Dakle, touch nije pouzdan, ne reaguje na dodir ponekad (dok ponekad krene da ludi sam od sebe), kamera je ocaj, zvucnik je neupotrebljiv i osvetljenje je slabo, ali je zato best buy? Kako? 🙂
to nije pouzdan na njegovom primerku mozda
ko je rekao da je zvucnik neupotrebljiv? sasvim je dobar za gledanje klipova na yt i za svakodnevan rad -.- nije bas za slusanje muzike
kamera je meh :/ doduse slike na tabletu izgledaju lose,ali kad se prebace na pc su ok,snimanje nije nista posebno i sa tim se slazem
kako nije best buy? tablet kosta samo 13000 ima odlicne specifikacije i intel chipset,pravi 22000 na antutu sto ne prave ni skupji uredjaji od njega i izradjen je jako kvalitetno...ima podrsku za otg i stock android
to sto postoji par felericnih modela ne znaci da je tablet los -.-
inace pre ovoga je best buy bio asus memo pad hd7 koji je kostao oko 18000 din u to vreme a ne nexus 7
ovaj tesla je za 2 klase kvalitetnije izradjen od asusa i duplo bolje rezultate na testovima dobija i ima bolji hardver...asus jedino ima bolji ekran,jer je manje vise ista rezolucija kod asusa na 7 inch ekranu a ovde na 8 inch
ne znam zasto ljudi koji nemaju ovaj tablet ili ga nisu koristili imaju potrebu da non stop degradiraju neki proizvod koji je jeftin,a u ovom slucaju odlican...pa jos ako je iz nase zemlje...juuu to mora da je odvratn proizvod
@plavizec
primetio sam to samo posle visesatnog punjenja da mu taj deo o kome pricas postane malo zagrejaniji,ali se ohladi kada se skine sa punjaca
meni se cini da je ova nova tura tableta izgleda felericna...video sam dvoje,troje ljudi koji su ga kupili iz nove ture i koji imaju neke probleme,a mozda i zavisi od radnje u kojoj su kupili,mozda ta radnja ima felericnu seriju