Ma najlepsi je osecaj pod prstima bez folije..![]()
Slažem se.Ma najlepsi je osecaj pod prstima bez folije..![]()
Kako da izgrebeš ekran, pa ne pišeš ekserom nego prstom. Ja imam mrtve piksele, srećom crni su i pri dnu ekrana.
sećam se da je neko u ovoj temi već tvrdio da je ustanovio razlog problema i stavljao neke screenshot-ove otvorenog uređaja, pročešljaj malo po temi...Pa i ja ne verujem da može biti softverski problem, ali kažu da tako rade u servisu.
Nameračio sam se da uzmem H7, u gigatronu sam ga malo testirao i moram priznati za te pare uopšte nije loš. Kvalitet završne obrade pa čak i ekran deluju dosta solidno.
Sada ste me malo uplašili sa ovim bagovima koji se javljaju kod vas par iz prethodnih postova.
Neko je već pisao ovde, ali nije na odmet da pitam Vas koji ga imate već neko vreme. Da li je zadovoljio vaša očekivanja, tj. da li se isplati za te pare?
Hvala, unapred!
zameni odmah,meni se taj klip na 30% cuje odlicno
Onaj 64 bitni asus 17 hiljada rsd
Nisam ispratio sve stranice, postoji li KitKat (ili neki drugi) update za Teslu 7.85?
p.s. Poceo mi je sa nekim musicama, ne diram ga, otvori Google Search, smanji mi ili uveca PDF dokument, klikne nesto sam i sl, mada sam to primijetio na vrucinu, kad sam na sunce, kao da mu zagrije neke senzore i sam klika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari