Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

ne optimizovanost katastrofa! sa 4850 u 1280x1024 ne ide glatko radi na 40fps i onda padne na 20 :wall: :wall:

lejlee kako li ce onda sa 4650 ? xd

nesto tu neradi kako treba verujem da ce da srede to nekim patchom ako me ne bude mrzelo da je stavim na 800 za GPU da vidim kakva ce situacija da bude

Jel zna neko koliko dugo cu da nosim onaj zavoj od plasticne operacije? :)

Vidim da je neko ovde rekao da ne moze da se gleda unaokolo u kokpitu.
E pa moze, samo stisnite i drzite levi klik i pomerajte misa.
Btw. vozim audi TTS iz A6 klase i lanciu hf integrale iz C4

Jel baguje grafika jos nekom kad je ukljucen AA?

Slazem se za totalnu ne optimizovanost na 5850 lose radi, na pravcu je ok a onda u krivini opadne drasticno il bar mi se tako cini, grafika je nesto bolja od proslog dela a fizika mi se cini apsolutno istom.

Jel zna neko koliko dugo cu da nosim onaj zavoj od plasticne operacije? :)

Mislim da ti stoje oko 1h ingame vremena.

Ja prakticno nemam nikakvih problema sa grafikom i ukljucenim AA, jedino sto sam 2-3 puta primetio da se na kratko izgubi tj. "zablinkuje" neka udaljenija tekstura - npr. more u pozadini, neka suma i slicno. Mada ne znam da li to ima veze sa AA posto mi je on ukljucen od pocetka.

IZgleda da igra jednostavno trazi jaci hardver da bi tecno radila, meni su sva podesavanja na max, 8x AA i nisam primetio da pada FPS ispod 60 (ukljucen vsync), znaci savrseno tecno radi

Ima li negde nekakav patch za kontroler? Ova zenska me prilicno napusila dok sam je odvezao na snimanje...ccc

E to sam i ja pitao za gamepad ali niko nije odgovorio. Kad ides detect device prepoznaje samo za xbox, a ako uzmes emulator od xbox360 controlera onda nemas vibracije a radi sve. A a ako rucno podesis komande imaces vibracije ali zato nece da ti prihvati desni analogni za rotiranje kamere i slicno...

ok,ne mora da vibrira samo da namestim komande kako igram vec odavno,moze li se misem okretati kamera?

Deluje da se na neoptimizovanost žale ljudi sa ATI grafikom, dok oni koji imaju nVidia grafičke govore da nema problema.

Jel grešim?

Moguce , ja imam od 30 do 70 fps na max u hd rez i 4aa ali nekako svako malo stucne , zapne ... Nego me nervira uzasno sto nemogu da podesim full screeen.. WTF???

Sto se tice igre , mene je razocarala barem prvih pola sata. Koliko me kec odusevio na samom startu toliko me dvica ubedacila ... Neznam ali meni je ovo neuspeli pokusaj nastavka itekako dobrog TDU 1. Dacu jos malo sansu...

Poslednja izmena:
Meni padne na 24fps kad sam na drugom kraju ostrva pošto je taj drugi gradić malo više popunjen zgradama, ali i dalje nema kočenja već se malčice primeti da nije skroz tečno kretanje već kao za trunku sporije. inače stalno je oko 50fps sa varijacijama +- 20ak

inače nervira me što se nisu lepo potrudili da promene one xbox oznake, totalni neoptimizovani port sa box-a, baš su zasrali što se toga tiče

Poslednja izmena:
scheilinkin, a ti si ubeđen da igraš RTM igru? To što vi sada igrate je verovatno neki beta build koji je zbudžen da radi kako tako.

Dugo si vec na forumu i trebao bi da znas,scena ne izbacuje beta verzije igara !!! ... BTW izasla je proper verzija "leka"

Šta ti piše dole u dnu? Koja je verzija?

Siguran sam da proizvođači igara prvo izbace build za torrent, pa tek posle štampaju diskove. /sarcasm

Šta ti piše dole u dnu? Koja je verzija?

Siguran sam da proizvođači igara prvo izbace build za torrent, pa tek posle štampaju diskove. /sarcasm

Previse si siguran i pricas napamet ,ali nema veze ,mlad si verovatno i ambiciozan tako da razumem tvoj sarkazam .

Nemam ja ništa protiv. Izvoli napiši koju verziju TDU2 imaš, šta ti piše?

Ako igra izlazi zvanično 8. februara, a torrent koji je prvo počeo da kruži je bio od bete, pa još jedne bete i tako redom. Ja sam samo siguran u ono što sam rekao, a to je da nije nemoguće da je to što većina ovde igra neki sklop Frankenštajna i Lady Gage.

Nemam ja ništa protiv. Izvoli napiši koju verziju TDU2 imaš, šta ti piše?

Ako igra izlazi zvanično 8. februara, a torrent koji je prvo počeo da kruži je bio od bete, pa još jedne bete i tako redom. Ja sam samo siguran u ono što sam rekao, a to je da nije nemoguće da je to što većina ovde igra neki sklop Frankenštajna i Lady Gage.

Ajde ovako...igra zaista izlazi 8 februara,ali ta ista igra/diskovi moraju nekako fizicki da se dopreme u radnje koje ih prodaju..znaci oni moraju unapred da isporuce i tu dolazi do LEAK-a ..ukratko to bi bilo to !

Poslednja izmena:
Alister, ne tvrdim da je 100% onako kako sam rekao, ali sam poprilično siguran da su dijametralno različita iskustva ljudi koji su kupili orginal i ovih koji igraju pirata.
Ne pritiskam, i ne napadam, samo primećujem, nisi mi napisao koju verziju igre imaš.

Verzija:
TDU2 QA v069 build 1

Alister, ne tvrdim da je 100% onako kako sam rekao, ali sam poprilično siguran da su dijametralno različita iskustva ljudi koji su kupili orginal i ovih koji igraju pirata.
Ne pritiskam, i ne napadam, samo primećujem, nisi mi napisao koju verziju igre imaš.

Ma ok,nemoj ni ti mene pogresno da shvatis,to je tvoje misljenje ...nisam kod kuce,pa zbog toga ne odgovaram na to pitanje...ali imam skidrow verziju tako da svako ko ima tu verziju,moze da ti odgovori koja je .

Ma ajde ljudi kakva beta, koji vam je.... To sto je reload. zakasnio pa pisu kako ovo nije scena bla bla...

Nazad
Vrh Dno