Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Evo i ja se izvinjavam na tom postu ali posle onog trejlera samo sam to mogao da napisem :D
Ne mislim na automate nego na TestDrive serial... nebitno. Ako nisi igrao to pre 10ak godina nema poente da sirimo tu pricu.
Sto se skretanja tice, nadam se iskreno da je u onom trejleru to namerno odradjeno da bi napravili ceo video... ako ce se zasita tako ponasati kola onda stvarno nemam reci. Pa makar zamisao bila da bude skroz "zabavno" i "opustajuce".

Trejler je trejler...opet da ponovim- ako si igrao prethodni deo, znaces sta da ocekujes, i evo da ti odmah kazem, ta igra nema veze sa onim od pre desetak godina sto se same voznje tice.

Jel' ti to promaklo da Kriza2 izlazi za sve platforme? :)

Hah, paz da nije...ne mogu da ne budem skeptican po pitanju toga, ali nadam se...

To bi bilo tako cool! :D (a gt ce imati full demage model ;) )

Da...za pocetak nek naprave da branik otpadne, a ne da landara...;) Neka dostignu CMR2, a za taj "full" cemo videti koliko je "full", pogotovo (kad vec pominjes flatout) ako i dalje budes koristio tudja vrata za ulazak u krivinu ili bude postojala magija koja ti ne da da prevrnes auto...

Poenta ove komparacije je bila u tome da skrenem paznju da su ti tehnicki aspekti itekako moguci na danasnjim konzolama za koje smatras glavnim ogranicavajucim faktorom u razvoju igara.

Prove me wrong, zasad ti slabo ide:)

JC2 ima FENOMENALNU grafiku i nivo detalja za openworld igru. Upravo sam zato spomenuo taj naslov kao dokaz da je moguce imati i fiziku i openworld mapu i demage i grafiku samo se treba malo pomuciti a ne reciklirati engine od pre 5 godina i ubaciti Sims-e...

Damage necu da pominjem ovde, jer zanrovi nemaju veze jedan s drugim, a sto se tice ostalog, ako izuzmem kvalitet modela vozila (TDU je ipak voznja), TDU2 ce imati prilicno uporedivu grafiku sa JC2, a to ce opet biti "moze to i bolje, a kaskace za onom igrom iz 2007-me" .
No, mozda ti se vise svidja "nekstgen" look koga ce izgleda faliti u TDU2...:)

Uostalom, da opet ponovim, za grafiku me iskreno zabole kad je ova igra u pitanju. Neka bude i ista kao u prethodnom, ne smeta mi. No, sto je redak slucaj danas, developer nije napravio nastavak u kome FALE stvari iz prethodnika, vec je ubacio gomilu novina, pa i remake celog ostrva iz prethodnika. Respect.

Poslednja izmena:
napokon.
samo jos zvuk da odrade kao u pravom zivotu :smoke:

Hoce li biti u ovom delu BMW i Porsche ?

Hoce li biti u ovom delu BMW i Porsche ?

Situaciju sa Porscheom i BMW-om će najverovatnije rešiti kao u prošlom delu RUF, i u slučaju BMW-a najverovatnije Alpina, jer koliko sam skontao skupe su im licence za ove proizvođače, a možda čak i neke druge game development kuće imaju ekskluzivne ugovore sa ovim proizvođačima.

Za sada nema nikakvih indicija da li će biti ili neće biti. Za TDU je bio komentar (od strane Atarija) da je bio problem oko licenciranja. Kakav problem? Da li je to bio trajni problem? Ne znam, ali bilo bi dobro da budu uključeni u igru.

nek napisu i aleko :D i ovako ce drugari to da preprave ocas posla :)

mogao bih da zivim i sa time, moze i znak da stave od aleka nije problem mislim da cemo svi znati sta je u pitanju :)

Fora je u tome što će i BMW znati šta je u pitanju, pa će tražiti naknadu za intelektualnu svojinu, a onda će se javiti i ovi iz Moskviča koji će tražiti pare. :D

Cudne su to stvari - u tdu je bilo ferarija, a ne bmw-a, a u nfs nema vec 10 godina ferarija, a ima bmw-a, a tvorci i jedne i druge igre kazu da je licenciranje problem... I onda se pojavi neka igra sa malim budzetom i u njoj i ferari i bmw :D

Ovo je AAA naslov i malo je glupo da nema BMW i Porsche. Ali zato ima Ascari, Wiesmann, Gumpert, licence za ove marke kostaju verovatno 100dinara

Ja se nesecam da je bilo neke 'budzene' verzije porsea u prvom delu.

RUF%20RT12.jpg

Dobijao se u bonus pack-u. Ovi modeli RGT, RK Spyder, Rt 12, Rturbo

Poslednja izmena:
Ja nisam imao taj dodatak zato se i nesecam da ga je bilo. :)

Bogami ovo mi se svidja:D
15503_3.jpg

15503_1.jpg

15503_2.jpg

Verovatno su jeftinije licence za RUF nego za Porsche, bolje i to nego ništa.

kompletna slika da ali ja sam mislio samo na njih dvoje :)
Nisam bas za 007 bolje transporter :) :D

Nove fotke. :)
Možda bude nekog mini modovanja.

IZMENA:
Definitivno biće modovanja. :)
What cars will be in TDU2?
TDU2 Unofficial Car List - TDUC

Will bikes be in TDU2?
Yes. Bikes will be in TDU2 but they will not be added until after the game is released.

Will there be turn signals?
Yes, turn signals will be in TDU2. link

Can you put your top up and down?
Yes. You can toggle your top so it will raise or lower.

What is the handling going to be like?
In a podcast done by Lee Kirton, he said "It's a lot more like moviestyle. It's more like Arcade, but it still not taking away that it's real cars."

Will there be SUV's?
Yes.

Can the cars be modified?
Yes, as of now, you can add vinals to your cars. Other modifications are unknown though "Forza like customization" has been said.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno