nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Snimi mu kako pustas taj klip pa okaci na youtube :dja i dalje mislim da si dobio defektan primerak tableta
meni se cuje sasvim normalno,probao sam i na tesli 785 i na tesli l7
Snimi mu kako pustas taj klip pa okaci na youtube :dja i dalje mislim da si dobio defektan primerak tableta
meni se cuje sasvim normalno,probao sam i na tesli 785 i na tesli l7
Upravo tako, isti slučaj je i kod mene, sasvim se normalno/lepo čuje i na oko 50-ak %.cujem sve bez problema i na 50%
Jedina promena koja se ne dopada nekim korisnicima je ograničavanje aplikacije tj. njenog upisa/čitanja podataka sa SD kartice. A i to se rešava lako ukoliko postoje root privilegije. Apsolutno nema razloga da se tešiš kako je KitKat loš. Zapravo, odličan je i predstavlja osetan napredak u odnosu na Jelly Bean.Ne bas.. Zavisi od uredjaja, a i meni se licno ne dopadaju promene u 4.4.
Bolje rasporedjena memorija, gladak rad na duze staze, bolji standby, transparentni barovi za launcere, ART runtime...
Jedina promena koja se ne dopada nekim korisnicima je ograničavanje aplikacije tj. njenog upisa/čitanja podataka sa SD kartice. A i to se rešava lako ukoliko postoje root privilegije. Apsolutno nema razloga da se tešiš kako je KitKat loš. Zapravo, odličan je i predstavlja osetan napredak u odnosu na Jelly Bean.
Napredak u kom smislu? Vizuelnom? Promene mi se ne dopadaju. Performanse? Zavisi od testa, negde je bolji negde losiji, da kazemo da su tu negde. Po cemu je onda realno bolji? Meni se licno ne dopada, ne nudi nista sto mi je potrebno a nudi svasta sto ne zelim...![]()
Performanse? Zavisi od testa, negde je bolji negde losiji, da kazemo da su tu negde.
I vizuelnom i kada su performanse u pitanju. Kada su performanse u pitanju, pre svega, uveden je TRIM, što znači da vremenom performanse ne opadaju, već su konstantne. Tu je i immersive mod, koji je odličan i vrlo koristan, posebno kod uređaja sa softverskim tasterima. Podržana je i štampa direktno sa telefona/tableta, što je posebno korisno poslovnim korisnicima. Od važnih stvari, posebno za sportiste, implementirana je podrška za Low-power audio playback, zajedno sa BLE. Eto, u mnogim stvarima je realno bolji. A šta je to "svašta što ne želiš"? Osim promenjenih permisija za sd karticu?
No comment.
l
I sta ti znaci ovaj no comment za performanse - gledao sam testove,
Pise i na tarabi, znas, ne treba svemu verovati...
Na kraju krajeva, agree to disagree.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari