- Učlanjen(a)
- 20.10.2004
- Poena
- 985
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
- RAM
- Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
- GPU
- Asus TUF RTX4090
- Storage
- 2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
- PSU
- Corsair HX1500i
- Kućište
- NZXT H7 Flow
- Monitor
- LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Evo i ja se izvinjavam na tom postu ali posle onog trejlera samo sam to mogao da napisem
Ne mislim na automate nego na TestDrive serial... nebitno. Ako nisi igrao to pre 10ak godina nema poente da sirimo tu pricu.
Sto se skretanja tice, nadam se iskreno da je u onom trejleru to namerno odradjeno da bi napravili ceo video... ako ce se zasita tako ponasati kola onda stvarno nemam reci. Pa makar zamisao bila da bude skroz "zabavno" i "opustajuce".
Trejler je trejler...opet da ponovim- ako si igrao prethodni deo, znaces sta da ocekujes, i evo da ti odmah kazem, ta igra nema veze sa onim od pre desetak godina sto se same voznje tice.
Jel' ti to promaklo da Kriza2 izlazi za sve platforme?![]()
Hah, paz da nije...ne mogu da ne budem skeptican po pitanju toga, ali nadam se...
To bi bilo tako cool!(a gt ce imati full demage model
)
Da...za pocetak nek naprave da branik otpadne, a ne da landara...
Poenta ove komparacije je bila u tome da skrenem paznju da su ti tehnicki aspekti itekako moguci na danasnjim konzolama za koje smatras glavnim ogranicavajucim faktorom u razvoju igara.
Prove me wrong, zasad ti slabo ide
JC2 ima FENOMENALNU grafiku i nivo detalja za openworld igru. Upravo sam zato spomenuo taj naslov kao dokaz da je moguce imati i fiziku i openworld mapu i demage i grafiku samo se treba malo pomuciti a ne reciklirati engine od pre 5 godina i ubaciti Sims-e...
Damage necu da pominjem ovde, jer zanrovi nemaju veze jedan s drugim, a sto se tice ostalog, ako izuzmem kvalitet modela vozila (TDU je ipak voznja), TDU2 ce imati prilicno uporedivu grafiku sa JC2, a to ce opet biti "moze to i bolje, a kaskace za onom igrom iz 2007-me" .
No, mozda ti se vise svidja "nekstgen" look koga ce izgleda faliti u TDU2...
Uostalom, da opet ponovim, za grafiku me iskreno zabole kad je ova igra u pitanju. Neka bude i ista kao u prethodnom, ne smeta mi. No, sto je redak slucaj danas, developer nije napravio nastavak u kome FALE stvari iz prethodnika, vec je ubacio gomilu novina, pa i remake celog ostrva iz prethodnika. Respect.
Poslednja izmena: