Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Pfff... ovo treba da se zove "Jersey Shore Unlimited 2" :p

Meni se igra dopada ,a vidim da je vožnja sa volanom dosta bolja.Pošto više volim da za svoj novac dobijem "Hard Copy", čekaću dok se kod nas ne pojavi.Nadam se da će menadžeri za distribuciju u Srbiji početi da "rade" po tom pitanju?
Možda nije mesto,ali jedno pitanje za poznavaoce: -volan do 10000din.?

Meni se igra dopada ,a vidim da je vožnja sa volanom dosta bolja.Pošto više volim da za svoj novac dobijem "Hard Copy", čekaću dok se kod nas ne pojavi.Nadam se da će menadžeri za distribuciju u Srbiji početi da "rade" po tom pitanju?
Možda nije mesto,ali jedno pitanje za poznavaoce: -volan do 10000din.?

Volan do 10000dinara .... Hmmm ,definitivno Logitech Momo koji je nov oko 80e a polovan oko 50e . Ali ako si u mogucnosti da se pruzis malo vise uzmi polovnog G-25 koji se moze naci za 150e koji je 3 klase iznad , po meni najboljeg u srednjoj klasi -MOMO

Poslednja izmena:
ja sam skinuo skoro betu i radi, samo me brine low fps imam 5750 od gb, i amd x6, sve sam stavio na very high i dobio 23 fps, samnjio na high i dobio 33, tako da, ako bude i stvarno tako, ne znam ko ce moci da je igra i da ima dobar fps...

ja sam skinuo skoro betu i radi, samo me brine low fps imam 5750 od gb, i amd x6, sve sam stavio na very high i dobio 23 fps, samnjio na high i dobio 33, tako da, ako bude i stvarno tako, ne znam ko ce moci da je igra i da ima dobar fps...
To ti je to. Ja na svojoj mašini sa 1600res imam 30-40 van grada i 15-25 u gradu, većina je na very high ali ne sve. Zahtevna je igra, više od većine današnjih. Nadam se da su poradili na optimizaciji od bete.

:shock:
meni beta ne radi vec mesec dana, kaze ono servers not currently available, obrisah je nedavno...

Preorderovao na steamu. Nadam se da ce se skoro pojaviti, prvi deo sam igrao nekoliko godina :)

:shock:
meni beta ne radi vec mesec dana, kaze ono servers not currently available, obrisah je nedavno...
Kao i sve ostalo, i beta postoji u narodnjačkim verzijama. Mada ih ja ne bi preporučio jer nisu ni za.....strpite se još koji dan. Na torrentu su se već pojavile verzije za MS kutiju.

Jel probao neko betu sa volanom, vredi li cemu?

ja sam probao na boxu juče, kao i kec je samo sve je poboljšano a meni to savršeno odgovara pošto mi je kec zakon.
zanima me još samo na kompu da je poteram u 1080p sa svim podešavanjima na max, kolika je razlika u odnosu na box što se grafike tiče, pošto na boxu izgleda božanstveno.

Svidja mi se, upravljanje mi je teze nego u prvom TDU, na Sport sam stavio. Grafika dosta bolja nego u prvom delu pogotovo senke i osvetljenje, teksture onako, ali sve u svemu dosta bolej izgleda. I duplo je zahtevniaj igra nego prvi deo.
Na 6870 ne pada ispod 30FPS to je najmanje sto sam video u gradu, inace je oko 35-40 po gradu, a van grada ide i na vise. Podesavanja su sve na Very High, 4xAA, 1920x1080. I da isto mi radi i kad upalim i ugasim AA isti je frejmrejt.

Neke slike:

Uf do j*ja kola.
Ja cu je veceras probati, nego, jel ima ona matora buba da se uzme?:D
Tj. da se kupi.

ma prodao vilu i jedan bubreg da uzme McLaren F1 :p

i cekajte, jel izasla igra za PC ili nije?
ja sam mislio da izlazi sutra tek...

Naravno da nije izasla, 8. izlazi official. Da si ti nama ziv i zdrav:laugh:

PS: ne kontam ovu zahtevnost (neoptimizovanost), prvi deo koji izgleda za nijansu losije je radio sa 6800GT na 1440x900,4AA a ovde 6870 koja je za 6800GT izmislila grafiku ne moze 50fps da predje....

Poslednja izmena:
^Ljudi danas imaju jaci hardver, pa se ne trude preterano (citaj uopste) da igru optimizuju. :)

^Ljudi danas imaju jaci hardver, pa se ne trude preterano (citaj uopste) da igru optimizuju. :)

E a bas je ta suprotnost, hardver sve jaci i jaci a igre nikakve, nista nema sto bi iskoristilo ove nove kartice... 2003.,2004. se znalo tipa 9600Pro za medium dok 9800XT za visoke detalje i nekako se primecivao napredak u grafici (2004. FC,Doom3) pa Fear 2005. a ovo sad sabanija, engine star 4godine (ovaj iz Test Drive) malo ga nasminkati i troduplo povecati zahtevnost:mad:

Nije bas nijansa izgleda ovo dosta bolje od prvog dela, imam oba instalirana, prvi sam igrao do skoro, osvetljenje je mnogo mnogo bolje ovde nego u prvom delu, senke takodje mnogo detaljnije, pa i teksture puta i okoline mada me auta nisu nesto odusevila i unutra i spolja mislio sam da ce malo da nasminkaju vise ona malo bolje izgledaju nego u TDU1. Takodje efekti kise i mokrog puta su dosta realisticni. I likovi iako nisu nesto ni bitni za ovu igru barem meni su dosta detaljniji nego ranije pogotovo lica.

Samo me cudi kak oto isto da radi sa 4xAA i noAA kod mene, a primeti se razlika u ivicama na zgradama sa 4xAA dosta bolej izgleda a frejmrejt isti. Najvise frjmrejt obore detalji okoline prva opcija kad se stavi na Very High, to mi je igra postavila na medium i imao sam oko 60FPS, kad sam poodesio na Very High otislo je na 40FPS.

Betom sam bio jako razocaran ali malo mi se popravio utisak u ovoj finalnoj verziji. Mislim, tek sam na samom pocetku, bukvalno prvih 2-3min. igre i to je samo neki prvi utisak.

Vozim preko tastature i stavio sam na hardcore - da bi mogao da potpisem Ferrari :p. A naravno i uzeo sam plavusu :) ..

Inace kod mene radi jako dobro, ali to i ocekujem od karte. FPS nisam primetio da je pao ispod 50tak a sve je na max, 1920x1200 (AA x8 - mada nisam siguran da AA uopste ...radi ?)

P.S slike su konvertovane u jpeg i zapravo primetno su izgubile na kvalitetu/ostrini ..

Prilozi

• TestDrive2_2011_02_07_17_45_29_251.jpg
    TestDrive2_2011_02_07_17_45_29_251.jpg
    708.4 KB · Pregleda: 64
  • TestDrive2_2011_02_07_17_45_35_548.jpg
    TestDrive2_2011_02_07_17_45_35_548.jpg
    522.6 KB · Pregleda: 52
  • TestDrive2_2011_02_07_17_45_44_549.jpg
    TestDrive2_2011_02_07_17_45_44_549.jpg
    479.7 KB · Pregleda: 40
  • TestDrive2_2011_02_07_17_45_52_102.jpg
    TestDrive2_2011_02_07_17_45_52_102.jpg
    553.8 KB · Pregleda: 42
nemoj da zaboravis da stavis manuelni menjac(odnosno vise mu dodje kao sekvencijalni) u beti je meni bila ogromna razlika

imam problem prvo kad udjem u igru rezolucija igre je 1280x720 i igra nije u punom ekranu nego je posto imam 1280x1024 monitor slika smanjena po sred ekrana ide,Ja promenim na 1280x1024 al opet igra nije u punom ekranu nego se dole vidi start menu i gore pomocne alatke znaci ne mogu na svojoj rezoluciji da namestim da bude full tj da bude u igri, a ne u window modu il kako se vec zove .ima li neko resenje?

Vrh Dno