Agr3ssor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2005
- Poena
- 319
Zaista ne znam sta ti ovde nalazis kao graficki korak napred? Grafika je totalni uzas za danasnje pojmove.
Pa posle NFS Shit Serijala sve izgleda korak napred
Zaista ne znam sta ti ovde nalazis kao graficki korak napred? Grafika je totalni uzas za danasnje pojmove.
pa ne znam sta da kazem zaista...mislim, meni ovo stvarno izgleda okej...do sad najbolja grafika u voznji je bila u NFS-u, a ovo mi bolje izgleda...naravno da moze bolje, ali...Zaista ne znam sta ti ovde nalazis kao graficki korak napred? Grafika je totalni uzas za danasnje pojmove.
pa ne znam sta da kazem zaista...mislim, meni ovo stvarno izgleda okej...do sad najbolja grafika u voznji je bila u NFS-u, a ovo mi bolje izgleda...naravno da moze bolje, ali...
Pa evo kola imaju i taj raster na bocnim stranama guma...bas detaljno...***, posle NFS-a i pakao mi nece tesko pasti![]()
Pa jos sve da radi glatko, bezobrazluk, kako ih nije sramota?!?! :dda da, graficki uopste nije napredna, kad sidjes sa puta u travu i drvece ulazis u oblivion svet, ono speedtree tehnologija samo jos bolja, trava je malo bolja nego u oblivionu, nish posebno, vec vidjeno (pogotovo u voznjama), a i stavljati modelovane zgrade sa svim detaljima je odavno prevazidjeno i zamenjeno obicnim box-ovima sa teksturama prozora i vrata...hi-res tekstura asfalta je takodje vec vidjena i prisutna je u svim voznjama, pogotovo u NFS, uh da, nije, u NFS je blato, malo sam se zezno. Motion blur je isto katastrofalno uradjen, zamisli, napravili su motion blur pored koga mozes da vidis put i kuda ides...uzas, da ne pominjem bezobrazluk kad vozis sa pogledom iz automobila, zamislite molim vas drskosti, zapravo prebace kameru u unutrasnjost vozila, jos i u retrovizore mozes da gledas...svasta.
da da, graficki uopste nije napredna, kad sidjes sa puta u travu i drvece ulazis u oblivion svet, ono speedtree tehnologija samo jos bolja, trava je malo bolja nego u oblivionu, nish posebno, vec vidjeno (pogotovo u voznjama), a i stavljati modelovane zgrade sa svim detaljima je odavno prevazidjeno i zamenjeno obicnim box-ovima sa teksturama prozora i vrata...hi-res tekstura asfalta je takodje vec vidjena i prisutna je u svim voznjama, pogotovo u NFS, uh da, nije, u NFS je blato, malo sam se zezno. Motion blur je isto katastrofalno uradjen, zamisli, napravili su motion blur pored koga mozes da vidis put i kuda ides...uzas, da ne pominjem bezobrazluk kad vozis sa pogledom iz automobila, zamislite molim vas drskosti, zapravo prebace kameru u unutrasnjost vozila, jos i u retrovizore mozes da gledas...svasta.
Sarkazam i ironija na delu
Drago mi je sto svi vi vidite nesto revolucionarno ovde ali ja ne vidim (sudeci po shotovima). Nemojte da ga uporedjujete sa NFS, NFS je propast svoje vrste sto po pitanju grafike sto po pitanju igrivosti![]()
jedina zamerka je sto i dalje nema ljudi po ulicama koji bi se eventualno bacali po plocniku kad protutnjis itd.
Evo prvo par slika, s tim sto sam ja birao ono sto vec imam u garazi ili cu, nadam se, imati uskoro, dakle no dream cars.
E koje sve adute srbi imaju kada trebaju da pljuju, to je neverovatno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari