Чекамо цену па се тек онда бацамо на коментаре.![]()
ma vrate ti ga sutra,tako su bar nekim ljudima koje znam uradili
Jel' definitivno rešava ta gimnastika ghost touch? Da ga ne nosim džabe. I da li vraća android na fabrička podešavanja? Verovatno da.
Kakav crni damping, pa oni i sa ovim cenama zaradjuju! Zaista je cudno da se sa telefonima nije desila ovakva revolucija cena kao sto je sa tabletima. Ne vidim logiku.
Updatom u servisu se smanjuje osetljivost ekrana i on više ne radi sam od sebe. Ako je neki hardverski problem ovo ga naravno neće popraviti. Meni su nešto tražili u servisu, ali kako su račun i garancija zaheftani, sve sam im dao. Posle update—a se sve briše sa tableta, kao da je iz radnje. Najbolje da pozoveš servis i pitaš šta im treba.
Ne znam da li ste primetili da ima Toshiba Excite Pro i Write za 26k i 30k a imaju tegru 4 i 10.1 inch qHD IPS.to vec vise zavisi od specifikacija i od OEM proizvodjaca, nego od Tesle.Acer i Toshiba sa slabijom rezolucijom su po 30.000.Ne moze se takav Tesla prodavati za 9000-15.000 kao oni prvi.Jednostavno, morali bi losiji tablet da ponude, sa okrnjenijom snagom.
Ne znam da li ste primetili da ima Toshiba Excite Pro i Write za 26k i 30k a imaju tegru 4 i 10.1 inch qHD IPS.
Volim i ja Teslu ali mislim da bih pre uzeo tu toshibu sa nvidia-om.
To sa smanjenjem osetljivosti ekrana mi liči na lečenje posledice a ne uzroka ali odneću ga u servis jer nema druge opcije. Jesi ti beše iz Niša?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari