Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

Verovatno su ti naplatili samo pdv i otvaranje paketa. Bez carine.
Kako se ostvaruje garancija na tablet kad kupiš kod Kineza ?

Poslednja izmena:
Verovatno su ti naplatili samo pdv i otvaranje paketa. Bez carine.
Kako se ostvaruje garancija na tablet kad kupiš kod Kineza ?

nikako, kineska roba nema garanciju, u prevodu ona je radna do max nedelju dana koji ostvarujes preko sajta "nekako" jer traze slanje nazad pa se bas i ne isplati

nažalost odustao sam od kupovine ovog tableta jeste da ima prednosti ali ima i bagove i to zagarantovane:( ali uzeo sam Acer iconia one B1 730hd i to sa popustom i memorijskom od 16 gb izasao me je 11800, sutra ili narednih dana otvoricu temu i cisto malo da iznesem utiske i zapazanja

ipak tesla prvi mačići . . . . .

Danas sam malo testirao bateriju. Pustio sam neki video na youtubu, i za sat vremena videa je potrosio 23% baterije. Drugo sto sam uradio je da sam ga ostavio ukljucenog na home ekranu povezan na netu 2 sata i video da je za to vreme potrosio jos 25% baterije.

Iz cega zakljucujemo za moze da izvuce 6 sati skrin on :D

meni je izvlacio 6-7 sati tako
a ovaj novi tesla l7 izvlaci 4-5 sati tako

Jel uspeo neko da ga rutuje? Evo na ovom linku covek daje uputstvo i fajlove za rutovanje onog kineskog ramosa i9.. i kaze da je jako jednostavno.. http://www.freaktab.com/showthread.php?8400-Ramos-i9-Hands-On-review
a konkretno na ovom linku su fajlovi i uputstvo koga mrzi da cita: https://mega.co.nz/#!90FhVBCb!Hrp1ORf2AyC4WAwjWNxjmjMr1ZZbCGUkjYxj_VcLa1Q

Ovo bi trebalo prvi da uradi Probotzor kao lider nase grupe,a snimak da postavi na youtube. A da li postoji uputstvo za unroot ? Ako prodavci pocnu da zezaju zbog garancije.

probacu svakako,samo me brine da li ce da uspe :/
jednostavno mi nije dovoljno sigurno da to radi i na tom tabletu,a kamoli na tesli

inace,procedura deluje lako

Poslednja izmena:
ma hoce 100% ,a iovako imas l7 ako komtrejd nece da ti da novi.

pa nemam l7
l7 moram da vratim za par dana,a prvog teslu sam sam kupio od svojih para

kada bi bar neko na tim stranim sajtovima dao feedback da je prosao root na slicnom tabletu kao sto je tesla

inace imam problema sa adb,secam se da je bio potreban za neki program koji prikazuje sliku sa androida na pc,ali moj pc nikako nije hteo da radi lepo sa tim :/

a vidim ovde da je adb potreban za root

Poslednja izmena:
Opusteno, adb je vec u folderu, a ovo (po meni) je nemoguce da s**** tablet.

Pa ne znam ja se ne razumem tolko, valjda je lako unrootovati, ima tih aplikacija koje sakrivaju root ili rade unroot... A valjda ga i factory reset takodje vraca na unroot. :)

nije problem unrootovati
problem je da ako nije dobra ili kompletna metoda i s**** tablet

@probotzor, jel mozes molim te da mi proveris nesto? Imam problema da instaliram Adobe Air 14 sa google playa... Stalno mi prijavljuje gresku. Hajde molim te vidi jel tebi na tvom tesli 785 hoce ili nece da instalira tu aplikaciju?

Ja isto ne mogu da istaliram.

Inace od ponedeljka novi tesla tablet u prodaji H7.

Pa nije da nece da downloaduje, skine on Adobe Air, ali kad pocne da ga instalira onda prijavi "package file is invalid", a posle svaki sledeci put prijavljuje "Unknown error code during application install: -24"... Resenje za taj problem je da se rootuje i obrise iz sistema ta neuspela instalacija koja bi trebalo da je u data/data/ folderu... Ali posto nemamo pristup rootu to je neizvodljivo. Zato sam mislio da probate i vi sa playstore-a da vidite dal vama hoce da instalira. Znaci i kod vas isto prijavljuje?

To je najverovatnije zato što x86 podrška u Adobe Air nije još uvek propisno implementirana, a samim tim ne radi na uređajima poput Tesla 785.

Probao sam onaj root sa neke od proslih strana,ali kaze device not found.

Još jedna stvar mi pada na pamet, a to je da Play Store ne servira x86 verziju ovom tabletu i da se zato javlja greška.

Skini AIR 15 SDK & Compiler odavde: http://labsdownload.adobe.com/pub/labs/flashruntimes/air/air15_sdk_win.zip

Otpakuj ZIP i u \runtimes\air\android\ nađi apk za x86 verziju Adobe AIR.

Prekopiraj x86 apk na tablet i ručno pokreni instalaciju preko ES File Explorer-a.

Javi da li je uspelo.

Skinuh runtime.apk... Prebacih na tablet.. Pokrenuh i... app not instaled... :/ Nije ti losa ideja bila, ali ocigledno njega muci ono sto su i mnogi drugi imali, a to je da mu negde u sistemu stoji neki corpse file koji treba obrisati, a to ne moze bez root-a.

EDIT:
@probotzor, evo jos pomoci :) http://www.slatedroid.com/topic/93537-ramos-i9-aio-thread/

Poslednja izmena:
Sad je već moguće da te zeza prethodni pokušaj instalacije. Factory reset, pa se nadaj da je to bio problem. :)

Hahahahh pa ja nemam reci... BRAVO CARE! :D Ladno si resio problem! Uspelo je! Znaci mislio sam da nikad ovo necu uspeti instalirati... Beskrajno hvala! :D

Molim i drugi put. ;)

Da je to u pitanju, ne bi se ni video na Play Store na samom tabletu.

Vrh Dno