Na kom tabletu se to desava, da li na 785 ili i na H7?
Pre dva dana je AnTuTu dobio update i promenjen je način testiranja, a samim tim su se promenili i rezultati. Tako da jeste moguće.
Folije definitivno nema nigde gde sam ja pokusao da trazim. Najbolje pasuje folija od iPad Mini-ja 1:1 osim sto se dobija dodatna rupica za fizicko Home dugme koje postoji na Mini-ju. Takodje i sve futrole za nosenje pasuju od Mini-ja za Teslu.
Torbica je ovakva *TnB marka*: http://www.ponuda.rs/slike/artikli/421/normalized_/normalized_Futrola-za-tablet-101-THZ33402EU-plava-NOTEBOOK_a3ba0e31.jpeg a unutra ima 4 lastisa koja je drze. Prakticno je za tablete od 7 do 8 inch-a i cena mislim tacno 1290 dinara.
Da li imate resenje gde novu foliju da uzmem i kako ste uspeli da montirate onu uz tablet koju vam je stigla (moguce da uz prvu seriji nije ni dolazila?).
Pozdrav!
Ja foliju nisam ni video,tj odmah sam je skinuo sa ekrana. Folija sluzi valjda samo za transport i skladištenje, ovako samo smeta.
Ta folija je tolka glupost ja ne znam sta su to s**** uopste i stavljali u kutiju. Bolje da su fabricki lepo sami zalepili foliju pa ako nekom treba da skine nek skine, nego sto su nam dali tu potpuno nefunkcionalnu foliju koju nema sanse da zalepis a da nemas sto mehurica... Ja sam prvo bio probao, i onda se navucem i zanesem i pocnem da istiskam te mehurice noktom, i skontam samo mi fali jos da zeznem touchscreen stiskanjem, i momentalno sam skinuo tu foliju i bacio je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari