Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

nesto su pominjali da ce da ubace i benzinske pumpe i potrebu da se sipa gorivo povremeno, ima li toga?
mada kad vec nisu ubacili svetla i brisace da kontolisemo nebi me cudilo da su i to izostavili...

nema od toga nista, nego kada kupis auto sednes i vozas.

@Rizmal,

ok, ne moze svaka igra da svakome isto legne. nekome se dopadne, neko se odusevi a nekome nit smrdi nit mirise.

Bezveze, nece volan da mi prepozna normalno u igri :(... Podesim kontrole ali auto stalno ide u rikverc i volan nece da stane sa vibracijom. Inace super mi radi igra, 1080p,4AA, sve ostalo high ide garant preko 30fps nisam merio ali ne osecam nikakav lag u voznji, sve je lepo i fluidno

Poslednja izmena:
Probah igru na kratko pa me zanima, ima li kreiranja lika, ili moram da biram izmedju Paris Hilton i onih homoseksualaca ?

Probah igru na kratko pa me zanima, ima li kreiranja lika, ili moram da biram izmedju Paris Hilton i onih homoseksualaca ?

Haha,moras da biras... meni je igra nekako derpe, onaj iz autoskole utegnuti gay je smesan :D

Hahaha odlican komentar,svaka cast,ugasio sam od smeha,mada je realan skroz :)
Nego imao sam 1 cudan problem,koji sam uspesno resio,pa cu ga podeliti sa vama,ako nekome jos zapne da znate sta moze biti
Kada sam inst igru,odmah sam je malo odigrao na tastaturi i sve je bilo ok (necu komentarisati kakva je igra,jer sam je zaista malo igrao)
Medjutim kada sam ukljucio volan da isprobam da li moze i kako se ponasa,kada sam usao u igru mislim da je framerate pao na 0 da ne kazem u minus :D znaci bukvalno slika pa pauza,slika pa pauza..... restart,i opet isto..... da bih na kraju shvatio sta je u pitanju (zato sto mi se to vec pre desilo),iz nekog razloga nece da radi kada je istovremeno ukljucen dzojstik i volan,iskljucio sam dzoj i sve je opet bilo ok :)
E sad zasto se to desava,nisam utvrdio,ali ni ne zanima me,bitno je da sad radi.....pa tako ako neko ima slicne probleme neka proba ovo isto,da se ne tripuje da mu je grafa slaba :)

kod mene very high, 8xAA, 1080p lepo radi

vozam Audi S5 na tastaturi

Aaa poludecu od onih driving testova :(
Ne mogu da predjem first overtake i onaj krug na kraju.

Imam logitech rumblepad II, i sad rucno kad podesim kontrole radi sve ok samo sto ne mogu desnim analognim da okrecem kameru vec to moram misem. A kada iskoristim neke fajlvoe od xbox 360 emulatora onda na detect device mi moj gamepad prepozna kao od xboxa i kontrole su tada sve lepo podesene i rotira se kamera na desni analogni i to sve ali zato tada nemam vibracije. A ovako rucno kada namestam imam, samo sto je opet problem sto na detect device moj gamepad uopste ne prepoznaje igrica iako mogu da konfigurisem tastere ali sve sem desnog analognog. Jel resio neko ovaj problem da kada ode na detect device mu igra prepozna gamepad?

Probah i ja igru...I prvi utisak je da je mnogo bolja od prvog dela,svidja mi se mnogo!'bem ti one traktore kad vozim seoskim drumom :D
Igram na 1680x1050 sve na HIGH osim ENVIRONMENT to mi je na MEDIUM,fps se krece 30-40....Pa ko ima slabiju konfu kao ja da zna na cemu je otprilike...

Sto se FPS tice na moju konfu 1024x768 aa2x environment medium sve ostalo very high ide isto tako 30-40fps. Uglavnom zadovoljavajuce nema naglih padova :)

Kralju :) Potpuno te podržavam

Evo da još i dodam.

tdu-2.gif

alg_jersey-shore.jpg

@Alex

Umro sam od smeha, nevidjeno pederski pocetak a pesma neka 'Hot girls' ili sta vec :D Fancy igra nema sta

Win7
nvidia 8500GT Ge Force
2gb Ram
AMD 4000+ 2.09 Ghz

Sta da ocekujem? E sad generalno,kako ste zadovoljni optimizacijom igre?

Poslednja izmena:
Ahaha, vala pocetak je bas Jersey Shore. Zato sam ja i bio primoran da uzmem plavusicu :D

Nego, mogu li se prodati pink slip-ovana kola ? Imam roze Mustanga u garazi koji mi zauzima prostor i ne mogu da ga resim :S: ?

@nikolapfc89

Mislim da ti je to nazalost dosta slabo cak i za neke nize detalje i 1280x1024 ..

Da ima uzeo bih Snukija, ovako uzeh onu afrowoman-ku. :D

Nego, sta da kazem, voznja je ocaj, deluje dosta losije nego prvi deo, ali avaj, odigrace se. :D

Pa nije toliko lose, ipak ovo je redak zanr igara u kome mozes da se vozis gde hoces. Nisam mislio kompetan ocaj, ali je upravljivost dosta losija nego prvi deo, pogotovo na hardcore. :)

A inace, Jersey shore na Ibici, kako to da se propusti. :D

Ma samo treba malo navike. Mora da se koci pred krivinama i da se bude malo pazljiviji sa gasom kod jacih kola i skretanja pri nizim brzinama i vecim obrtajima. A ni nije ovo bas kao u NFS da moze da se vozi 250-300km/h i da se skrece bez problema na nekim blazim krivinama, mora malo da se oduzme gas ili kocnica da radi ..

Ali kao sto rekoh sto se tice te neke upravljivosti, to dodje na mesto vec posle 1-2h voznje, barem je kod mene tako bilo. I meni je u pocetku upravljanje bilo katastrofa :)

Hehe ...nextgay(gen) driver :)

Prilozi

• TestDrive2_2011_02_08_17_44_18_394.png
    TestDrive2_2011_02_08_17_44_18_394.png
    664.8 KB · Pregleda: 115
imas kliniku za plasticnu hirurgiju gde mozes totalno izmeniti lik igraca (avatara)

katrastofa!

Jel zna neko kako da iskljucim automatski update,ako moze uopste?Sry ako je vec bilo....

Ima li neko ideju kako da bankiram one pare f.r.i.m bese se zove. Sta treba da pritisnem da uzmem tu lovu?

Nazad
Vrh Dno