Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

Pošto ne znam koji ti je to tačno TV (Samsungove oznake su tipa UE37D6570WS), moraćeš sam da potražiš da li uopšte podržava Miracast ili WiDi.

Na nekim forumima sam video da je neophodno da se softver TVa apdejtuje - da li si to radio? (meni je TV namešten da se sam apdejtuje i znam da se u poslednjih 8 meseci bar 5 puta apdejtovao).

U pitanju je model UE40D6570, sada sam pogledao na netu.

deka75, ja ima 42LN575S - da li kod tebe postoji ono podešavanje koje sam naveo na prethodnoj strani ove teme?

Taj tvoj TV ima samo single-core CPU? Čudno... U svakom slučaju, sad sam pogledao uputstvo za tvoj TV, nigde se ne pominje Miracast :(

Ne, obraćam se članu deka75 ;)

Aha ok, mislio sam da se ovaj drugi deo odnosi na mene. ;) Ja sam proveravao i tražio ali nisam uspeo da nadjem, da nisi možda ti pronašao kako da podesim ovo na mom TV-u?

Izgleda da taj Samsung ne podržava Miracast (nakon brzinske pretrage Neta) :(

od a do š pročitao i definitivno cu da odustanem od kupovine a stiže mi sutra :(

necu da se zezam sa servisima igram lutrije . . . itd , postavio sam direktno pitanje ljudima u WW ako uzmem preuzmem tablet i pojavi se ghoust t .. . da se nebi zezao sa servisima kuririma garancijom čekanje i sve opet u krug da li postoji mogucnost da se zameni za neki drugi model u cenovnom rangu ili uz doplatu za bolji . . . e sad ako mi stra potvrde pozitivno onda uzomam jer mi se stvarno svidjaju specifikacije ako ne zbogom tesla pa da si i od zlata . . .

ali koliko sam cunjao naleteo sam na ovo ljudi iz teslatablet.com nisu hteli da mi odgovore ni sa da ni negativno, pitao sam ih da li je ovo novi tesla H7 :) Screenshot_32.jpg i stvarno ima neverovatnu rezoluciju . . . .necu da gresim ali sam ubedjen da je ovo novi tesla h7

meni se isto cini da jeste,samo sto ce i h7 imati 4.4 android
receno mi je da ce konfiguracija biti kao kod starog tesle,ali sa vise rama a cena ce biti slicna kao starom tesli

jedino mi se ova baterija cini premalom :/

btw za ghost touch mozes da pozoves teslin servis,dodje ti kurir na kucu i vrati ti tablet sutra...kazu da ubacuju neki fix koji resava ghost touch...

Poslednja izmena:
koliko vidim unbox kod člana Avox je nesto drugacije . . .. za početak verovatno ga je skoro uzeo i da je iz ove kao "nove" serije ima foliju po displeju ali je odstampan info po njoj, pa da bi se koristio normalno tablet mora se ukloniti a u kutiji je koliko vidim na kraju ima i druga folija koja se moze nalepiti ukoliko neko hoce . . .

neznam meni j sve to jos uvek trt trt . . . . svidjaju mi se performanse i sve ali to ali me nervira nemogucnost update bez root-a i eksperimentisanja itd

100% uzimam, kazem ukoliko dobijem pozitivan odgovor na moje pitanje u ww gde sam naručio . . . ali drugi mi je rezervni u planu a to je acer iconia one B1 730hd koji ima isto lep skor u antutu 1800+ isto dual intel ista grafika nesto manji displej a jača rezolucija najavu update na 4.4 bt gps i sto je najvaznije kvalitetniju podrsku . . .

pa u svakom slučaju obavestavam o daljem ishodu i odluci . . .

wwwz, ja sam tražio po netu ali nigde nisam uspeo da nadjem, ne piše ni da podržava a ni da ne podržava.

Ja sam juce kupio ovaj za koji sam radio uboxing, tako da je to nova serija koja je stigla. Vidim da mu je izgleda kernel updateovan. Meni je sada verzija kernela 3.4.34-g912020e-dirty. Jel moze neko da proveri na ovim iz prve serija sta im stoju kao verzija kernela?

Jel ima nekog da izvuce system particiju kako bi video za Root, recovery I ostalo...

Ja sam juce kupio ovaj za koji sam radio uboxing, tako da je to nova serija koja je stigla. Vidim da mu je izgleda kernel updateovan. Meni je sada verzija kernela 3.4.34-g912020e-dirty. Jel moze neko da proveri na ovim iz prve serija sta im stoju kao verzija kernela?

3.4.32
Wed May 28 16:37:02 CST 2014

^ Tako je i kod mene, samo što je na početku umesto 3.4.32 stoji 3.4.34

Izgleda da im je promakao neki bug u ovom poslednjem. Kada mi je tablet na sleep-u wifi se ne gasi i ako u opcijama stoji da se ide na off.

Skroz sam se primio da kupim ovaj tablet, ali mi je bzvz kad mi je stigao odgovor da kit kat im trenutno nije u planu za T 7.85.

bice kitkat,rekao mi je covek kada sam isao da uzmem l7 na test

Poslednja izmena:
Pa kad se planira? Ja dobio odgovor od portfolio menadžera na mejl da kit kat nije u planu.

dobio sam i ja odgovor na mail,ali mi je receno uzivo da ce biti uskoro

Jedno pitanje: Što se ne organizujete svi zajedno, i kupite 10 komada original kineza bez tesla brenda. Izađe vas oko 50% jeftinije?

po kojoj logici nas izadje jeftinije?taj kineski tesla kosta isto kao i ovaj ovde....
jos postarina mora da se placa i carina,a ni nemamo garanciju -.-

a i zasto bi bilo ko radio to,kad ovde moze da kupi to sve za iste pare,bez rizika i bez cekanja isporuke i carina

Poslednja izmena:
Bilo bi odlično kada bi dobio update na KitKat.

+ kinezi su stopostotno dali popust na vise komada.

Da li zna neko koji je ovo model, mislim, na kineskom trzistu ?

daju sigurno popust,ali ne na 10 komada
i opet carina bi bila ogromna za nas obicne ljude

okacio je neko koji je model na nekoj od prethodnih strana

Da, odmah bi bili optuzeni za sverc a Comtrade je uvoznik pa moze...

upravo :)

meni su naplatili carinu 500 din na tv box od 40e,jer su ga srecom procenili na 20e,a po zakonu roba ispod 50e ne podleze carini

ne bih se zezao sa uvozom nikad

Tablete uglavnom precene... pogotovo ako je jeftin a izgleda lepo... znaci i PDV+carina

Vrh Dno