Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Nije fer. Izgleda samo moderatori dobijaju te ključeve. :mad:
A ako ćeš ti da spavaš umesto da testiraš, pošalji brate nekom ko je voljan, ne zauzimaj mesto...:d

Poslednja izmena:
Ja nisam dobio ključ i molim bez priče o ključevima. Kada ja dobijem ključ, možda i nastavimo priču o ključevima tj. kako vi nemate, a ja imam. :D

Hello, Beta Tester!

You have redeemed your beta key, here are the next steps:

1. Download the game downloader

:d

javljam uskoro utiske :D

Super, kačite ovde kad će biti otvoreni serveri za testiranje :)

Za skidanje, njihov download klijent radi preko torrenta, pa ako hocete vecu brzinu skidanja (meni je na 8Mbit islo plafon 200KB/s) ogranicite mu upload ;)

Evo skinuo sam i izbaci mi error kad kliknem play...ne znam sta bi moglo biti?:trust:

Prilozi

• jkljkl.jpg
    jkljkl.jpg
    129.2 KB · Pregleda: 117
Znam u cemu je problem...ja sam igru instalirao sa starog instalera...mora da se skine ovaj novi i da se igra skine direktno sa njihovog sajta i da se instalira...ja skinuo sa nekih MU linkova, posto jedva ide sa njihovog sajta. Ajde ako je neko instalirao igru pomocu tog novog instalera da postavi negde taj CrashHook.dll fajl, mozda proradi...bio bih mu zahvalan.

Novi downloader koristi torrent protokol, skidaš od drugih korisnika koji istovremeno skidaju tu igru, zato ide tako sporo.

Pa ja ako sadstavim da skida nema nista od igranja, nece da skine do 7 sati...ali mislim kad bih stavio taj fajl CrashHook.dll novi da bi resilo problem.

Večeras se otključavaju serveri u 19:00 po lokalnom vremenu, verovatno opet samo na 8 časova. Vidimo se na Ibizi ;)

'ladno nema resume :(

sa cime da limitiram upload ?:)

Poslednja izmena:
Net Limiter, na primer.

Neki su vec okacili videJe :)

[YOUTUBE]_mKqrICrus0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]KF0lgVtpQ2k[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Eorq1S_RnLM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]FN2CM2VZW88[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]_qmvUq3NNYM[/YOUTUBE]

skinuo,probao,za sad mi deluje losije od prvog dela,...ponashanje auta,model auta,zvuk,grafika prosek.doduse igrao sam nekih 10ak min,videcu sutra kad nadjem vremena da odigram malo duze,mozda se nesto "popravi" :D

evo par ss sa svime na max,radi jako lepo :)

td10.jpg

td1h.jpg

td8r.jpg

td7t.jpg

td6u.jpg

td5e.jpg

td3r.jpg

td2k.jpg

Hvala za shootove. Ja čekam da nex da svoj utisak o ovome. Meni izgleda ružnije od prvog TDUa.

Pa mozes i sam da das utisak, igra izgleda ruzno.:D

Nadam se da su ostavili texture vece rezolucije za finalnu verziju igre, ovo ovde izgleda bas prosecno i slabo za 2010. (ah te proklete konzole:D)

BTW, koliko zauzima klijent?

Midgard, nadam se da znaš da si pod NDA :)

Poslednja izmena:
Meni ne izgleda ruznije od prvog dela, recimo enterijer ima prilicno vise poligona sada...A to da igra izgleda zastarelo za danasnje pojmove, jeste...
Pitanje -moze li se kamera unutra podesavati kao pre (da se odalji glava od volana)? Bez toga mi "to nije to" ...:)

Bolje da su radili Mafia II Total Conversion nego što su razvijali "novi" endžin.

Nadam se da su ostavili texture vece rezolucije za finalnu verziju igre, ovo ovde izgleda bas prosecno i slabo za 2010. (ah te proklete konzole:D)

Nisu krive konzole nego su ovi nesposobni da naprave bolje.

Meni ne izgleda ruznije od prvog dela, recimo enterijer ima prilicno vise poligona sada...

Džaba poligoni kada izgleda kao unutrašnjost Burago modela.

J...ga uhvatili su me nespremnog, skidam betu kod matoraca na 1Mbit. Juče je prosek bio 5-10Kbit/s, danas već 50-100Kbit/s. Valjda će biti gotovo do sutra. Kući nemam interneta još bar nedelju dana pa ništa od testiranja dotle.
Nego ima li iko neku jaču konfiguraciju od preporučene pa da pošalje screenove sa maxiranim setinzima? Stvarno, ove što sam do sad video su 'pomalo' razočaravajući...sve se nadam da će na mom pc-u biti malo bolji. Pogotovo mi cockpit pogled deluje mračno i klasutrofobično. Shiftov cockpit je za tri klase bolji...:trust:

Sa gameplaya se baš i ne vidi fizika, verovatno je igrano tastaturom, sudeći po naglom seckanju volana i sa maximalnim aidima. Vožnja po travi je i dalje smešno nerealna, auto jedva da uspori kad izletiš sa puta.
jel iko probao sa volanom bez pomagala?

Evo kako izgleda u prvom pa uporedite sa novim:

Ipak je ovo beta,verovatno ce stanje biti mnogo bolje kada izadje igra.
Inace prijavio sam se sa betu odavno,ali i dalje nista,uzaludno proveravam postu:(

Izašla offline verzija,kažu da radi!Nemogu da proverim dali radi pošto nisam kući!Potražite malo po netu pa javite utiske!

eve skida se pa cu javim :)

Vrh Dno