Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Ja se nesecam da je bilo neke 'budzene' verzije porsea u prvom delu.

BIO JE PATCH sa dodatnim vozilima...a medju njima je bio i RUF...

btw. na forumu TDU ima gomila modova za razne automobile...pa ko hoce npr. BMW u TDU...moze tamo da ih preuzme

http://forum.tdu-central.com/index.php

20091209182212.jpg

1e6f78b091cd.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Da budete upoznati. Novi automobili tj. 3D modeli menjaju postojeće. Tako da npr. BMW M5 će biti na mestu VW Golf GTI.

Samo da ne ide kao golf :)

Modovi obicno menjaju samo izgled a performanse ostaju tako moze da se zameni sa bilo kim

Poziv svima koji su regovani u na TDU2 forumu da se učlane u TDU Serbia klub.
Svi koji se nisu regovali, a planiraju da igraju ovu igru (na bilo koji način) takođe su pozvani da se reguju.

Ovo nisu nikakvi referal poeni i slično, već čisto da se "pozicioniramo" u TDU svetu.
http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=5265

Zanimljivo jedva cekam listu vozila kaja ce se pojaviti u igri :)

Sve se nešto mislim... Kako bi bilo kada bi bilo kada bi se udružili sa Rockstar North i ubacili questove i među in-game movie sekvence.

Beta test je počeo, ljudi dobijaju pozivnice, a beta se čak pojavila na netu, iako sa njom naravno ne može ništa da se radi, ukoliko nemate ispravan ključ.

Ja sam davno aplicirao za kljuc al ga jos nisam dobio :( A betu sam upravo skinuo al dzaba mi je bez kljuca

I ja sam se prijavio za kljuc ali jos ga nisam dobio. Mada nisam znao da je beta vec izasla za download.

Ključić je do sad dobilo jedva stotinjak ljudi ali to je tek početak. Kažu da će vremenom povećavati broj poslatih ključeva da ne bi u početku opteretili servere.

Inače, za sad je beta samo jedan auto i free roam. Nema podataka hoće li se kasnije test proširiti na više aspekata igre.

koji auto?

Niko još ništa zvanično ne zna, beta nije počela za one što su do sad pozvani, ali nezvanično se zna da je neki pre-beta već počeo u vrlo ograničenim krugovima. Nagađa se, bar prema nekim beta install screenovima da je prvi auto Audi A3.

Ja sam očekivao da je do sada počeo masovniji beta test, zato što igra izlazi već 21. septembra.

Mada niko iz zvaničnih izvora to još neće da objavi, velike su šanse da se izlazak pomeri. To se pre svega vidi po tome što moderatori na zvaničnom forumu odjednom tvrde da i ne postoji oficijelni datum izlaska, iako je Atari na E3 i u još nekoliko intervjua jasno rekao da igra izlazi 21. i 24. Septembra.

Ako ipak ne bude kašnjenja, beta i neće imati nikakvu bitniju svrhu, sem možda marketingšku.

E ***... Em sto nema kljuceva za betu, nema ni full igre do sledece godine...
Ebem ti TDU!!!!

Biće biće, snaći će se ruski bravari i farmaceuti već nekako. Dajte im malo vremena...:-devil-:

Malo da osvežim temu, dobio sam invite za betu (uredno se prijavio i dobio, ne znam ni kako ni zašto). Za vikend je igra bila otključana za igranje nekih 8 sati pa su je zatvorili, ja sam taj prvi test naravno prespavao :d Kada nije aktivan test, igra se nemože igrati u offline modu, tako da od igre nisam video ništa za sada.

Više utisaka kad sledeći put budem mogao da igram.

Cool. Da li si možda kupio i registrovao originalni TDU? Mnogi misle da je to glavni kriterijum.

Nemam original TDU :)

Vrh Dno