- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
Beta je jedno vreme bila ograničena na window mode only. Pošto verovatno igraš "legalnu" verziju, pitaj na sajtu proizvođača. 
Alt+Enter?
Radi hvalaAlt+Enter?
Ali ono sto je bitnije od svega toga je to da je igra zabavna i ne smara vas da vozite kola tj. da vodite borbe sa istima na putu ..
je radio sa 6800GT na 1440x900,4AA
U početku su lake trke bile i u prvom delu, pa posle nekog vremena eto Tantulusa...što se sitnica tiče, i dalje mi nije jasno zašto nema kontrole svetala, za brisače su objasnili da nisu stigli da ih ubace, kažu veliki posao, svaki auto ima drugačiji oblik i kretanje. Žmigavaca ima ali ne znaš kad su uključeni, sem ako voziš iz pogleda iza auta. Nema podešavanja položaja sedišta što uveliko umanjuje dopadljivost vožnje iz cockpita, a izgleda da nema ni zoom komande na gps-u, nešto što sam posle volana, gasa i kočnice najčešće koristio.A igri zameram to sto su trke previse lake, ali bas, bas lake. Bukvalno od starta odete i vozikate se laganica sami do kraja trke. Protivnike ne mozete da vidite ni u retrovizoru posle vec nekoliko desetina sekundi ..
Jel moguce da ovo ne moze na gamepadu da se igra? To mi bas kvari dozivljaj...
Ne znam kakvo je stanje kod smrtnika sa običnim USB džojpedima, ali Xbox 360 kontroler je direktno podržan. Stvarno bi trebali svi da ga nabave, ako ne originalni wired kontroler, onda barem Chillstream iil neku drugu 3rd party varijantu kompatibilnu sa Xbox 360 konzolom.
napokon pokrenuh igru pre pola sata uzgred kod mene nece da radi istovremeno s MSI AFBom.
Ukratko nista narocito,ok lepsa grafika od 1. dela ali vidim i dalje ima grbavog puta,komande uzas,cak sta vise cini mi se da se restartuju nakon odredjenog vremena,jedino sto mi se bas dopalo je sto sad moze da se podesi full H-shift+clutchsve ostalo nije ostavilo nikakav utisak na mene
Najbolje i najskuplje pranje kola![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari