,probao sam sporo i onda naglo ubrzao i zabola igra,a ja krenuo u obilazak cele mape i onda sve ponovo.
Jel i vama procesor radi 100% kad Alt+Tab-ujete igru?

Poslednja izmena:
da ja vas pitam, jer koristite "vitalni" fajl kako ne bi ste morali drzati ubacenu demonsku sliku igre, ili koristite samo yasu i demosnku sliku ? Dalje, ako koristite bili ciji drugi fajl (koji omogucava da se igra bez demonske slike) osim "vitalno-vog" onda ce vam se desavati to sto vam se desava. u Igru je ubacena serija "zastita" tj eventova koji se pojavljuju (i to nekad na tacno odredjenim mestima) ako igra skonta da vas primerak igre nije bas iz radnje izasao. Samo je uradjeno pametno kao u X2-jci, lose performanse, poremecen save i profil itd itd, ali vam daje da igrate, ako se to tako moze nazvati. Probleme koje opisujete se u TDU upravo pripisuju koriscenju demonske slike ili fajla "Omrzenih"... Potrazite fajl od "Vitalnih". :)

Poslednja izmena:
ja sam koristio yasu + image u deamon bas cu da probam da skinem i vidim sta se desava

Nazad
Vrh Dno