Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Moj nick je Bager,a ujedno jel ima neko problema sa onim multiplayer trkama?!Ja kad udjem u bilo koju trku(nebitno dali ima 2,3 ili 8 igraca,izbaci me posle 10-ak sekundi dok cekam da se svima pojavi onaj zeleni kruzic i pise kao da ova sesija vise nije dostupna!Jedino ako ja kreiram trku onda me ne izbacuje!Tako je bilo juce ceo dan,a tako i danas!!

Kockas se brate,Jackpot.Mene strefilo valjda zato sto se inace ne kockam.:)

Dobio sam kljuc ali igra ne radi, tj. udje ali posle PRESS START pojavi se nesto tipa Offline mode is not allowed in BETA....

Jel se može još uvek aplicirati za betu?

Poslednja izmena:
Uzo ključ sa fileplanet-a :). A inače dobio poziv na mail još ko zna od kada :s tek sada video...

Ja sam BobbyVey u beti dodavajte me.
Gavran kad te vidim u Audiju, čuvaj se...:d

Meni je ovo bezveze :/ ponašanje automobila i sve ostalo, pf... Moglo je mnogo bolje....

Koliko se secam, TDU se uopste nije razlikovao u beti i u finalnoj verziji, naravno mislim na ponasanje automobila pa cak i grafiku, koliko se ja secam.

U pravu si, realno jako malo toga može da se promeni u beta periodu ukoliko je sve od početka postavljeno naopako. Stvari se ne odvijaju onako kako bi trebalo, to je sigurno, ali ja se još uvek nadam da nije problem u enginu već samo kako ga dobro iskoristiti i što je najvažnije, kvalitetna podrška za ffb volane.
Koliko ja vidim, trenutno se najviše bune igrači sa kvalitetnim volanima, kakvih je sve više među vozačkom populacijom. Prosto, trenutno igra nije u stanju da sama generiše kvalitetan feedback ka volanu i većina efekata su u stvari generički.

Jednom kad to postave kako treba, fino podešavanje će ići ko pesma. Ako ikad dođe to toga. Bogme, ako stvarno planiraju da puste igru u Januaru, u debeloj su buli.

Evo mog podešavanja za G25 za najnoviju verziju koji su mi dali najpristojnije rezultate, posle sledećeg patcha ćemo sve iz početka....

Prilozi

• g25setupV.24_2.jpg
    g25setupV.24_2.jpg
    95.3 KB · Pregleda: 56
  • g25setupV.24_ingame.jpg
    g25setupV.24_ingame.jpg
    105 KB · Pregleda: 59
Izašla zvanična lista modela na Facebook-u

AC 427
Alfa Roméo/Fiat Brera Italia Independent
Alfa Roméo/Fiat MiTo Quadrifoglio Verde
Alfa Roméo/Fiat 8c Spider
Alfa Romeo unveiled the 8C Spider
Alfa Roméo/Fiat Delta integrale evoluzione
Ariel Atom 300 Supercharged
Ascari A10
Ascari KZ1 R Limited Edition
Aston Martin DBS Carbon Black Edition
Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition
Aston Martin DB9 Coupe
Aston Martin DBS Coupe
Aston Martin DB9 Volante
Aston Martin V8 Vantage
Aston Martin V12 Vantage
Aston Martin One-77
Audi RS 5 Coupé
Audi Q7 V12 TDI quattro – TDU2 Inuit Edition
Audi Q7 V12 TDI quattro
Audi R8 Coupé 5.2 FSI quattro
Audi RS 6 Avant
Audi S3
Audi S5 Coupé
Audi TTS Coupé
Audi TT RS Roadster
Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Sang Bleu
Bugatti Veyron 16.4 Centenaire
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport
Bugatti Veyron 16.4
Bugatti Veyron 16.4 Super Sport
Caterham CSR 260
Catheram Superlight R500
Chevrolet Camaro Synergy Special Edition
CITROËN 2 CV
Dodge Charger SRT8
Dodge Viper SRT10
Ginetta F400
Ferrari 612 Sessanta
Ferrari 599 GTB Fiorano China Edition
Ferrari 308 GTS Quattrovalvole
Ferrari 612 Scaglietti
Ferrari California
Ferrari Dino 246 GTS
Ferrari Enzo
Ferrari 430 Scuderia
Ferrari 599 GTB Fiorano
Ferrari Scuderia Spider 16M
Ferrari 599 GTO
Ferrari FXX "Evoluzione"
Ferrari 458 Italia
Ford Shelby GT500
Ford Mustang Fastback
Ford GT
Ford Mustang GT
General Motors Chevrolet Camaro 2SS ou Camaro SS
General Motors Hummer H3
General Motors Chevrolet Camaro LT
General Motors Corvette C1
GUMPERT apollo sport
Jaguar XKR Speed Pack and Black Pack
Jaguar D-type
Jaguar E-TYPE
Jaguar XKR
Koenigsegg CCXR Edition
Land Rover - Range Rover Sport
Lotus 2-Eleven
Lotus Esprit S3
Lotus Evora
Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster 722s
Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss
McLaren MP4-12C
Mercedes 300 SL GullWing
Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series
Mercedes-Benz ML 63 AMG
Mercedes-Benz SLK 55 AMG
Mercedes-Benz SLS AMG
Nissan 370Z Optional Parts
Nissan 370Z
Nissan GT-R
Pagani Zonda Tricolore
Pagani Zonda Cinque
Pagani Zonda F
Pagani Zonda Roadster F
Pagani Zonda C12S Roadster
RUF RGT
RUF Rturbo
RUF Rt 12
RUF RK Spyder
SHELBY COBRA “DAYTONA” COUPE®
Spyker C12 Zagato
Spyker D8 Peking-to-Paris
Spyker C8 Aileron
Spyker C8 Aileron Spyder
Subaru Impreza WRX STI Sedan
TVR Sagaris
VolksWagen Beetle
VolksWagen Golf(6) GTI
VolksWagen Touareg V10 TDI
WIESMANN ROADSTER MF3

Nema Lamborghinija, Maseratija...predpostavljam da ovo nije puna lista, ima ih samo 101, govorilo se o oko 170 u startu, plus dlc... par (bar za mene) iznenađenja u vidu Citroen 2CV i VW Beetle. Već vidim hipi verzije istih u igri :p

Nema ni BMW kao i prosli put.
Ali zato ima 5 verzija vejrona koji jedva da se razlikuju :lupko:

Facepalm za listu. Zvanično se odričem nastavka ove igre. Jednom rečju SRAMOTA. Mogli su mnogo, a uradili su, skoro pa malo (nije da nije ništa).

Ono što sam vozio u beti (po Ibici), je očaj. Havaji su duplo bolji. Voleo bih da su više posvetili dovođenju kompletnih serija i generacija automobila nego što su išli na ovaj fensi život.

Alfa Roméo/Fiat Delta integrale evoluzione
Lancia Delta HF Integrale se nalazila u beti, ovo šta treba da znači, nemam pojma.

gavran,a prepoznaces me po ovome::

testdrive22010103115222.png

testdrive22010103115224.png

:wave:
p.s. molim da neko stavi ovo u spojler,opet sam zaboravio kako se to radi.:D

jel ovo skrinshot iz igre sa printscreen ili mobilni telefonom?
zasto je ovako losha slika?

To je screenshot iz bete. Takva je grafika na takvim podešavanjima. Kada je nasviraš, izgleda bolje.

http://forums.testdriveunlimited2.com/showpost.php?p=282213&postcount=15

Finalni beta test pred izlazak igre.
Od subote 08.Januara u 9.00h do ponedeljka 10.Januara u 9.00h
Obećavaju bolju podršku za ffb volane. Koga interesuje, a ima beta key, nek proveri.
This latest patch is mainly to improve racing with steering wheel, and especially Force Feed Back.

[NEW] New Force feed back management
[Fix] Fix bugs on force feed back
[Fix] Fix bugs with bad connection players
[Fix] Fix some bug with lag correction
[Uplauncher][Fix] Mouse capture on Interface

Obećanje ludom radovanje. Ništa se nije popravilo, naprotiv još je gore. Trenutno ne preporučujem ovu igru nikom kome vožnja na pc-ju išta znači. Jednostavno, grafika pristojna, veliki teren, skroman asortiman kola i JAKO LOŠA VOŽNJA. Nije to više ni arkada, nego loša arkada. Stari TDU je za ovo bio remek delo. Šteta. Zasad toliko sa bete.
Inače, šta se desilo sa editovanjem postova???

Znaci upravljanje je isto kao i u prvoj beti koja je izasla? Ako je tako onda do mojega...

Sta vam je ljudi,pa bas je dobra ova ekspanzija sa Simse.Cek....A tek sad vidim da bi ovo trebala da bude nekakva polu/simulacija voznje:p
Malo su se zaneli sa svim tim drangulijama i na kraju nije ispalo nista dobro.Sem ponasanja automobila nikako ne mogu da im oprostim nedostatak motocikala(doduse mozda bude nesto u buducnosti) i ukoliko su bas hteli da simuliraju realan zivot,gde su bre pumpe?Ili svi automobili idu pomocu solarne energije:D

US 8.Februara, EU 11. Februara, ako open ne pomere, mada sumnjam. Guglaj malo i sam.

A jel moze odgovor na moje pitanje na prethodnoj strani?

Izvini, nisam ono shvatio kao pitanje. Ako misliš na onu staru 'offline' verziju bete koja je izašla u septembru, onda je dosta bolje (ali samo zato što je ono bilo jezivo). Međutim nisu ni nešto previše odmakli. Predpostavljam da će najbolje biti za one koje koriste tastaturu, jer su očigledno najviše pažnje posvetili njima (izgleda da su oni još uvek najbrojniji) za gamepadovce je situacija malo gora, ali podnošljiva, a volani, pogotovo oni kvalitetniji, potpuno su zanemareni i ponašaju se bukvalno kao gamepad, tj vidi se iz aviona da je urađena jednostavna emulacija gamepada na volane. Pedale se ponašaju kao digitani on/off input i jedino podešavanje vezano za njih je linearity. Dakle, čista sprdačina. Ffb u samoj igri praktični ne postoji, sve mora da se prepusti driveru da uradi sam, što svi vlasnici ffb volana dobro znaju šta znači. Loše.

Hvala na odgovoru. :) Znaci TDU ce biti simulacija za ovo...

To sam i napisao pre par dana. Tipičan primer lošeg nastavka, sada već možemo reći, legendarne igre. Naravno, nekom će se i ovo svideti, ali taj neko mislim da nikad nije vozio stari TDU.

Vrh Dno