Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

I ja sam to video nakon sto sam ga ukljucio i koristio neko vreme.

Ja isto, istrosio trecinu baterije i onda videh to za punjenje pre prve upotrebe, i nazovem ih da ih pitam, kazu ne mora da jer je litijum jonska, jedino kad se istrosi baterija onda napuniti do kraja. Nego danima primecujem a nikako da pitam, jel vama tih zvuk? Meni je strasno tih, kad pustim youtube neko pricanje nista ne razumem, muzika isto katastrofa tiho, bass uopste ne postoji, znaci kad mi telefon ima triput jaci bas i glasniji zvuk, a telefon mi je slab i star... Sve mislim naci cu negde neke opcije da se pojaca do kraja al nema..

Poslednja izmena:
ma zvucnik je losiji,zato je tako
ali ja sam kupio neku futrlu koja mu pokrije zvucnik,pa kad se pusti zvuk deluje bolje i glasnije :)

Zvucnik mu je ne losiji nego bas ocaj totalni :D Nego ja kontam da instaliram neku aplikaciju koja pojacava zvuk, nema druge, ovo je katastrofa bukvalno se ne cuje nista kad pustim snimak gde neko nesto prica. Jel ima neko iskustva s tim aplikacijama za boostovanje zvuka? Neka preporuka?

brate meni jeste losiji zvucnik nego na asus tabletu,ali daleko od toga da se ne cuje nista
ako imas takvih problema,mozda je do tvog modela

U pravu si, ne može baš da se ne čuje ništa, naprotiv, zvučnik je baš glasan, e sad ne može kvalitet zvuka da bude baš kao kod recimo HP laptopova sa Beats audio sistemom ili HTC One-a itd. ;) Ja sam zadovoljan jačinom zvuka.

Pa dobro nije da se nista ne cuje apsolutno, ali neki tisi snimci cuju se jedva, potpuno nerazgovetno.. Evo npr nasao sam jedan klip na kom stvarno ne mogu nista da razumem sta voditeljica prica na pocetku klipa.. https://www.youtube.com/watch?v=aL984zFfoW0
Aj bas vidi jel se kod tebe moze razumeti :)

Pa taj klip i na mom kompjuteru se slabo cuje (imam solidne zvucnike), a kamoli na tabletu koji ima smesne zvucnike :) Moram da pojacam preko 50% da bi se culo nesto.

Ma jeste taj klip je malo tisi, ali namerno sam nasao taj da vidim dal se kod vas moze razumeti sta pricaju ako stavite na 100%... Kod mene se na 100% nista ne razume... Tek kad pustim na kompu mogu da skontam sta pricaju.

Sad sam s neksusom uporedio...volume na oko 35% je jednak tesli na 100, sto se ovog snimka tice.

Probao sam nekoliko snimaka i neku muziku, negde je ok negde je slabije, ali cuje se.Doduse fali mu bas u zvuku, dosta je piskav, pa i to utice na nerazgovetnost kod nekih, ali za ovaj cenovni rang sasvim ocekivano.
Instalirao sam mu novu, isprobao chrome koji leti.E da mx player treba apdejtovati, medjutim nemojte jos, car sa xda je najnovije kastm kodeke okacio negde gde ne moze da se skine nista(x86 kodek skinite kad bude moglo)
Ovako sam zadovoljan radom, e da za noc je skinulo 3% baterije, sto je ok.
a sto se tice probijanja svetlosti imam malo probijanje u gornjem delu ekrana(otprilike gde je dzek za slusalice) i donjem delu, al vidi se tek na testu kad je pozadina potpuno crna i osvetljenje na max.

Poslednja izmena:
sta da kazem na ovo :/
dafsdf.pngsdaSDAS.png

radis nesto korisno i ljudi ti prete...pa stvarno

Poslednja izmena:
Haha b*****stina.. Mani slepca taj je u ratu sam sa sobom. Nego ocel meni neko reci onaj klip sto sam okacio, jel razumete sta prica voditeljica na pocetku kad stavite na 100% volume il ni vi ne razumete nista?

A do mojega.. Onda moj definitivno ima tisi zvucnik od vasih. :( Ma kod mene se na 100% ama bas nista ne razume sta pricaju. Ne znam jesam li pojacao sve sto ima da se pojaca... U settings u sound mi je volume na 100% i na youtubu mi je isto na 100%... Jedino nisam pustio youtube preko aplikacije vec sa sajta i otvori mi automatski www.m.youtube.com

EDIT: ma isto s**** i preko youtube aplikacije...
Ne znam... Sutra cu ih zvati da ga vratim, smorio sam se od ovoga svega... :( Samo sto sad ne znam koji drugi da trazim umesto tesle. Ako neko ima preporuku do nekih 18-19000din, slobodno nek pise.

Poslednja izmena:
probaj preko aplikacije,meni se preko aplokacije cuje odlicno

probacu sa sajta sad

Prenesi neku mjuzu pa probaj..Jeste tisi, to je cinjenica, al se cuje.

Ma kakvi ne cuje se ni u kom slucaju.. Na 50% bukvalno skoro da je mutiran klip, cujem samo neko suskanje ma momente, a na 100% se cuje da se nesto prica ali potpuno nerazgovetno jer je toliko tiho da se ne razume uopste. Probao sam i aplikaciju i preko browsera i isto je.. I preko chroma je isto...
Nego znam da nije sad ovde tema al kad ste vec tu i dobro se razumete sigurno bolje od mene, aj pliz od ovih modela koji mi preporucujete? I sta mislite oce li taj najbolji po vama zadovoljiti teslin standard sto se tice performansi? Naravno kostace me skuplje, al sta da radim...

1. http://www.winwin.rs/tablet-lenovo-...-1gb-16gb-bt-gps-cam-android-4-2-4711897.html
2. http://www.winwin.rs/tablet-vivax-t...8gb-wi-fi-3g-gps-cam-android-4-2-1190464.html
3. http://www.winwin.rs/tablet-acer-ic...1gb-16gb-bt-hdmi-gps-android-4-2-1189763.html
4. http://www.winwin.rs/tablet-samsung...ca9-1-5gb-16gb-bt-gps-android4-2-1187644.html

ps. ako mislite da sam neki model dobar izostavio a moze za te pare da se uzme kod njih slobodno mi skrenite paznju :) Hvala unapred

@nemanja123, hahah u pravu si.. al evo proverih sa ukucanima i ni oni ne razumeju nista na tom klipu... E sad jedino ako smo svi gluvi. :D Pazi cuje se, ali se nista ne razume jer je jako tiho..
Pa cekaj taj lenovo koji si mi ti poslao bi trebalo da je to taj prvi koji sam okacio na listi. Jel taj? Ne kontam samo sto na win win sajtu pise da mu je rom 4.2.2 a na tom tvom linku pise da je 4.4.2 kit kat... o_O
Namerno sam ga stavio na prvo mesto jer mi se cini da je najbolji od sva cetiri modela. Da uzmem taj onda?

Od gore navedenih eventualno acer, ali znatno slabiji intel i ocekuj da je ekran mozda i losiji od tesle.Realno nista bolji od ovog tesle nisu.
A kako cujes preko slusalica?

Djole, nije iskljuceno ni za porodicu, nasledno je to :)
Dok ne uporedis sa istim tabletom ili izmeris uredjajem za to, ne mozes da znas da li je tablet felerican.

Jeste, taj je. Nisam otvarao tvoje linkove. A moguce da je greska na sajtu za verziju androida.

Sad vidim. Pisali smo i isto vreme, pa nisam video tvoj post dok nisam kliknuo na send :)

Sa slusalicama se cuje razgovetno i mogu da razumem sta pricaju na onom klipu, ali nista spektakularno. Ljudi hvala vam, videcu jos sa drugima iz komsiluka da eliminisem naslednu gluvocu.. :D
@Sale83, zasto bas acer? Onaj lenovo ima quad procesor na 1.3ghz, zar nije to bolje nego acerov dual na 1.6ghz?
Dajte jos neke predloge ljudi, pa valjda ima nesto do 19000din a da moze da se meri sa teslom? :)

Intelovi dual core procesori su jaci od mnogih kvadova,pogotovo ovakvog mtk procesora na 1,3. a teslin dual core intel z2580 npr radi na 2ghz..

Dajte jos neke predloge ljudi, pa valjda ima nesto do 19000din a da moze da se meri sa teslom? :)

Ako se već ide u spam... Asus MeMo PAD ME176CX je bolji izbor od Tesla 785. Ali opet Intel procesor, i opet nećeš moći da postigneš to što si zacrtao.

Inače, za preporuke postoji deo foruma "Šta da kupim od...", ali verujem da si to već i sam znao.

Poslednja izmena:
ja i dalje mislim da si dobio defektan primerak tableta
meni se cuje sasvim normalno,probao sam i na tesli 785 i na tesli l7

Nazad
Vrh Dno