Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

Ma najlepsi je osecaj pod prstima bez folije.. :)

Slažem se. Ali od pomisli da izgrebem ekran se ježim. Mislim da bi mi ogrebotina izbijala oko više nego mrtvi piksel :D (daleko bilo)

Da li ste uspeli da namestite da se fotografije (ma koliko očajne) snimaju direktno da SD karticu?

Kako da izgrebeš ekran, pa ne pišeš ekserom nego prstom. Ja imam mrtve piksele, srećom crni su i pri dnu ekrana.

Kakav je zvuk kada se prikljuce slusalice, da li je solidnog kvaliteta?

Sve zavisi od slusalica. Ja sam isprobao na dva tableta zvuk i ako su losije slusalice cuje se zujanje tableta, kao neke smetnje.

Pošto mi je ova verzija Androida slabije poznata ima li neki lak način da sve igre koje se instaliraju na našeg Teslu prebace na SD karticu da ne zauzimaju mesta na telefonu?

Kako vam radi skajp? Keva mi se zali na preterano zumiranu kameru i zvuk.
Ok za zvuk, ali ovo sa kamerom mi deluje kao problemi sa drajverima, slicnu pricu smo imali pre godinu dana sa neksusima, ali tada je problem bila prastara verzija na google play-u, sada je to ok, skajp je svez, ali izgleda nije kompatibilan tab sa ovom verzijom skajpa.

Interesuje me da li ga je neko nosio u servis zbog "ghost touch-a" i kako se kasnije ponaša tablet, da li ga potpuno otklone ili se javlja ponovo nakon određenog vremena?

Dođe kurir na adresu, uzme tablet i odnese ga u servis, kada oni tamo sve srede, vrati ga nazad, tako bi trebalo da bude ako se ne varam. Mene interesuje ako je neko to odradio da li mu se javlja ponovo "ghost touch" ili više ne, da li je efikasna ta varijanta koju rade u servisu, preinstaliranje softvera ako se ne varam?

Pa i ja ne verujem da može biti softverski problem, ali kažu da tako rade u servisu.

Nameračio sam se da uzmem H7, u gigatronu sam ga malo testirao i moram priznati za te pare uopšte nije loš. Kvalitet završne obrade pa čak i ekran deluju dosta solidno.

Sada ste me malo uplašili sa ovim bagovima koji se javljaju kod vas par iz prethodnih postova.

Neko je već pisao ovde, ali nije na odmet da pitam Vas koji ga imate već neko vreme. Da li je zadovoljio vaša očekivanja, tj. da li se isplati za te pare?

Hvala, unapred!

Da, znam, prelistao sam ja čitavu temu, imaju slike otvorenog tableta. Ali ja pitam ovako da li ga je neko nosio u servis i da su mu tamo rešili problem, ne bih ga ja sam otvarao i zezao se sa tim. Ne smeta meni to toliko, ali kada se pojavi zna da iritira, i ako to u servisu rešavaju uspešno, zašto da ne uradim i ja to.

Poslednja izmena:
Nameračio sam se da uzmem H7, u gigatronu sam ga malo testirao i moram priznati za te pare uopšte nije loš. Kvalitet završne obrade pa čak i ekran deluju dosta solidno.

Sada ste me malo uplašili sa ovim bagovima koji se javljaju kod vas par iz prethodnih postova.

Neko je već pisao ovde, ali nije na odmet da pitam Vas koji ga imate već neko vreme. Da li je zadovoljio vaša očekivanja, tj. da li se isplati za te pare?

Hvala, unapred!

ljudi su pominjali bagove na 785 modelu,imas posebnu temu za h7
koristio sam ga nedelju dana koliko sam ga imao na probi i odlican je
pogledaj klipove o tesla tabletima na mom yt kanalu,ako vec nisi
testirao sam ih dosta

nosio ja u mobikom. rekao da tablet ima lažne dodire. momak na prijemu mi odmah rekao zamena ekrana. od početka avgusta do sada radi super, jedino sam morao da platim 3 499,56 dinara zato što sam otvarao tablet.

Kupih sestri veceras. Sve ok ali je zvuk katastrofa, nista se ne cuje. Recimo onaj klip sto je DjoleNS kacio na 100% se ne cuje sta pricaju. Sutra bih to odneo da zamenim, zanima me je li cela serija losa ili samo random komadi :D ? Da li da ga vracam ili da uzmem isti samo bez ovog felera ? Treba mi brz odgovor i savet . Hvala

To je izgleda greška kod određenih primeraka. Zameni samo za novi, valjda neće biti problema.

Nisam ispratio sve stranice, postoji li KitKat (ili neki drugi) update za Teslu 7.85?

p.s. Poceo mi je sa nekim musicama, ne diram ga, otvori Google Search, smanji mi ili uveca PDF dokument, klikne nesto sam i sl, mada sam to primijetio na vrucinu, kad sam na sunce, kao da mu zagrije neke senzore i sam klika.

Nisam ispratio sve stranice, postoji li KitKat (ili neki drugi) update za Teslu 7.85?

p.s. Poceo mi je sa nekim musicama, ne diram ga, otvori Google Search, smanji mi ili uveca PDF dokument, klikne nesto sam i sl, mada sam to primijetio na vrucinu, kad sam na sunce, kao da mu zagrije neke senzore i sam klika.

Ne postoji.

Ovo drugo je poznat problem sa ovim modelom tablet računara. "Ghost touch"

Nazad
Vrh Dno