Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Ja ovo ne mogu da igram uopste.Sta je ovo? Jel ovo meni crkava grafa?
Ovo mi se desava samo u ovoj igri ostale rade normalno.

Ne verujem da ti crkava grafa.
Igra je prilicno zaje.... za igrace sa jeftinijim ulaznicama. Ja cekam da mi sidje ponovonapunjena verzija pa da vidim da li cu se resiti problema sa losim "iskrzanim" tonom, vrlo sporim ulaskom u igru i nemogucnoscu da igram sa ukljucenim AA.

ovaj ludi benzo SLS toliko voli da potpisuje da moze i bez pomoci igraca :) uzeo ga na probnu voznju, idem lagano, oko 200 u 7 brzini, prilazim krivini i nesto mi doslo da se pocesem po glavi pa nisam mogao da downshiftujem, i naravno benzo radi "understeer" i potkacim neki auto koji isao iz suprotnog smera... auto uspori na 15 na sat i ostalo ono sto sam drzao dugme udesno i on radi "krofnice" sa 15 na sat u 7 brzini, a ja digao ruke sa tastature :D

@atti
pa s obzirom koju grafu imaš, čudi me da ti i radi. kad meni nije sve najbolje ni na 5850, a ta tvoja je bila konkurent 2900XT u ono doba

ovaj ludi benzo SLS toliko voli da potpisuje da moze i bez pomoci igraca :) uzeo ga na probnu voznju, idem lagano, oko 200 u 7 brzini, prilazim krivini i nesto mi doslo da se pocesem po glavi pa nisam mogao da downshiftujem, i naravno benzo radi "understeer" i potkacim neki auto koji isao iz suprotnog smera... auto uspori na 15 na sat i ostalo ono sto sam drzao dugme udesno i on radi "krofnice" sa 15 na sat u 7 brzini, a ja digao ruke sa tastature :D

Krivine, i u ovoj igri i u stvarnosti, se uvek prolaze sa nizim brzinama tj. vecim brojem obrtaja kako bi imao snage da se iz njih iscupas. U vecoj brzini ce ti proklizati RWD auto.

Poslednja izmena:
Kada sam ja govorio da će nastavak da bude dobar, javila se gomila hejtera, a sad ispade... Zarazna igra. Jes... Boga mu.

Krivine, i u ovoj igri i u stvarnosti, se uvek prolaze sa nizim brzinama tj. vecim brojem obrtaja kako bi imao snage da se iz njih iscupas. U vecoj brzini ce ti proklizati RWD auto.

o rly?

Shone91 je napisao(la):
nesto mi doslo da se pocesem po glavi pa nisam mogao da downshiftujem

nego daj okaci sliku
ostrva iz daljine da vidim sta nisam otkrio...

Jel' stvarno u igri postoje samo dve radio stanice i nema mogućnosti da se ubace nove?

Ja ovo ne mogu da igram uopste.Sta je ovo? Jel ovo meni crkava grafa?
Ovo mi se desava samo u ovoj igri ostale rade normalno.

Imao sam isti problem kao ti. Resenje je da smanjis detalje okoline! Sto mi nije jasno, s obzirom da mi super radi sve na high, 4x aa @1440x900, ali mi tada baguje kao tebi i trava mi se recimo pojavi u vazduhu... A cim smanjim env. details na medium, radi bez bagovanja.

Ne verujem da ti crkava grafa.
Igra je prilicno zaje.... za igrace sa jeftinijim ulaznicama. Ja cekam da mi sidje ponovonapunjena verzija pa da vidim da li cu se resiti problema sa losim "iskrzanim" tonom, vrlo sporim ulaskom u igru i nemogucnoscu da igram sa ukljucenim AA.

Ako ti nenormalno uspori sa aa, lupi par puta alt+enter pa ce da proklizi :)

Poslednja izmena:
strava, jos jedno pitanje, kako da prodam kola? ne mogu da nadjem opciju?

I mene ovo zanima,uspeo sam u jednom momentu da kod car dealera prodam neka 2 auta (kada se pokaze ono da nemas vise mesta u garazi) ali me zanima da li moze regularno da se proda auto? (mada mi nesto smrdi da ne moze)

I mene ovo zanima,uspeo sam u jednom momentu da kod car dealera prodam neka 2 auta (kada se pokaze ono da nemas vise mesta u garazi) ali me zanima da li moze regularno da se proda auto? (mada mi nesto smrdi da ne moze)

ove sam informacije pokupio na netu negde pre par sati
ne moze regularno da se proda auto (tipa pritisnes sell dugme) a nema ni one aukcijske kuce da prodas tamo..
automobil mozemo da prodamo samo ako
1) su nam pune garaze i mi odemo kod dilera da kupimo jos jedan
2) nemamo dovoljno novca da kupimo neki automobil

#note# automobili dobijeni na duelu ne mogu da se prodaju

sto znaci da smo osudjeni da u garazi drzimo rozog mustanga do kraja igrice :shock:

ja sam cenio da mogu da prodam svoj auto onom liku koji prodaje polovne automobile ali nisam nasao nacin

pre par minuta sam procitao

john doe je napisao(la):
Developer just posted on the official forum:

"You can sell any of your current cars by speaking with the shady mechanic at the Used Car Dealer."

sto je potvrdilo moja nagadjanja, ali i ne govori kako
probacu kasnije ponovo, ako neko uspe neka javi

A da pitam, ja sam osvojio onaj roze Mustang :D, ali u to vreme mi je garaza bila puna i nema ga nigde, sad kao da ga nisam ni osvojio?

Ja kod dilera nigde ne vidim nacin da prodam neki auto. Inace eno i meni sedi roze Mustang u garazi - ali ostavio sam ga na Ibici, ako treba kupicu posebnu kucu koju necu ni da posecujem, samo za njega da bude i da ga vise nikada ne vidim :D

@Snake

Kada sam dobio B4 sampionat garaza mi je bila puna, i nisam dobio onog Touareg, ali zato vidim da uvek stoji kod dilera na prvom mestu, i cena za njega je 0$.

P.S kada idete kod dilera na vehicle list, gore levo stoji "status" i izgleda kao da tu ima neki slajder tj. da moze da se pomeri na nesto drugo. Moguce je da je neki bug na PC verziji, a da tu inace moze da se promeni na npr. "my vehicles" pa da se tako prodaje auto.

Poslednja izmena:
A da pitam, ja sam osvojio onaj roze Mustang :D, ali u to vreme mi je garaza bila puna i nema ga nigde, sad kao da ga nisam ni osvojio?

eto rekao ti gospodin OCz

inace sam i to nasao negde, treba zaista da stoji kod used car dilera ti dok ne budes spreman da ih pokupis...

evo sad sam nasao imprezu polovnu kod onog dilera, taman mi treba taj sledeci (asfalt 6 klasa je) i ne mogu da ga kupim zato sto mi ROZI mustang zauzima jedno od bedna 4 mesta koja imam... mozda makar moze da se prefarba...

Imao sam isti problem kao ti. Resenje je da smanjis detalje okoline! Sto mi nije jasno, s obzirom da mi super radi sve na high, 4x aa @1440x900, ali mi tada baguje kao tebi i trava mi se recimo pojavi u vazduhu... A cim smanjim env. details na medium, radi bez bagovanja.

Spasioce, svaka ti se dala.Sad ne da radi nego radi.Jeste da je grafa stara ko biblija ali jos njije za bacanje.

Poslednja izmena:
Kakav je kvalitet zvuka kod vas? Kod mene kao da je previše utišan. Moram baš da pojačam zvučnike.
Sa ostalim igrama nemam problema što se zvuka tiče.

@atti Nema na cemu, i drugi put ;)
@Alex I kod mene ista situacija.

Nego ljudi, recite vi meni, jel mi se cini ili je igra previse laka??!

Jesam doduse tek prva dva kupa presao, ali evo sad u zadnjoj trci, vozim ja svoju Lanchiu Delta Intgralle, napravim posle par stotina metara razliku +6 sekundi, izletim sa puta, ali bas izletim :), svi me preteknu i pobegnu mi na +12 sekundi, ja se vratim na put i stignem ih i zavrsim kao prvi! Jel ce da postanu malo pametniji protivnici kasnije u igri? Jer je ovo ovako nezanimljivo...

Posle je(bar meni) dosta teze.

Kod mene i nije toliki problem u AI vestini koliko u tome da sam kupio budjavi golf koji proklizava k'o nenormalan :mad:

Da li je neko probao sa volanom?
U meniju za kontrolu imam samo tastatura, volan je regularno prikljucen.
Volan je Logitech MOMO.

Jel igra ista bolja od one sramote prikazane u demo-u. Pre svega mislim na fizicki endzin / osecaj za voznju.
Ono u demou je bilo 10 stepenika iza TDU 1, totalno odsustvo bilo kakvog osecaja.
Pitam igrace na tastaturi.

Ja sam vec solidno odmakao i i dalje je previse laka igra. Sam se vozim od pocetka do kraje bilo koje trke, a i one "izazove" u 80% slucajeva predjem iz prvog pokusaja.

Jel igra ista bolja od one sramote prikazane u demo-u. Pre svega mislim na fizicki endzin / osecaj za voznju.
Ono u demou je bilo 10 stepenika iza TDU 1, totalno odsustvo bilo kakvog osecaja.
Pitam igrace na tastaturi.

Mislim da svakako jeste. Mada sve zavisi i od samih kola, svaka se drugacije ponasaju.

Poslednja izmena:
Meni bas i nije, igram na hardcore, a upravljivost mi deluje losije nego prvi deo na "normal"... Mislim za sad sam jos na pocetku, ali nesto mi se cini da i na dalje handling ne obecava...

Nego ljudi, recite vi meni, jel mi se cini ili je igra previse laka??!

Jesam doduse tek prva dva kupa presao, ali evo sad u zadnjoj trci, vozim ja svoju Lanchiu Delta Intgralle, napravim posle par stotina metara razliku +6 sekundi, izletim sa puta, ali bas izletim :), svi me preteknu i pobegnu mi na +12 sekundi, ja se vratim na put i stignem ih i zavrsim kao prvi! Jel ce da postanu malo pametniji protivnici kasnije u igri? Jer je ovo ovako nezanimljivo...

U početku su svi AI vozači totalni moroni, ali kako igra odmiče i oni sve bolje i brže voze. Ja sam stigao do 13 nivoa i odvozao jedno 5-6 šampionata i nisam imao nikakvih problema do sad. Prvi (malo) veći izazov je bio zadnji test za off road dozvolu za Oahu, trebalo mi je bogami 5-6 pokušaja. Ipak, ako igra nastavi ovim tempom da teža, dok stignem do nekog 30-tog nivoa biće taman kako treba.

Da li je neko probao sa volanom?
U meniju za kontrolu imam samo tastatura, volan je regularno prikljucen.
Volan je Logitech MOMO.

Ja igram sa volanom,sa logitech DFGT i radi sve osim FF ali naviknes se brzo i bude dobar osecaj,odlican :)

I,da neko je pitao gde je Nisan GT-R... Slika u atach-u ;)

Prilozi

• tdu2.jpg
    tdu2.jpg
    322.1 KB · Pregleda: 98
Vrh Dno