Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

Ovog je bas namucio iGo :p

Boze kakvih bolida ima, to je strasno...

Ma verovatno mu je zapala amd verzija :d

Ako je to ovaj lik sto je na prethodnoj strani pisao, treba da se samobanuje. Strasno, nekima treba zabraniti kupovinu tehnike.

Poslednja izmena:
Ja sam sestri kad je odapeo kinez za zamenu preporucio Teslu ovu ali nazalost ili ne u radnji su imali Samsung tab 3 8inc pa je njega uzela, dosla kuci kad ono pozadinsko svetlo kad se ugreje se ugasi :)
Odneli odma nazad i zamenuli... eto svugde ima skarta, jedino sto tesla pitanje da li kinezi rade revezije istog kako bi popravili kvalitet zvuka i problem sa touch screen... ako su ozbiljni morali bi, uglavnom sve vodece kompanije tako resavaju kvalitet, detaljnijim testiranjem pre prodaje i revizijama HW-a

meni se zvuk cuje jako,nije najbolji zvucnik,ali se cuje jako,a i navigacija radi
uvek ce u ovoj zemlji postojati ljudi kojima ce da zapadne felerican uredjaj pa ce pljuvati i uredjaj i firmu na sav glas zbog toga,cak i ako je verovatno kriv prodavac koji prodaje izlozbene i polovne modele kao nove,pa je logicno da imaju neku falinku...

kada vidim ovakve komentare,izgubim zelju za zivotom,za raspravom i bilo cim :(
sledece mu ostaje da napise kako su i flash memorije prevara jer pise 16gb a dobija se 14,nesto -.- u ovom slucaju 12,jer i sistem zauzima nesto
pa onda da se zali na to da mu u ugovoru pise 10mbps internet a njemu skida 1mbps -.-

u ovoj zemlji se uvek kuka kako je nesto skupo...i ljudi uglavnom kupuju najskuplju robu,jer misle da cena znaci kvalitet i value for money (apple ziv primer da to ne vazi)
onda neko ponudi dobru robu za visestruko nizu cenu koju odmah svi napljuju,jer su navikli da mora skupo da se plati i da su samo strane firme dobre...

Poslednja izmena:
A morao si da pljunes apple... Nemoj ako nemas licnog iskustva, jer upravo radis ono zbog cega te drugi nerviraju.

ne ne,ne razumes :)
pomenuo sam apple posto su bas ovih dana aktuelni problemi oko savitljivih telefona,sad su videli ljudi da i velika i najskuplja firma moze da omane
nisam zeleo da ulazim u onu vecnu pricu

licnog iskustva imam sa vise razlicitih modela i uredjaj,ali opet kazem nisam hteo da pokrecem pricu tog tipa

Ni slucajno da i ovde pokrecemo pricu tog tipa :d

Dodje mi da puknem od muke jer evo ja koristim teslu vec par meseci .

Nisam skontao... jel ovo pozitivna ili negativna ocena tabletu?

Tesla 785 nema HDMI izlaz, ako si na to mislio. Ne može žično da se poveže sa TV-om. Ali podržava Miracast.

Ja sam preko Chromecast-a, ali sumnjam da za to pitas. Nije mi sada pri ruci, ali valjda ima samo USB konektor? Stvarno... moze li?

edit: odgovori Corvus dok sam kuckao :)

Pa verovatno coveku prekipelo. Vec je bilo slicnih stvari na KP ali vezano za pojedine prodavce. Za proizvod do sad nije.

U svakom slucaju, da nije istina verovatno bi neko iz administracije reagovao.

Blue, salis se ?!?!

Ma jok:)

Iskreno, nisam ni video Teslu a par drugara me je pitalo za nabavku istog. Kad sam video pljuvačinu za isti po forumima i sajtovima prodavaca (WinWin i sl.) nisam mogao da im preporučim. Sam po sebi nije loš kao proizvod (na papiru) ali definitivno postoiji velika oscilacija u kvalitetu od primerka do primerka.

Zato i nisam mogao da ga preporučim jer sam vlasnik sličnog proizvoda koji je izazivao oprečna mišljenja - Vodafone Smart Tab 10:) Tako da razumem vlasnike Tesli. Kupili su na papiru "extra" proizvod koji baš to i nije u praksi.

Inače, lik sa KP me je oduševio jer očigledno prso zbog istog tableta. Palac gore za ideju:)))

ne znam kako te je odusevio covek koji je od svih stvari koje je naveo,napisao samo jednu istinitu stvar koja se odnosi samo na felericne modele

od kad se rezolucija utvrdjuje koriscenjem narodske verzije neke aplikacije?
od kad uredjaj za koji se napise da ima 16gb stvarno ima 16gb -.-
to sa gigabajtima je marketinski trik,oni koriste dekadne jedinice koje se zaokruzuju na 1000 a onda njima izrazavaju ove koje se zaokruzuju na 1024...i naravno da ce da fali

Pa to sto je prso zbog tableta od 13000, govori koliko je glup.:)
Dovoljno videti ovo za memoriju i amd u tabletima, pa da se vidi ko je pisao.
ako je od 16gb slobodno 12, logicno je da je na sistem otislo 4.Al kada je neko neupucen, po njemu su ta 4gb ukradena u zaveri protiv njega.
A ovo za ekran, zvucnik, senzore, neka doda lepo jos minimum 15000 pa navise, pa ce imati i to.:d

Ma jok:)

... Tako da razumem vlasnike Tesli. Kupili su na papiru "extra" proizvod koji baš to i nije u praksi....

Extra proizvod i 12000 dinara ?!?!?! Extra proizvodi kostaju mnogo vise, a ovaj za svoju cenu daje jako puno. Najvaznije je da kupac zna za sta mu treba koji uredjaj i da se ne nada da ce dobiti vise za pare koje je dao.

nabavna cena je 6000 a oni prodaju za 13000 -.-
pa ne po nabavnoj ceni ce da prodaju....
i 6000 je nabavna cena za l7 a ne za 785

ne znam zasto uopste govorimo o tm liku koji je sve te ******stine napisao

1) gps - ??? - nemam pojma - ima ili nema, vidim masovne žalbe
2) mem - NE - oprečno baš zbog 1000-1024 računanja koja je glupa EU uvela, a i deo mem ode na sistem i aplikacije
3) čist kinez - DA
updejt softvera - ??? - kažite vi
grejanje - DA - koliko vidim greje se ko lud
4) cena - ??? - cena je relativna kategorija
5) Zvuk - DA - na dosta primeraka se žale
6) Ekran - DA - osvetljenje mu je loše, to se bar svi slažu
7) Rezolucija - NE - izgleda da se iGO ne snalazi u njoj
8) Tač - ??? - masovno se ljudi žale

Vidim da je zasigurno omašio samo za Mem i Rezoluciju. Sve ostalo pije vodu pogotovo ako mu je zapao "extra" primerak

Lepo rekoh, ako ocekuje kvalitetnije zvucnike, ekran, senzore, bolju rezoluciju, neka spremi od 30000 pa navise.
Stvarno smesno.Kupis juga i onda se zalis sto ne ide 320 na otvorenom, sto nema micubisi klimu, kozna sedista, alu felne, audio sistem iz najsvezijeg mercedesa...
Za osnovne potrebe, odradice posao.

Za ove pare, novo, kod nas, nema bolje, ima samo slicno ili losije.Pa vi izvolite nadjite intel proc na 2ghz ili jaci(ili nove qualcomm-ove kvadove na 2ghz), minimum giga rama, full hd rezoluciju, najsveziji android, sa buducim apdejtima, stereo zvucnike...za 13000 dinara.:d

I neksus se zagreje kad se igra nesto zahtevnije ili pusti hd film, pa ne vidim da se godinu dana neko zalio na k/p.Normalna stvar za svaki tablet i fon.A koliko sam imao i imam prilike da se poigram sa tabom, daleko od toga da se greje kao lud.

1) gps - ??? - nemam pojma - ima ili nema, vidim masovne žalbe
2) mem - NE - oprečno baš zbog 1000-1024 računanja koja je glupa EU uvela, a i deo mem ode na sistem i aplikacije
3) čist kinez - DA
updejt softvera - ??? - kažite vi
grejanje - DA - koliko vidim greje se ko lud
4) cena - ??? - cena je relativna kategorija
5) Zvuk - DA - na dosta primeraka se žale
6) Ekran - DA - osvetljenje mu je loše, to se bar svi slažu
7) Rezolucija - NE - izgleda da se iGO ne snalazi u njoj
8) Tač - ??? - masovno se ljudi žale

Vidim da je zasigurno omašio samo za Mem i Rezoluciju. Sve ostalo pije vodu pogotovo ako mu je zapao "extra" primerak

izgleda da postoji velika serija felericnih modela
ljudi su se zalili na slab zvuk,ali na mom modelu i na jos 2 druga koja imaju moji prijatelji je jak
osvetljenje ekrana jeste slabije,ali na maksimalnom osvetljenju je sasvim dobro
tac je opet do serije felericnih modela

a to da li je kinez je rasprava drugog tipa,jer ako cemo tako svaki uredjaj je maltene kinez

steta je sto ocigledno imaju losu kontrolu kvaliteta,pa se dobar uredjaj izvrce ruglu :/

Имам тесла л7 и пукао ми је екран, мојом грешком, занима да ли неко зна где је најефтиније заменити га, ови из продавнице кажу да нема гаранције на екран а поправка је негде 4,5 хиљада. Па реко дал има негде јефтиније или је то та цена?

Vrh Dno