Primetio sam da Range Rooney zakucava na 6K RPM iz kabine, a na 7K sa spoljasnjom kamerom.
Jel zna neko koliko dugo cu da nosim onaj zavoj od plasticne operacije?![]()
Ima li neko ideju kako da bankiram one pare f.r.i.m bese se zove. Sta treba da pritisnem da uzmem tu lovu?
Nego me nervira uzasno sto nemogu da podesim full screeen.. WTF???
scheilinkin, a ti si ubeđen da igraš RTM igru? To što vi sada igrate je verovatno neki beta build koji je zbudžen da radi kako tako.
scheilinkin, a ti si ubeđen da igraš RTM igru? To što vi sada igrate je verovatno neki beta build koji je zbudžen da radi kako tako.
Dugo si vec na forumu i trebao bi da znas,scena ne izbacuje beta verzije igara !!! ... BTW izasla je proper verzija "leka"
Šta ti piše dole u dnu? Koja je verzija?
Siguran sam da proizvođači igara prvo izbace build za torrent, pa tek posle štampaju diskove. /sarcasm
Nemam ja ništa protiv. Izvoli napiši koju verziju TDU2 imaš, šta ti piše?
Ako igra izlazi zvanično 8. februara, a torrent koji je prvo počeo da kruži je bio od bete, pa još jedne bete i tako redom. Ja sam samo siguran u ono što sam rekao, a to je da nije nemoguće da je to što većina ovde igra neki sklop Frankenštajna i Lady Gage.
Alister, ne tvrdim da je 100% onako kako sam rekao, ali sam poprilično siguran da su dijametralno različita iskustva ljudi koji su kupili orginal i ovih koji igraju pirata.
Ne pritiskam, i ne napadam, samo primećujem, nisi mi napisao koju verziju igre imaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari